Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν σας συνεχίσει να κάνει FCs μετά το flash, δοκιμάστε να κάνετε Factory Defaults ξανά από recovery.” Εκανα Wipe τα παντα απο Recovery, install την Odexed -> Ειχα FC's Εκανα Factory Reset στα καπακια απο Recovery -> Εκτος του οτι εχασα το SwiftKey (Λογικο το ξερω) παλι ειχα FC's, και παρα πολλα μαλιστα. Και επισης ενω εχω επιλεγμενο το Google keyboard δεν μου βγαζει καν πληκτρολογιο :p” Μην το παλεύεις άλλο, υπάρχει πρόβλ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν σας συνεχίσει να κάνει FCs μετά το flash, δοκιμάστε να κάνετε Factory Defaults ξανά από recovery.” Εκανα Wipe τα παντα απο Recovery, install την Odexed -> Ειχα FC's Εκανα Factory Reset στα καπακια απο Recovery -> Εκτος του οτι εχασα το SwiftKey (Λογικο το ξερω) παλι ειχα FC's, και παρα πολλα μαλιστα. Και επισης ενω εχω επιλεγμενο το Google keyboard δεν μου βγαζει καν πληκτρολογιο :p
-
Καλησπερα παιδια, εβαλα την Odexed για το Hongmi , εκανα απο TWRP Advanced wipe και επελεξα τα παντα εκτος απο emmc και Sdcard, εκανα το install, μπηκα στο WiFi , κατεβασα το Play Store ολη την ωρα βγαζει No Connection και παταω Retry και τιποτα (ενω στην αρχη loggara κανονικα) , δεν μου εβγαλε ομως να αποδεχτω τους ορους (αυτο που βγαζει τελος παντων) , Επισης ολη την ωρα εχω FC's , στο τηλεφωνο και μυνηματα που δοκιμασα... In the meantime δεν εκανα κανενα Restore απο Backups κτλ, το install ητ…
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιο, εχω την 3.10 αλλα το προβλημα το εχω καιρο. Το βαζω για φορτιση ολο το βραδυ με παιρνουν ενα τηλ το βγαζω απο την πριζα μιλαω (ουτε ενα λεπτο) το κλειδωνω και το αφηνω κλειδωμενο, μετα απο 1 ωρα και 12 λεπτα δειχνει 95% μπαταρια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/584/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/585/ 1 ωρα και 19 λεπτα τωρα και επεσε 93% που ανοιξα το WiFi να περασω τα Screenshots με το Airdroid. Και εσας ετσι κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nassosp: “ Ok, το έκανα και φαίνεται ότι λειτουργεί εκτός από το email. (Βέβαια δεν με πειράζει αφού χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή). Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν επιβεβαιώσουν και άλλοι πως το email έχει πρόβλημα, στην επόμενη Version θα βγάλουμε Fix.” Εμενα δουλευει μια χαρα με hotmail.. Ουτε κλεινει ουτε τιποτα. στο Hongmi.
-
Παράθεση από cas21: “Αυτα τα κινητα ειναι μπαταριοφαγα.σκεψου μονο η οθονη τι θα τρωει.ποιο κινητο εχεις?τωρα αν μιλαμε και για hongmi που ειναι και με δυο σιμ,φαντασου.παντος η 3.10 μου φαινεται και μενα πως εχει μεγαλυτερη καταναλωση.εγω ακουσα την συμβουλη φιλου απο εδω και γυρισα το δικτιο σε 2g.αν δεν χρειαζεσαι mobile internet γυρισε το.βοηθαει.” Hongmi εχω φιλε ναι, το προβλημα μου φαινεται πως ειναι στην αρχη, απο 100% εως 90% δεν καταλαβαινω ποτε παει, μετα μου φαινεται οτι κατεβενει πι…
-
Παράθεση από cas21: “Τι εννοεις? Πως πεφτει γρηγορα?” Δεν ειναι γρηγορο αυτο? μια κληση ενος λεπτου και ολη την υπολοιπη ωρα το τηλεφωνο κλειδωμενο? Αν ειναι να χανει 5% την ωρα κλειδωμενο , δηλαδη αν το αφησω σε μια ακρη και φυγω σε 20 ωρες θα εχει κλεισει μονο του? χωρις καμια χρηση?
