Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Επανερχομαι με ένα ακόμα θεματακι. Ή πυξίδα μου συγκρινόμενη με ένα ολοκαίνουργιο Redmi 3s έχει διαφορά στις τιμές που δίνει,αρκετουτσικη!Και στην δεύτερη οθόνη,εκει που είναι ο ορίζοντας,ακομα και με γυμνό μάτι,δεν είναι παράλληλος με το έδαφος. Τι πρεπει να κάνω για να καλιμπραρω σωστά και την πυξίδα και τον ορίζοντα; Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ.φοβαμαι μην πάω στο βουνό και αντί για κορυφή με ψάχνουν σε καμία ρεματιά!
-
Καλημερα στην ομαδα. Ενα θεματακι εχω,αν μπορει καποιος να βοηθησει. Τρεχοντας την πυξιδα,στιγμιαια την δειχνει αλλα μετα μου ζηταει να κανω μια κινηση για να την καλιμπραρω,ενα οχταρι κουνωντας το κινητο.Ενω το κανω ειναι σαν μην ακουει την κινηση και συνεχιζει να ζηταει το καλιμπραρισμα. Ξερει κανεις πως το φτιαχνω αυτο; Φοραω την GTV 6.8.18 beta Ευχαριστω και παλι Εντιτ.Το βρηκα,ηθελε να ανοιξω το GPS και πηρε το καλιμπραρισμα αμεσως! Ποσο μπουμπουνας ειμαι πια;
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από alvin1983: “Δε φταίνε τα ακουστικά. Φταίει το miui. Είναι καιρό το πρόβλημα αυτό και δεν έχει βρει ακόμα κανείς λύση. ” Δηλαδή τα ακουστικά "Mi" που κοστίζουν 1,5€ στο ebay με τα ακουστικά Mi που κοστίζουν 30-40€ σε σοβαρά καταστήματα, έχουν την ίδια κακή απόδοση?Έχω την εντύπωση, ότι έχει να κάνει και με την ποιότητα των ακουστικών... ” Και των 100€ να πάρεις δε θα σε ακούνε από το μικρόφωνο. Δε μιλάμε για απόδοση ήχου ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ …
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από andreasp: “Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version. Εχω πρόβλημα με τα hands free. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση. Μήπως εδώ που ασχολείστε περισσότερο, ξέρετε κάτι περισσότερο? Εχω την τελευταία έκδοση 8.0.4.0 την Stable. ” Κανείς δεν το έχει συναντήσει το πρόβλημα? ” Καλημερα Ανδρεα. Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,οσο το …
-
Παράθεση από soulg: “@geoanto555 σε ευχαριστώ πολύ για την δουλειά που έκανες σήμερα. 100.gif Με γλίτωσες από κόπο και ώρα. 100.gif Όποτε κατέβεις Αθήνα, το λιγότερο που χρωστάω είναι μπύρα 100.gif Να 'σαι καλά 100.gif ” Με τόσες μπύρες που του χρωστάμε,οταν έρθει θα πιει τόσες που θα του αχρηστεψουμε το συκωτι Είσαι δύναμη Γιωργο
-
Ενα μικρο πρόβλημα που παρατήρησα και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όταν βάζω τα ακουστικά και συνομιλω με ακούνε μία χαρά μέχρι όμως να κλειδωσω ή να κλειδώσει ή οθόνη μόνη της.Μολις την ενεργοποιησω πάλι επανέρχεται ή λειτουργία του μικροφώνου.Τα ακουστικά ειναι της xiaomi Hybrid dual drivers earphones Mi IV in ear headphones pro,η ρομ είναι ή GTV 6.8.18. Να συμπληρωσω ότι το Dolby Atmos είναι on. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xristina1984: “Εννοώ από το recovery μέχρι και ένα theme ή μία απλή παραμετροποίηση που να του κάνει να μην βαριέται τα ίδια και τα ίδια . ” Ναι γίνεται και έχω ετοιμάσει διάφορα θεματάκια... Έτσι για αλλαγή......Θα τα ετοιμάσω και θα σας τα δώσω σύντομα... Παράθεση από stathisksts: “ ” ” Με τα πρωτα δεν ενθουσιαστικα αλλα εκεινα με τα backgrounds ειναι πανεμορφα! Ειδικα για εμας τους βενζινοκεφαλους,αυτο με το ταχυμετρο ειναι λατρεια! Μπραβο ρε Γιωργο,ειδι…
-
Παράθεση από panzaxa: “Παράθεση από Stav: “Να επιβεβαιωσω κ εγω οτι οι θηκες απο το kenzo (με εξαιρεση καποιες ελαστικες σιλικονης), οπως κ τα tempered glass, ΔΕΝ κανουν στο kate...επαθα κ εμαθα Για το λιγο αυτο εχω κ προς πωληση ολοκαινουριο γνησιο nilkin H+ pro tempered glass καθως κ θηκη bumper ” Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω τι χρωμα ειναι η θηκη ? καποια φωτο ? ” με ενδιαφέρει και μένα η tempered glass.σ στείλε μου pm να επικοινωνήσουμε.ε ευχαριστώ
