Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 89.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Την eu νομίζω έβαλε ο φίλος και έχει το πρόβλημα που ανέφερε.” Η xiaomi.eu βασίζεται στην κινεζική έκδοση με προσθήκη στοιχείων. Γι' αυτό ρώτησα.
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Η global έκδοση 14 είναι πολύ χάλια... ” Εννοείς την επίσημη global v.14; Aν ναι, δοκίμασε να πας σε xiaomi.eu v.14.
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Καλησπέρα σε όλους. Σε poco x3nfc ,Από xtrv 13 για να πάμε σε stable 14 από την xiaomi.eu τι χρειάζεται;;; Ευχαριστώ πολύ ” Εγώ σε Mi10T Pro την έβαλα από πάνω χωρίς καθαρισμούς (dirty installation) και μου δουλεύει μια χαρά. Κάποιοι εδώ λένε ότι χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πάρε πρώτα ένα nandroid backup και μετά κάνε ότι θέλεις!
-
NFC τελος?! Help!
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gsfak: “Επισης... αν θελω να περασω την eu (13.0.7) χρειαζομαι αναγκαστικα format η περναει και απο πανω? μηπως γνωριζεις? ” Απλά την περνάς από επάνω από την XTRV και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. ” Για τη 14 ομως φανταζομαι θα θελει format? Γιατι εχω αμφιβολιες για την 13.0.7 αφου ημερολογιακα ειναι πολυ κοντα σε αυτη που εχω και το θεμα μαλλον φαινεται να προκυπτει απο την ιδια την google που ισως εκανε update στο wallet της.…
-
Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από lbchX: “Παράθεση από gsfak: “Παράθεση από lbchX: “Κάνανε μια ενημέρωση στο Google pay και συνεχίζει να μου λέει "Πρόβλημα επικοινωνίας με την τράπεζα και ότι δεν λειτουργεί το NFC"!! Ενώ φυσικά με Winbank Pay πληρώνω κανονικά, ακόμα..! ” ΠΙθανως σχετιζεται με το δικο μου παρομοιο προβλημα... Στα καλα καθουμενα σημερα σε Mi 10T Pro εμφανιστηκε μηνυμα απο το google pay οτι το NFC σταματαει να δουλευει γιατι βρισκει πειραγμενη τη συσκευη με custom rom η/και ξεκλειδ…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Κακώς, έπρεπε να κάνεις Factory Reset πριν την περάσεις!” Φαντάζομαι κάνεις πλάκα γιατί λίγο πιο πάνω απάντησες σε ερώτησή μου οτι φυσικά και γίνεται να πας από τη μία στην άλλη χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Αν δεν κάνεις πλάκα τότε οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός στις απαντήσεις σου. Πάντως εγώ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού μου με το dirty flashing.
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από aopvet: “Μπορούμε να εγκαταστήσουμε την xiaomi.eu πάνω από την xtrv χωρίς καθαρή εγκατάσταση; ” Φυσικά και ΝΑΙ! ” Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους συμφορουμίτες οτι καθ' υπόδειξη σας προχώρησα σε dirty flashing της xiaomi.eu v.14 πάνω από την xtrv v.13 σε Mi T10 Pro και όλα λειτουργούν κανονικά! Ελπίζω σύντομα να αρχίσει η διανομή και της xtrv!
-
Μπορούμε να εγκαταστήσουμε την xiaomi.eu πάνω από την xtrv χωρίς καθαρή εγκατάσταση;
-
Εγκατάσταση XTRV στο apollo
ΜήνυμαΣήμερα πέρασα στο κινητό μου (Mi10T Pro) το twrp-3.6.2_12-v6.0_A12-apollo-skkk.img recovery και μέσω αυτού εγκατέστησα την έκδοση 13.0.6.0 xtrv. Η διαδικασία προχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω είχα εγκατεστημένη την 13.0.4.0. Ευχαριστώ του devs της ομάδας για την εξαιρετική δουλεία.