-
Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιο, εχω την 3.10 αλλα το προβλημα το εχω καιρο. Το βαζω για φορτιση ολο το βραδυ με παιρνουν ενα τηλ το βγαζω απο την πριζα μιλαω (ουτε ενα λεπτο) το κλειδωνω και το αφηνω κλειδωμενο, μετα απο 1 ωρα και 12 λεπτα δειχνει 95% μπαταρια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/584/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/585/ 1 ωρα και 19 λεπτα τωρα και επεσε 93% που ανοιξα το WiFi να περασω τα Screenshots με το Airdroid. Και εσας ετσι κανει? Τι μπορει να φταιει …
-
Εγω ζητησα την camera απο την ultimate με το mp4 και τωρα βρηκα προβλημα, κανει θορυβο οταν τραβας βιντεο, προσπαθησα να παω καπου υσηχα, κανει ενα φςςςςς , κατεβασα το patch που εχει αυτος απο την Ultimate και παλι τα ιδια, μονο εγω το προσεξα? νομιζω στην 3.8 δεν το ειχα επισης στην 3.8 ειχα 17000 antutu τωρα εχω 16000
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;” Security -> Permissions -> Enable Root Permissions.” Γιατι δεν το βρίσκω τι στο καλο ; :P” Στην επιφανεια ειναι διπλα στον φακελο "Tools (Εργαλεια)" Εγω το εχω στα αγγλικα εσενα στα Ελληνικα θα ειναι μεταφρασμενα :p
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Με το root τι παιζει γιατι δεν ειναι ενεργοποιημένο ;” Security -> Permissions -> Enable Root Permissions.
-
Και εκει που μπαινει το PIN μου φαινεται οτι ειναι λιγο κατεβασμενο το ΟΚ το 0 και το Emergency δεν φαινονται ολοκληρα , αλλα περιπου τα 7/8 τους EDIT: Ακυρο σημερα ητανε κομπλε, μαλλον νυσταζα πολυ εχθες χαχαχα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Την κανω εγκατασταση τωρα, θα ρωτησω για 100στη φορα, τι αλλαξε απο την 3.9? Επειδη δεν εχεις changelog :P” Δεν βλέπεις καλά μου φαίνεται ... Για κοίτα εδώ => [GTV-3.10] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή. ” Με επιασες αδιαβαστο, εγω περιμενα καποιο Link στην πρωτη σελιδα αυτου του topic . Το e-mail λειτουργει εβαλα το hotmail μου ! Επισης με ακουσες και εβαλες την camera απο την Ultimate χεχε... Problem detected boss, παω στο Root Brows…
-
Την κανω εγκατασταση τωρα, θα ρωτησω για 100στη φορα, τι αλλαξε απο την 3.9? Επειδη δεν εχεις changelog
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Ετοιμάστηκε η ROM για τις Hongmi - RedMi 1 - Red Rice συσκευές, και είναι έτοιμη για Download... Πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5550”” Σ'αγαπάω ρε φιλε, καθομουν και εκανα refresh να δω ποτε θα μπει στην πρωτη σελιδα. χαχαχαχα παλι καλα εβαλες το κινητο που εχω πρωτο
-
Απο την 3.9Fixed στην 3.10 δεν Θα χρειαστει factory defaults ετσι? Ειχα κανει οταν εβαλα την 3.9Fixed.
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από topmar: “Να ρωτήσω, πως βάζουμε άλλον browser default να ανοίγουν τα λινκ από άλλες εφαρμογές (Facebook), διότι όλα τα ανοίγει ο μανισιος browser?” Το ψαχνω και εγω αυτο, μεχρι στιγμης εσβηνα τον μανισιο εντελως απο τις εφαρμογες, αλλα με καθε αναβαθμιση της ROM ξανα μπαινει :p” Δεν είναι ροοτ το δικό μου για να την απεγκαταστησω.... Sent from my HM 1SW using Tapatalk” Η Ελληνικη ROΜ root Δεν ειναι απο μονη της ? EDIT: play.google.com/…
-
Παράθεση από topmar: “Να ρωτήσω, πως βάζουμε άλλον browser default να ανοίγουν τα λινκ από άλλες εφαρμογές (Facebook), διότι όλα τα ανοίγει ο μανισιος browser?” Το ψαχνω και εγω αυτο, μεχρι στιγμης εσβηνα τον μανισιο εντελως απο τις εφαρμογες, αλλα με καθε αναβαθμιση της ROM ξανα μπαινει :p
-
Παω να βαλω ενα email και με πεταει απο την εφαρμογη με το που παταω login. Γιατι ετσι ? εχω κανει Factory reset και δεν εχω κανει backup/restore ..
-
Πανω αριστερα μου βγαζει China Mobile 3G η 3.9 Fixed, τι φαση ?? xD