-
Παράθεση από kostas10: “Αυριο θα φλασαρω ελληνικη ρομ αλλα με τοσα που εχω διαβασει το κεφαλι μου εχει γινει καζανι... Ποια ειναι η καλυτερη να βαλω? Ποιες οι διαφορες της custom stable και developer? Λογικα θα μου πειτε η στειμπλ ειναι η επισημη μιουι χωρις παρεμβασεις (εχει κινεζιες δλδ??) η ντεβελοπερ για τους προγραμματιστες και η custom μια μίξη απο τις παραπανω? Εγω θελω κατι ελαφρύ γρηγορο χωρις bugs χωρις κινεζιες και σε λολιποπ γιατι θελω να αφησω να ορημασει η μαρσμελοου... Ποια μου πρ…
-
@Krasdimi μην κολωνεις πουθενα. Ουτε μηνα δεν το εχω,του εχω περασει την ελληνικη 6.8.18 και το κινητο πεταει.Κανει οτι περιμενεις και δεν σε πουλαει ποτε.Τα παιδια εδω βοηθανε σε ΟΤΙ προβλημα εχεις και στο τελος παντα βρισκεις λυσεις.Ακομα δεν εχω μαθει ουτε το 10% του τηλεφωνου φαντασου και ουτε νομιζω να το μαθω σε βαθος οπως εχουν κανει καποια μελη εδω. Αν δεν εχεις σκοπο να το "κατσαβιδιαζεις" καθε λιγο και λιγακι,περνα μια αποδεδειγμενα καλη ΡΟΜ και ευχαριστησου το In other news που λενε κ…
-
@salonikios ελπιζω να το ξαναβαλεις στην συλλογη σου το κινητο,με οσο δυνατον λιγοτερα παρατραγουδα. Επισης πολυ καλα tips αναφερθηκαν στην περιπτωση που τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο. In other news δοκιμασα να απεγκαταστησω το SuperSU μεσω της εντολης Fully Unroot μεσα απο τα settings της εφαρμογης.Επειδη εκανε κανα 40λεπτο με το κυκλακι το πρασινο να γυριζει,ψιλοχ@στηκα μηπως εκανα πατατια,πατησα το κεντρικο μπουτον της συσκευης και βγηκε απο την απεγκατασταση.Η εφαρμογη δεν εφυγε. Μετα μπη…
-
Παράθεση από xristos1277: “Φιλε diamantologo δεν ειμαι καθολου εμπειρος σε αυτα αλλα για να σε προλαβω ΜΗΝ του κανεις αναβαθμιση...απο οσο ξερω την αναβαθμιση την κανεις χειροκινητα με αλλον τροπο και ΟΧΙ απο play store επειδη μετα παιζει να εχει θεματακια η συσκευη σου λογω "καταλοιπων"..οποτε περιμενε τους γνωστες για τα περαιτερω... ” Συμφωνω Χρηστο,και εγω το εχω διαβασει δεξια αριστερα στο φορουμ και γιαυτο δεν εχω κανει καμια κινηση. Απλα ειδα το μηνυμα για την απεγκατασταση γιαυτο ρωτησα
-
Καλημερα στην παρεα και καλη εβδομαδα σε ολους. Μια ερωτηση. Μου βγαζει ειδοποιηση οτι το SuperSu binary needs to be updated! τι κανω;και πως το κανω αν πρεπει να κανω κατι. Μεχρι στιγμης δεν το εχω κανει αναβαθμιση ποτε. Εδιτ.Μολις διαβασα το προηγουμενο απο εμενα μηνυμα. Στις επιλογες που εχω να το απεγκαταστησω εχει: cleanup -Reinstall-cleanup for reinstallation from google play -switch superuser app-cleanup to switch to another superuser app -Full un root-cleanup for permanent unroot. Επιλεγ…
-
Παράθεση από xristos1277: “Στον οδηγο για flash την ελληνικη για πρωτη φορα (rn3 pro) λεει να επιλεξουμε να ΜΗΝ εγκαταστησουμε το super user οταν μας ζητηθει..δεν μου εβγαλε καποιο τετοιο μηνυμα οταν εβαζα την ελληνικη η τουλαχιστον δεν το ειδα..στα αρχεια τωρα του τηλεφωνου εχει ενα zip με το supersu και στις εφαρφογες εχει και το εικονιδιο (την διεση)..αυτο σημαινει οτι εχει εγκατασταθει..? supersu και super user ειναι το ιδιο? ” +1 στον χρηστο. Και σε μενα ετσι ειναι
-
Μολις φλασαρα με επιτυχια την GTV 6.8.18 Beta.Ειμαι ενας μικρος θεουλης!!!! Καλα ας πουμε και καμια αληθεια.Χωρις την βοηθεια του τεραστιου @geoanto555 που του καταχραστηκα 1-1,5 ωρα απο την πολυτιμη ζωη του,ακομα θα το κοιταγα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΩΡΓΟ και παλι Τωρα μενει να αρχισω να το φερνω στα μετρα μου. Ευχαριστω το φορουμ για την οποια βοηθεια μου παρειχε μεχρι τωρα.