Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H ApoTsa έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα να ενημερώσω οτι υπάρχει πλέον μια καλή εναλλακτική λύση χωρίς να ξεκλειδωθεί ο Booloader με μια πρόσφατη Dev Rom που έκανε την εμφάνιση της και έχει ενσωματωμένα τα Ελληνικά απο την δουλειά του φόρουμ μας όπου είναι και εμφανής η διαφορά επίσης δεν εχει Κινεζιές μέσα και είναι ολοκάθαρη, αλλά να σημειωθεί οτι με αυτήν την Rom το τηλέφωνο δεν εχει OTA update ούτε μπορεί να δεχθεί φυσικά τις Ελληνικές Rom.
Εγώ είδη την δουλεύω απο εχθές και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την ωρα...
Η Rom και το νήμα στο Αγγλόφωνο φόρουμ ειναι ΕΔΩ:
MIUI 7 - 5.0.2 (6.1.11) Global EU RomXiaomi 13 -
-
Παιδια προσπαθω απο stable 7.0.16 να περασω σε dev ομως απο τον updater μου γραφει can't verify update. Γιατι αυτο;
-
Επίσης, διάβασα χθες ότι η Xiaomi έχει αντικαταστήσει τον processor από Mediatek X10 σε Snapdragon 650.
Τι θα κάνει τώρα η Xiaomi:
1. Θα συνεχίσει να πουλάει δύο κινητά με το ίδιο όνομα με διαφορετικό επεξεργαστή.
2. Θα σταματήσει να παράγει το κινητό με Mediatek επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό αυτό το σενάριο.
Οπότε, επειδή το kernel της rom έρχεται από τον πάροχο του board, αυτό σημαίνει ότι:
1. Θα σταματήσει την ανάπτυξη της rom που φέρει τον Mediatek; (Εκεί ποντάρω, οπότε όσοι έχουμε ήδη Note 3 θα πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε μ....)
2. Θα συνεχίσει να υποστηρίξει και τις δύο;
Όποιος έχει εμπειρία/εσωτερικές πληροφορίες, καλό είναι να μας ενημερώσει, γιατί δεν μου φαίνονται λογικά όλα αυτά που κάνει τελευταία η Xiaomi. -
Ο/H thunderlight έγραψε:
Επίσης, διάβασα χθες ότι η Xiaomi έχει αντικαταστήσει τον processor από Mediatek X10 σε Snapdragon 650.
Τι θα κάνει τώρα η Xiaomi:
1. Θα συνεχίσει να πουλάει δύο κινητά με το ίδιο όνομα με διαφορετικό επεξεργαστή.
2. Θα σταματήσει να παράγει το κινητό με Mediatek επεξεργαστή.Προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό αυτό το σενάριο.
Οπότε, επειδή το kernel της rom έρχεται από τον πάροχο του board, αυτό σημαίνει ότι:
1. Θα σταματήσει την ανάπτυξη της rom που φέρει τον Mediatek; (Εκεί ποντάρω, οπότε όσοι έχουμε ήδη Note 3 θα πρέπει να αρχίσουμε να νιώθουμε μ....)
2. Θα συνεχίσει να υποστηρίξει και τις δύο;
Όποιος έχει εμπειρία/εσωτερικές πληροφορίες, καλό είναι να μας ενημερώσει, γιατί δεν μου φαίνονται λογικά όλα αυτά που κάνει τελευταία η Xiaomi.
Ο/H tragos έγραψε:
Σε εμένα δεν αργεί καθόλου κ στέλνει πάντα.
Το δικαρτο δε με ενδιαφέρει καθόλου.
Κ αν είναι να γράψω σεντόνι παίρνω τηλέφωνο!! :o:o
Sent from my Redmi Note 3
Αυτό με το δρακοεπεξεργαστη,θα είναι διαφορετική έκδοση(προ),έχει και διαφορετική φωτογραφική.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H thunderlight έγραψε:
Όποιος έχει εμπειρία/εσωτερικές πληροφορίες, καλό είναι να μας ενημερώσει, γιατί δεν μου φαίνονται λογικά όλα αυτά που κάνει τελευταία η Xiaomi.
-
Μετα απο την πρωινη περιπετεια το εφερα το κινητο στα ισα του και φοραει την ελληνικη 6.1.11. Το θεμα ειναι πως μου εβγαζε συνεχως το σφαλμα Unfortunately, the process com. android. phone has stopped και το ιδιο για τα μηνυματα. Εκανα clear cache/dalvik ποσες φορες, φλασαρα ξανα την 6.1.7 τα ιδια. Δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το κινητο. Εν τελει εκανα clear cache στις εφαρμογες : google services, phone, contacts, messaging. Στην στοκ εφαρμογη μηνυματων εκανα απενεργοποιηση γιατι συνεχιζε να βγαζει τα σφαλματα. Τωρα φαινεται οκ και εβαλα το google messaging. Γιατι ομως εβγαζε συνεχως το σφαλμα σε ολες τις ρομ;
-
το κινητό μου φοράει μια ρομ και καλά multilanguage.
Μπορώ χωρίς να έχω τον κωδικό του bootloader να περάσω την κανονική και ας μην έχει ελληνικά;
Η κάποια που να είναι καλή έστω και χωρίς ελληνικά; -
@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ..
Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0