[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιο, εχω την 3.10 αλλα το προβλημα το εχω καιρο.
Το βαζω για φορτιση ολο το βραδυ με παιρνουν ενα τηλ το βγαζω απο την πριζα μιλαω (ουτε ενα λεπτο) το κλειδωνω και το αφηνω κλειδωμενο, μετα απο 1 ωρα και 12 λεπτα δειχνει 95% μπαταρια
1 ωρα και 19 λεπτα τωρα και επεσε 93% που ανοιξα το WiFi να περασω τα Screenshots με το Airdroid.
Και εσας ετσι κανει? Τι μπορει να φταιει ? πως μπορω να το φτιαξω? -
Τι εννοεις? Πως πεφτει γρηγορα?
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Τι εννοεις? Πως πεφτει γρηγορα?
Δεν ειναι γρηγορο αυτο? μια κληση ενος λεπτου και ολη την υπολοιπη ωρα το τηλεφωνο κλειδωμενο?
Αν ειναι να χανει 5% την ωρα κλειδωμενο , δηλαδη αν το αφησω σε μια ακρη και φυγω σε 20 ωρες θα εχει κλεισει μονο του?χωρις καμια χρηση?
-
Αυτα τα κινητα ειναι μπαταριοφαγα.σκεψου μονο η οθονη τι θα τρωει.ποιο κινητο εχεις?τωρα αν μιλαμε και για hongmi που ειναι και με δυο σιμ,φαντασου.παντος η 3.10 μου φαινεται και μενα πως εχει μεγαλυτερη καταναλωση.εγω ακουσα την συμβουλη φιλου απο εδω και γυρισα το δικτιο σε 2g.αν δεν χρειαζεσαι mobile internet γυρισε το.βοηθαει.
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Αυτα τα κινητα ειναι μπαταριοφαγα.σκεψου μονο η οθονη τι θα τρωει.ποιο κινητο εχεις?τωρα αν μιλαμε και για hongmi που ειναι και με δυο σιμ,φαντασου.παντος η 3.10 μου φαινεται και μενα πως εχει μεγαλυτερη καταναλωση.εγω ακουσα την συμβουλη φιλου απο εδω και γυρισα το δικτιο σε 2g.αν δεν χρειαζεσαι mobile internet γυρισε το.βοηθαει.
Hongmi εχω φιλε ναι, το προβλημα μου φαινεται πως ειναι στην αρχη, απο 100% εως 90% δεν καταλαβαινω ποτε παει, μετα μου φαινεται οτι κατεβενει πιο αργα... (Χωρις χρηση παντα) την φωτεινοτητα της οθονης την εχω ή τερμα κατω, η περίπου στο 15%. Το θεμα ειναι οτι αυτην την μια ωρα το κινητο ητανε κλειδωμενο και η οθονη δεν δουλευεναι 2 σιμ εχει αλλα εγω χρησημοποιω μια μονο..
Mobile Internet χρησημοποιω περισσοτερο απο WiFi οποτε το χρειαζομαι -
Οποτε πηγαινε σε 2g.εγω ειμαι με ενα φορτιστη μαζι μου,αλλα και το ξεφτυλιζω στην χρηση.οπως θα διαβασες θα βγουν κινητα με 5000 mh.ας ελπισουμε και miui.τοτε θα μιλαμε για αλλους χρονους
-
Ο/H nassosp έγραψε:
Το email εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Κλείνει συνέχεια, όπως κλείνουν και κάποιες εφαρμογές που πριν δεν έκλειναν, πχ tapatalk.
Μήπως να κάνω κάποιο wipe ή να περιμένω το fix που έχετε προαναφέρει?
Όσο για την μπαταρία που αναφέρει προηγουμενος κάποιος, να πω ότι έχω παρατηρήσει και εγώ ένα battery drain από το 100%-90%, από την αρχή που αγόρασα το τηλέφωνο. Μετά στρώνει το άδειασμα.
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για τις εφαρμογές που σου κλείνουν...
Πήγαινε Ρυθμισεις => Εφαρμογές => Όλες
Βρες την εφαρμογή που κλείνει και κάνε
Καθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για τις εφαρμογές που σου κλείνουν...
Πήγαινε Ρυθμισεις => Εφαρμογές => Όλες
Βρες την εφαρμογή που κλείνει και κάνε
Καθαρισμό δεδομένων & Διαγραφή μνήμης
Ok, το έκανα και φαίνεται ότι λειτουργεί εκτός από το email. (Βέβαια δεν με πειράζει αφού χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή).
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nassosp έγραψε:
Ok, το έκανα και φαίνεται ότι λειτουργεί εκτός από το email. (Βέβαια δεν με πειράζει αφού χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή).
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν επιβεβαιώσουν και άλλοι πως το email έχει πρόβλημα, στην επόμενη Version θα βγάλουμε Fix. -
κατεβασα παλι τη ρομ.μεσα απο τον updater η διαδικασια γινεται και ολοκληρωνεται κανονικα.ομως βλεπω παλι την 3.9.δεν περναει η 3.10 με τπτ.και χανεται και το αρχειο απο την sd.την 3.9 που δοκιμασα την περναει χωρις προβλημα.καμια ιδεα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα