Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 193.
-
Το πρόβλημα με την εφαρμογή email το έχω κάτι εγώ νομίζω το έχω αναφέρει και πιο πάνω
-
Παράθεση από Lila_89: “Καλησπέρα κ από εμενα. Πρωην (δυστυχώς) κάτοχος του redmi note 5 καθως μου το έκλεψαν χθες και ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να ξαναπάρω το ιδιο ή να παρω το 6? Το 5 μου αρεσε πολυ κ γενικα κ γιατι ειχε μπροστινό φλας.. Οι δυο μπροστινές κάμερες που έχει το 6 κανουν την ιδια καλη δουλεια που εκανε το 5 με το φλας? Και γενικα ποιο προτείνετε ως καλύτερο στα σημεία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τα τηλέφωνα πάνω κάτω είναι τα ίδια Το 6 έχει σαφώς πιο καλή μπροστινή κάμερα και παρόλο…
-
Εμένα στο tulip γιατί δεν υπάρχει power menu για να σε πάει recovery ήfastboot mode?Παράθεση: “” Sorry άκυρο το ποιο πάνω απλά δεν το είχα ενεργοποιήσει από το μενού
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από lak100: “προστεθηκε εφαρμογη e-mail? εχω το aqua mail pro να κανω την αλλαγη η δεν αξιζει? ολα καλα σε poco ” Προστέθηκε αλλά εμένα τουλάχιστον δεν μου δουλεύει σωστά π.χ όταν έχω ένα διαφημιστικό email ας πούμε από Κωτσόβολο (και όχι μόνο) δεν μου δείχνει το περιεχόμενο Εγώ έβαλα τοGmail
-
Ένα πρόβλημα που έχω έχει να κάνει με την αναγνώριση επαφών στην εφαρμογή των μηνυμάτων Συγκεκριμένα όταν ανοίγω τα μηνύματα δίπλα σε κάθε μήνυμα φαίνεται η φωτό επαφής και το όνομα που έχω σε κάθε αριθμό, αν όμως πατήσω παρατεταμένα για να σβήσω κάποιο μήνυμα μετά στα υπόλοιπα μηνύματα χάνεταιη αναγνώριση γενικά, σου δείχνει μόνο τον αριθμό Αυτά σε redmi note 6 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mplevris: “Μόλις περάστηκε σε redmi note 6(tulip) όλα καλά προς το παρόν Δουλεύει πλέον το "face un ” Την λήψη και το flash της νέας ROM τα έκανες από τον Updater (εφαρμογή αναβάθμισης) ; ” Την κατέβασα από το email που μου στείλατε και πάτησα τις 3 τελείες στο μενού για τον έλεγχο της έκδοσης και φλάσαρα το πακέτο που κατέβασα αν αυτό εννοείς Πατώντας στον έλεγχο για ενημερώσεις μου έλεγε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη και ότι είχα την τελευταία έκδοση
-
Μόλις περάστηκε σε redmi note 6(tulip) όλα καλά προς το παρόν Δουλεύει πλέον το "face unlock" και προστέθηκε η εφαρμογή για email που απουσίαζε από την προηγούμενη εκδοση Ευαχαριστούμε
-
Λοιπόν έχοντας δουλέψει για κάμποσο με την XTRV miui 10.8.12.6 μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το κινητό πάει πολύ καλύτερα από ότι πριν με την Global stable V10.0.5.0,είναι πιο γρήγορο και πιο "smooth" Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν λειτουργεί το Face unlock,το είχα συνηθίσει , μια και δεν υπάρχει η επιλογή περιοχής για να επιλέξεις "Ινδία"αλλά από ότι διαβάζω θα διορθωθεί με επόμενο update Ευχαριστώ πολύ όσους προσπαθούν για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα
-
Μια και για πρώτη φορά πήρα και για μένα xiaomi τηλέφωνο, είχε όλη η οικογένεια εκτός εμένα, είπα να γίνω και εγώ VIP για να βοηθήσω έστω για λίγο την πολύ καλή προσπάθεια που κάνετε όλοι εδώ μέσα. Πλήρωσα πριν καμμιά ώρα, ποτέ θα μου δείξει εδώ ότι έγινα VIP μέλος; Ευχαριστώ Ps πολύ καλή η xtrv έκδοση για τοredmi note 6 pro
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν έχεις φόβο με την ελληνική aroma, xtrv. Δεν φλασαρουν ή μεταβάλουν το arb. Προχώρα. Για να ικανοποιήσεις την περιέργεια σου όμως δες εδώ: [Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές ” Για αυτό ήμουν σίγουρος απλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το anti της ΡΟΜ πριν την βάλουμε στο κινητό
-
Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε τι anti έχει μια ΡΟΜ που θέλουμε να περάσουμε, πριν την περάσουμε, για να μην κάνουμε λάθος Θέλω να περάσω σε συσκευή με anti 4 την τελευταία Ελληνική aroma και επειδή πρώτη φορά θα το κάνω με συσκευή που έχει anti4 δεν θα ήθελα να κάνω πατάτα μια και η συσκευή είναι φίλου