Καλησπέρα. Πέρασα με fastboot την έκδοση 13 stable σε Mi10T Pro (apollo) χωρίς data format και μέχρι στιγμής δείχνει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα (αν και είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή για να το πω με βεβαιότητα). Το θέμα μου είναι οτι έκανα επανεκκίνηση σε recovery και αναβόσβηνε η οθόνη σα να προσπαθούσε να φορτώσει το TWRP αλλά δεν προχωρούσε πέρα από το αναβόσβημα. Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το TWRP recovery με fastboot ή δεν λειτουργεί το custom recovery με αυτή την έκδοση;
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
παρεπιπτοντως, με το magisk ποια μεθοδο χρησιμοποιησες για να βγαλεις τις διαφημισεις? εγω χρησιμοποιω τη ροοτ εκδοση το adaway.. -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Εγώ έβαλα στο Note 10 αυτη την έκδοση Magisk-7e9d4512_(23014)
Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
@stauros2653 δώσε εντολή fastboot boot και το twrp σου και όταν μπεις στο recovery κάνε format dada
-
Ο/H aopvet έγραψε:
Όμως δε μπορώ να εκκινήσω σε recovery. Φταίει το οτι η νέα rom δεν είναι συμβατή ακόμη με custom recovery ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Μην ξεχνάς πως οι ROM είναι Fastboot και όχι Recovery ROMs και δεν μπορείς να κάνεις Reboot σε Recovery γιατί απλά δεν υπάρχει συμβατότητα με το TWRP Recovery στις νέες ROM.
Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που δίνουμε FastBoot ROMs και όχι τις παλιές Recovery ROMs. -
Ο/H nikapos έγραψε:
Ο/H bilias78 έγραψε:
Και ισως να μου ειχε δημιουργησει και προβληματα.
Μια παρατηρηση για την τελεευταια rom για poxo x3 pro, εχω την εντυπωση οτι μου καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια, βεβαια θα περιμενω λιγο να στρωσει μπας και.. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν υπάρχει συμβατό Recovery ακόμη με τις Android 12 ROM για την συσκευή σου.
Μην ξεχνάς πως οι ROM είναι Fastboot και όχι Recovery ROMs και δεν μπορείς να κάνεις Reboot σε Recovery γιατί απλά δεν υπάρχει συμβατότητα με το TWRP Recovery στις νέες ROM.
Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που δίνουμε FastBoot ROMs και όχι τις παλιές Recovery ROMs.
Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος γιατί πρώτη φορά εγκαθιστώ fastboot rom.
Τώρα όμως έχω μια άλλη απορία. Αν θέλω να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση μπορώ να μπω με κάποιο τρόπο σε twrp recovery και να κάνω restore από το nandroid backup; -
Ο/H aopvet έγραψε:
Καλησπέρα. Πέρασα με fastboot την έκδοση 13 stable σε Mi10T Pro (apollo) χωρίς data format και μέχρι στιγμής δείχνει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα (αν και είναι πολύ πρόσφατη η αλλαγή για να το πω με βεβαιότητα). Το θέμα μου είναι οτι έκανα επανεκκίνηση σε recovery και αναβόσβηνε η οθόνη σα να προσπαθούσε να φορτώσει το TWRP αλλά δεν προχωρούσε πέρα από το αναβόσβημα. Πρέπει να εγκαταστήσω ξανά το TWRP recovery με fastboot ή δεν λειτουργεί το custom recovery με αυτή την έκδοση;
Ευχαριστώ. -
Ο/H bilias78 έγραψε:
σκεφτομαι να περασω το για λιγο το magisk ισα ισα για να βγαλω τις διαφημισεις απο ολες τις εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου και του chrome που με εχει πρηξει) και μετα να το απεγκαταστησω. Την τελευταια φορα που το εκανα, δηλ εγκατασταση και απεγκατασταση το magisk πετυχε θεωρειτε οτι υπαρχει καποιο ρισκο και οτι μπορει να παρουσιαστει καποιο προβλημα?
Για τον Chrome συγκεκριμένα υπάρχει ο kivi browser που είναι ο Chrome με πρόσθετα καί μπορείς να βάλεις πρόσθετο adblock.
Γενικά για όλο το κινητό μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dns.adguard.com
Αυτά από μένα .. -
Ο/H George Tsoutsias έγραψε:
Ο/H aopvet έγραψε:
Ευχαριστώ.
Παράκληση προς τους διαχειριστές: Επειδή το πρόβλημα της 13 stable με την κάμερα του Mi10T Pro έχει επισημανθεί και στο xiaomi.eu θα ήθελα να ενημερώσετε τους κατόχους της συσκευής για αυτό το πολύ σοβαρό bug.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0