Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Παράθεση από giespi: “Αγόρασα και εγώ από Aliexpress δεύτερη original μπαταρία και μετά από 2 μέρες χρήσης έκανε force close το τηλέφωνο όταν μου τηλεφωνούσαν. ” Και σε μενα που την ξαναδοκίμασα μου το ξαναέκλησε σε άσχετη στιγμή μετά από 10 ώρες κανονικής λειτουργίας οπότε την έβαλα στην άκρη και εαν χρειαστεί έχω το xiaomi battery bank 10400mAh
-
Παράθεση από dkompolias: “Παράθεση από iAmLiakos: “ΝΑΙ πρέπει να το ενεργοποιήσεις το 4G και απο τον πάροχο και αν η κάρτα sim είναι παλιά τότε μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις και την κάρτα σου ” Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η sim είναι ολοκαίνουρια. Μόλις την ενεργοποίησα γιατί το κινητό που είχα είχε κανονική sim. To σήμα του ιντερνετ είναι Η+ όταν το έχω στο lte. Γνωρίζεται μήπως τι πρέπει να κάνω; ” Δεν ξέρω αν το έκανες τελικά, αλλά ειδικα για vodafone με ένα sms ενεργοποιείται το 4G. Δες…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tolishawk: “τζάμπα τα 12€ Δεν βαριέσε, θα την ξαναβάλω κάποια στιγμή και βλέπουμε ” Μπορείς να την πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με κινητά που κάνει και Support, και να την κάνει έναν έλεγχο, και έναν κύκλο πλήρους αποφόρρτισης - φόρτισης μπας και στρώσει... ” Αυτό σκεφτομουν και έγω! Αρε να μην έχω έναν εξωτερικό φορτιστή!
-
Χαιρετώ την παρέα. Είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω γι' αυτό συγχωρέστε με εαν κάνω κάποιο λάθος. Λοιπόν στο θέμα μας, μαζί με το κιν μου αγόρασα και μια μπαταρία για να την έχω για ώρα ανάγκης. Χθες λοιπόν που την έβαλα μου παρουσιάστηκε το εξής: Ενώ ήταν κανένα 4ωρο σε χρήση και ενώ σκότωνα την ώρα μου παίζοντας, τί άλλο Candy Crash!!!! , ξαφνικά έσβησε, λέω τυχαίο. Κάνω επανεκκίνηση, με το που πάει να μπεί στο miui ξανά σβήνει. 2η φορά το ίδιο, 3ή φορα ξανά. Δεν πειράζει λέω άντε και γω να εφαρ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tolishawk: “Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά! Σημερα το παρέλαβα και εδω και καμια ώρα εχω αρχίσει το σετάρισμα. ” Μπορεις τώρα με την ησυχία σου να ψηφίσεις και στον μικρό διαγωνισμό που τρέχει για το καλύτερο Fun Club ” Το έχω κάνει ήδη, εδω και πολλές μέρες...
-
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά! Σημερα το παρέλαβα και εδω και καμια ώρα εχω αρχίσει το σετάρισμα. Ακολούθησα τον οδηγό του caeser για να βάλω την τελευταία rom 5.12.24 και όλα πήγαν φήνα μεχρι στιγμής. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους εσάς που παιδεύεστε για να μας κάνετε την ζωή με το νέο μας κιν. ευκολότερη!!!
-
Την έριξα και εγώ και ας το έχω στο δρόμο ακόμα....!!! (username:tolishawk και εκεί) Για τα αποτελέσματα θα περιμένουμε και εμείς κανα φαξ...????
-
Αγορά από banggood
ΜήνυμαΠριν κανένα 4ωρο παράγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime απο το banggood. Προσπαθούσα από 12 Νοε που έκανα την παραγγελία (με κουπόνι -25%) να το πληρώσω με paypal συνδεδεμένο με κάρτες της Εθνικής αλλά τζίφος. Τελικά πλήρωσα με αυτό ενός φίλου που το έχει με AMEX.