-
Παράθεση από nikosprov: “Καλημέρα... Με έτρωγε το χέρι μου όποτε την πέρασα και εγώ... Αλλά μάλλον δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα Με την κάμερα.. Μου φαίνονται όλα οκ. Τι μπορεί να μη βλέπω; Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η πρώτη και δεύτερη stable 13 που βγήκαν για το apollo (βασισμένες στην επισημη κινέζικη που δεν υποστηρίζει το Pro) δημιουργούσαν πρόβλημα στην κάμερα του Mi 10T Pro. Μόλις κυκλοφόρησε η επίσημη stable 13 για ΕΕ που υποστηρίζει το Pro, το πρόβλημα με…
-
Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που πέρασε σε Mi 10T PRO την 13.0.4 που ανέβηκε στις 3/4/22; Διάβασα στο xiaomi.eu ότι διορθώνει το πρόβλημα με την κάμερα και θα ήθελα μία επιβεβαίωση από κάποιον που την έχει εγκαταστήσει. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gsfak: “Καλησπερα, αν καποιος εχει δοκιμασει την τελευταια stable για apollo (10T Pro) μπορει να μας αναφερει αν υπαρχει ακομα το θεμα με την καμερα που ειχε παρατηρηθει? Κατα τα αλλα δουλευει σωστα σε αυτη τη συσκευη? Ευχαριστω προκαταβολικα!” Σύμφωνα με τους devs της xiaomi.eu το θέμα με την κάμερα θα λυθεί μόνο και εφόσον βγει official stable global rom miui 13 για το κινητό μας (Mi10T Pro), την οποία θα χρησιμοποιήσουν οι devs της xiaomi.eu για να φτιάξουν την custom rom τους, τ…
-
Προσπάθησα να κάνω downgrade στο Mi10T Pro από τη 13 σε 12.5 china official μέσω miflash αλλά μου βγάζει anti rollback error. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω downgrade ωστε να ξαναπεράσω την xtrv 12;
-
ΜήνυμαΘέλω να αναφέρω και σε αυτό το νήμα ότι και η σημερινή έκδοση δεν διόρθωσε το πρόβλημα με την κάμερα οπότε μην την εγκαταστήσετε!!!
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aopvet: “Παράθεση από nikosprov: “Καλημέρα, βλέπω για το 10t pro , ανέβηκε σήμερα καινούργια. Ξέρουμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις κάμερες;” Όταν την περάσω θα ενημερώσω. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι!” Τελικά δεν άλλαξε κάτι. Το πρόβλημα με την κάμερα παραμένει. Μην την εγκαταστήσετε σε Mi10T Pro!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosprov: “Καλημέρα, βλέπω για το 10t pro , ανέβηκε σήμερα καινούργια. Ξέρουμε αν διορθώθηκε το πρόβλημα με τις κάμερες;” Όταν την περάσω θα ενημερώσω. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα. Πάντως κρατάω μικρό καλάθι!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Tsoutsias: “Παράθεση από aopvet: “Καλησπέρα. Πέρασα με fastboot την έκδοση 13 stable σε Mi10T Pro (apollo) χωρίς data format και μέχρι στιγμής δείχνει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα (αν και είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή για να το πω με βεβαιότητα). Το θέμα μου είναι οτι έκανα επανεκκίνηση σε recovery και αναβόσβηνε η οθόνη σα να προσπαθούσε να φορτώσει το TWRP αλλά δεν προχωρούσε πέρα από το αναβόσβημα. Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το TWRP recovery με fastboot ή δεν λειτουργεί τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν υπάρχει συμβατό Recovery ακόμη με τις Android 12 ROM για την συσκευή σου. Μην ξεχνάς πως οι ROM είναι Fastboot και όχι Recovery ROMs και δεν μπορείς να κάνεις Reboot σε Recovery γιατί απλά δεν υπάρχει συμβατότητα με το TWRP Recovery στις νέες ROM. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που δίνουμε FastBoot ROMs και όχι τις παλιές Recovery ROMs. :D” Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος γιατί πρώτη φορά εγκαθιστώ fastboot rom. Τώρα όμως έχω μια άλλη απορία. Αν θέλω να …
-
ΜήνυμαΕγκατέστησα την stable 13 xtrv στο Mi10T Pro μου και η εφαρμογή της κάμερας δε λειτουργεί σωστά. Συγκεκριμένα οι λειτουργίες που αφορούν τις πίσω κάμερες εμφανίζονται για την πρόσθια κάμερα και αντίστροφα με αποτέλεσμα να κρασαρει η εφαρμογή της κάμερας και να δυσλειτουργούν όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα πχ viber κλπ. Παρακαλώ για την διόρθωση του σφάλματος, αν είναι εφικτό. Οι φίλοι που έχουν Mi10T Pro να μην εγκαταστήσουν τη συγκεκριμένη έκδοση, όπως συστήνεται και στο xiaomi.…