Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H fazer1000 έγραψε:
δεν λειτουργεί και έχασα και την ρύθμιση που ξεκλειδώνει με το πρόσωπο στην προηγούμενη rom ήταν και δούλευε και άψογα
KNOWN ISSUES
App lock – Launching a locked app freezes the launcher.
Face unlock – Not available/not working for MI6X, MI5X, HMNote5, HM6Pro and HM5Plus. [Wait for reupload] -
Εγω έχω κάνει rot γι'αυτό δεν δουλεύει δηλαδή και με το face unlock δεν κατάλαβα τι εννοείς
-
Ο/H fazer1000 έγραψε:
Εγω έχω κάνει rot γι'αυτό δεν δουλεύει δηλαδή και με το face unlock δεν κατάλαβα τι εννοείς
Με ροοτ δεν ξέρω τι γίνεται με Google camera.
Το face unlock απ όσο γνωρίζω δε δουλεύει αν έχεις περιοχή Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες λόγω GDPR -
Για πείτε και σε μένα τον αδαή, τι καλύτερο κάνει αυτή η Google κάμερα σε σχέση με την εργοστασιακή του κινητού.... Την εγκατάσταση την έκανα από το link πιο πάνω, σε non rooted κινητό (ευχαριστώ)...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Στην.προηγουμενη Ρομ δούλευε κανονικά το face unlock
-
Ο/H topmar έγραψε:
Για πείτε και σε μένα τον αδαή, τι καλύτερο κάνει αυτή η Google κάμερα σε σχέση με την εργοστασιακή του κινητού.... Την εγκατάσταση την έκανα από το link πιο πάνω, σε non rooted κινητό (ευχαριστώ)...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H topmar έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Πως αλλάζω χώρα προέλευσης να δοκιμάσω κάτι με το face unlock
-
Δεν μπορείς να αλλάξεις region σε rom από CN/xiaomi.eu γιατί δεν έχουν cust.
Το πρόβλημα του faceunlock προέρχεται από το source και μάλλον θα φτιάξει στην επόμενη version... -
Στην προηγούμενη Ρομ το είχα και δούλευε τέλεια
-
Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε καμία καλή θήκη flip με ενεργό πορτάκι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες