Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Το διάβασα αυτό εντάξει αύριο θα το κάνω ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια να είσαστε όλοι καλά και αύριο που θα το κάνω θα σας πω καληνύχτα σε όλη την ομάδα και τα μέλη
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Καλημέρα.
Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι το μεσημέρι έχω ένα έτοιμο που στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση του userdata.
Όλο αυτό πριν κάνεις το format.
-
χα ωραίος, και εγώ περίμενα να απαντήσεις.
Κάνε ένα test αν και νομιζω δεν το γλυτώνεις το format.
tulip_tools_test.img
edit: γράψε λαθος άλλος πρέπει να το δοκιμάσει. -
Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει το πρόβλημα αλλά μια και σε 5 ώρες από τώρα θα ξεκλειδώσω το τηλέφωνο φίλου θα ήθελα να δοκιμάσω με αυτό το TWRP να δω αν δουλεύει
-
-
Οκ σε 5 ώρες και κάτι
-
Καλησπερα σορι αλλά δούλευα όλη μέρα πριν λίγο εκανα εγκατάσταση την Ρομ πάλι με format data αλλά έχει πολλά κολλήματα παιδιά το κινητό πατάω μια εφαρμογή να ανοίξει και το σκέφτεται
-
Μετά από το τελευταίο update, έχω χάλια σήμα κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι μου, τη στιγμή που είχα 5 μπάρες Full πριν, τώρα 1 μπάρα.... Εκτός και αν είναι τυχαίο....
Έχει παρατηρήσει άλλος το ίδιο θέμα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Εμενα από.σημα.ειναι μια χαρά
-
Δεν ξέρω Αν διαβάσετε τι γράφει με το που μπαίνεις στο σάιτ αλλά όλες οι τελευταίες ΡΟΜ έχουν πρόβλημα και θα πρέπει να φλασαρουμε τις νέες που θα ανέβουν αύριο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες