Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαδυστυχως το ιδιο αποτελεσμα
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαη καρτα ειναι αφιοπιστη τωρα για το αλλο πως μπορω να ειμαι σιγουρος? κανω download απο mozila και ολο κοβεται το κατεβασμα αποτε κανω επανεκινηση και συνεχιζει το download το τελικο αρχειο για την 6.1.29 τι μεγεθος πρεπει να ειναι και πως θα καλαβω οτι ειναι οκ?
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαδομιμαζω και επανερχομαι σε ευχαριστω πολυ
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυματην ιδια ομως την εχω βαλει σε αλλο που εχω και δουλευει ρολοι
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαNote 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) με αυτο τον οδηγο εκανα την αρχικη
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαναι εκανα καθαρη εγκατασταση και τωρα εβαλα με τον updater την 6.1.29 και παλι τα ιδια
-
βοηθεια παρακαλω
Μήνυμαμε το mi flash
-
βοηθεια παρακαλω
ΜήνυμαΚαλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια σας παρακαλω εχω εγκαταστησει μια ελληνικη ρομ σε ενα redmi note 2 td και η κατασταση του κινητου εχει ως εξης σε ακανονιστα διαστηματα φλασαρει η οθονη και σα να κολαει ενα τμημα της πανω σε αλλα δλδ η κατω δεξια γωνια παει κατω αριστερα κατι σα να γινεται scrambled η οθονη πως μπορω να το λυσω αυτο το προβλημα?
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Επιλογή τηλέφωνου
Μήνυμαελπίζω να μη καταστρέφω τη συζήτηση αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο Η ερώτηση είναι η εξής και θα ήθελα τα φώτα σας Ποιο κινητό θα προτείνατε για κάποιον που έχει iPhone 5 και το Redmi note 2 που έχω ενώ τον καλύπτει λειτουργικά τον ενοχλει το μέγεθος θα το ήθελε πιο μικρό Ευχαριστώ πολύ
-
1065 και τους φάγαμε πατριώτες
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
Μήνυμαεπιτυχή εγκατάσταση και από εμένα σε δύο td κατευθείαν από κίνα, να προσθέσω εδώ ότι το ένα είχε εγκατεστημένο miui 6 και το άλλο miui 7 με τον οδηγό του φόρουμ και τα δύο έχουν την ελληνική.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΑρα οταν ερθει με το καλο θα πρεπει να ακολουθήσω τον οδηγό σωστα? Αλλα που ειναι ο οδηγός
-
ΜήνυμαΤο πισω μερος το εβαλα με link απο Dropbox μαλον δεν φαινεται Θα του πω να στειλει και τις αλλες δυο Ειναι ιδια ομως με αυτη που εχεις ποσταρει και εσυ
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα θα ηθελα λίγο από τη σοφία σας εχω ενα φιλαράκια στη κινα και μου πηρε αυτο το κινητο 2015-11-16%2022.07.15.pngΜπορειτε να μου πείτε εαν θα εχω προβλημα οταν θα ερθει εκτιμω θα ερθει αρχές Δεκέμβρη και εαν ακολουθώντας τον οδηγό που αναφέρουν τα παιδια θα εχω αποτελεσμα Ελπιζω η εικονα να φαινεται Να αναφέρω το κινητο ειναι redmi note 2 τωρα έκδοση