Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

ApoTsa - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

το εκανα αλλα τιποτα...λοιπον στο Sp flash tool παρατηρησα οτι ο download agent δεν ειναι ο ιδιος με τους οδηγους υπαρχει προβλημα ??

Μήνυμα

λοιπον προσπαθω ρε παιδια να μπω σε recovery ή σε fastboot mode αλλα δεν μπαινει

Μήνυμα

οχι αστα να πανε εχω κανει τα παντα που ελεγε ο οδηγος(φανταστικος και πολυ αναλυτικος οδηγος μπραβο σας ) αλλα συνεχεια την ωρα που flasharv την fastboot μου βγαινει ενα μνμ (δειτε συνημενο)και ξαφνικα εκει που το κιν ειναι νεκρο ανοιγει και φυσικα μετα κολλαει στο boot loading

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από ApoTsa: “λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο προγραμμα για root (το συστηναν παρα πολλα ατομα) και οταν το εκανα κατεβασε το rootking ....τελοςπαντων και τωρα του εκανα μια επανεκκίνηση και δεν ανοιγει εχει κολλησει στο loading και φορτωνει κανα 15 λεπτο How to root Redmi Note 3 - Updated guide for root any newest version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Φίλε μου, δυστυχώς, κάνεις λάθος. Στο αγγλικό ο moderator προτείνει να μην χρησιμο…

Μήνυμα

λοιπον εχω κανει τα παντα και ολα μια χαρα μεχρι που την ωρα που το συνδεω για να κανω fastoot flash την rom ξαφνικα ο driver αναγνωριζει την συσκευη ως redmi και οχι σαν com (εχω εγκαταστησει τους drivers μια χαρα) λιγη βοηθεια πλζ

Μήνυμα

ναι αυτο θα κανω...οκ ευχαριστω για ολα!!!!

Μήνυμα

οκ οκ ωραια με ξεμπερδεψες

Μήνυμα

δεν εχω κανει ....

Μήνυμα

αρα εφοσον θα κανω που θα κανω flash την ρομ καλο δεν θα ναι να κατεβασω την δικη σας ??

Μήνυμα

με λιγα λογια εκανε flash τη καινουρια ρομ ???

Μήνυμα

μπορεις να μ στειλεις λινκ για τους οδηγους και ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Μήνυμα

απλα φοβαμαι μην εκανα καμια βλακεια ρε φιλε γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανα σωστα ......

Μήνυμα

αν δεν γινει κατι τι μ προτείνεις να κανω ?

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ApoTsa: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ApoTsa: “ρε παιδια θελω να κανω ροοτ το κιν μπορειτε ν μ πειτε τι να κανω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια ” Έχεις πάρει έγκριση ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι και το θεμα μου τωρα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο loading ” Πως έχει κολλήσει δηλαδή τι έκανες ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο…

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από ApoTsa: “ρε παιδια θελω να κανω ροοτ το κιν μπορειτε ν μ πειτε τι να κανω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια ” Έχεις πάρει έγκριση ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι και το θεμα μου τωρα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο loading

Μήνυμα

ρε παιδια θελω να κανω ροοτ το κιν μπορειτε ν μ πειτε τι να κανω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια EDIT: εκανα root αλλα τωρα εκανα ενα reboot και η συσκευη δεν ανοιγει τι πρεπει να κανω εχει μαλλον κολλήσει .....

Μήνυμα

παιδια εχω ενα θεματακι οταν ειμαι στα μυνηματα συνεχως κρασαρει υπαρχει καμια λυση ? το εχει παθει κανεςι απο σας ?

Μήνυμα

πως μπορω να βαλω την ελληνικη rom ?? και που κανω αιτηση για να ξεκλειδωσω το bootloader ?

Μήνυμα

Γεία σας σε λιγες μερες θα παραλάβω το κινητο αυτο και θελω να ρωτησω,χρειαζεται να κανω κατι οταν το παραλαβω?,εχει ελληνικα? πρεπει να κατεβασω το google play ή το εχει ηδη η συσκευη? το κινητο το αγορασα απο everbuying ευχαριστω εκ των προτέρων