Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από diamantologo: “ειναι θεμα drivers; ” Ναι είναι θέμα drivers συνήθως ... Πως το βλεπει ο υπολογιστής σου; ” Τωρα δεν το βλεπει καθολου,μονο Μi Pc Suite το αναγνωριζει χωρις ομως να βλεπει εσωτερικη μνημη. Μολις δοκιμασα και το προηγουμενο κινητο και ενω βλεπει μοντελο το pC,ουτε εσωτερικη ουτε sd βλεπει. δεν ξερω αν βοηθαει αυτο καπου αλλα το λεω επειδη το παρατηρησα μολις.
-
Επανερχομαι και παλι με ενα προβληματακι. Θα ακουστει χαζο και παιδαριωδες αλλα εχω απο χτες που το παλευω και λυση δεν βρισκω. Εχω κολλησει σε αυτο το βημα-"Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που καταβάσαμε μέσα στην συσκευή μας" Απο οτι εχω διαβασει την πεταμε χυμα μεσα στην εσωτερικη μνημη.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βλεπω την εσωτερικη μνημη.Στο Mi PC Suite ενω το αναγνωριζει στην εσωτερικη μνημη δεν βλεπει τιποτα.Μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις του τηλεφωνου; Υπο κανονικες συνθηκες …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από diamantologo: “Αυτην την στιγμη εχω την Miui 8 6.8.18 Beta H GTV_6.8.25 MIUI V8 μπαινει στο δικο μου;αν δεν μπαινει ποια μπορω να βαλω; ” Όποια θέλεις αρκει να τηρήσεις τον οδηγό κατά γράμμα.... ” Γιωργο σε ευχαριστω για την απαντηση. Ετσι κι αλλιως μονο κατα γραμμα μπορω να κανω την διαδικασια λογω ασχετοσυνης! Για την sd card τι μου προτεινεις;ειδα οτι βελτιωνει(;)την διαδικασια εγκαταστασης
-
Γεια σας και παλι.Αφου εκανα αιτηση,πηρα εγκριση και ξεκλειδωσα κιολας σε χρονο μηδεν χαρη στις οδηγιες σας. Πολυ σας ευχαριστω και παλι. Στο ζουμι τωρα.Θελω να περασω ελληνικη Rom με βαση αυτον τον οδηγο.Αυτην την στιγμη εχω την Miui 8 6.8.18 Beta H GTV_6.8.25 MIUI V8 μπαινει στο δικο μου;αν δεν μπαινει ποια μπορω να βαλω; Θελω το τηλεφωνο να ειναι σταθερο οσο γινεται,δεν εχω τον χρονο και τις γνωσεις να ασχολουμαι συνεχεια με αυτο και οταν καποια στιγμη βγαινει κατι νεο να το περναω ευκολα και…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από diamantologo: “Ξαναεκανα την διαδικασια.... ΚΑΙ ΝΑΙ,ασπρος καπνος βγαινει απο την οθονη μου,εχουμε ΠΑΠΑ!!!!χαχαχαχαχαχχαα Μαλλον το PC μου την ειχε ακουσει και μια επανεκκινηση το εστρωσε,αφου εκανα ακριβως οτι και πριν αλλα τωρα εγινε οτι γραφει ο οδηγος! Πηρα λιγο τα πανω μου! Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου και σε οσους εφτιαξαν τον οδηγο! Περιμενω τωρα την αδεια για το ξεκλειδωμα! ” Ενημερωση! Καποια στιγμη πουρνο πουρνο μου ηρθε η ειδοποιηση για το ξεκλειδωμα.…
-
Παράθεση από diamantologo: “Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις συνδεμένη συσκευή και usb debugging on θέλεις drivers adb... ” Ετσι το ειχα ναι,και κατεβασα και drivers αλλα δεν εγινε κατι.Οταν το συνδεω παει συνεχεια να κανει εγκατασταση του κινητου. Απο ολα αυτα συμπεραινω οτι τελικα εχει προβλημα το ΠιΣι μου,παλιο με ΧΡ ειναι. Θα δοκιμασω με το αλλο που εχει 8αρια να δω τι θα γινει Σε ευχαριστω ” Επανερχομαι και ενημερωνω! Απο οτι φαινεται το γερικο ΧΡ μου θελει ξεκουραση. Σημερα ξαναδοκιμασα …
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις συνδεμένη συσκευή και usb debugging on θέλεις drivers adb... ” Ετσι το ειχα ναι,και κατεβασα και drivers αλλα δεν εγινε κατι. Οταν το συνδεω παει συνεχεια να κανει εγκατασταση του κινητου. Απο ολα αυτα συμπεραινω οτι τελικα εχει προβλημα το ΠιΣι μου,παλιο με ΧΡ ειναι. Θα δοκιμασω με το αλλο που εχει 8αρια να δω τι θα γινει Σε ευχαριστω
-
Μιας και εχω παρει φορα να ρωτησω κατι. Δινοντας την αρχικη εντολη στην γραμμη εντολων με παει στο φακελο adb,αρα ειναι σωστο υποθετω. Μετα κανοντας το 5ο βημα του οδηγου πληκτρολογωντας fastboot devices με γυρναει στο adb. Ξερει κανεις γιατι και πως το γιατρευουμε; Ευχαριστω
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΞαναεκανα την διαδικασια.... ΚΑΙ ΝΑΙ,ασπρος καπνος βγαινει απο την οθονη μου,εχουμε ΠΑΠΑ!!!!χαχαχαχαχαχχαα Μαλλον το PC μου την ειχε ακουσει και μια επανεκκινηση το εστρωσε,αφου εκανα ακριβως οτι και πριν αλλα τωρα εγινε οτι γραφει ο οδηγος! Πηρα λιγο τα πανω μου! Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου και σε οσους εφτιαξαν τον οδηγο! Περιμενω τωρα την αδεια για το ξεκλειδωμα!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Παράθεση από diamantologo: “Σηκωνω τα χερια!δεν βγαζω ακρη με την καμια. Εχασα πολυ χρονο απο την δουλεια μου και εκανα μια τρυπα στο νερο. Αν καποιος βρισκεται Αθηνα νοτια και θελει και μπορει να με ξεστραβωσει ευχαριστως να κερασω οτι θελει. Σορρυ παιδες ” Αν έχεις τον Chrome πατάς δεξί στο ποντίκι και επιλέγεις translateΑν όχι η παρακάτω εικόνα είναι η Αγγλική μετάφραση οπότε συμπληρώνεις τα πεδία ανάλογα . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18005/ 1. Please inpu…
-
ΜήνυμαΣηκωνω τα χερια!δεν βγαζω ακρη με την καμια. Εχασα πολυ χρονο απο την δουλεια μου και εκανα μια τρυπα στο νερο. Αν καποιος βρισκεται Αθηνα νοτια και θελει και μπορει να με ξεστραβωσει ευχαριστως να κερασω οτι θελει. Σορρυ παιδες
-
ΜήνυμαFiasko!!!.τιποτα δεν εγινε Θα πηδηχτω απ'το παραθυρο!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν είσαι εδώ είναι για username. Image-003-1.png ” Εδω νομιζω ειμαι.Γραφει απο πανω και εναν αριθμο που σου δινει οταν κανεις εγγραφη.Το τσεκαρα και ειναι ο ιδιος. Δοκιμαζω κι βλεπουμε
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπορείς να δώσεις ένα screenshot να δούμε; Λογικά είσαι στην φάση που βάζεις username... ” Μου λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο. Δεν μου δινει πουθενα την δυνατοτητα να αλλαξω την γλωσσα
-
ΜήνυμαΚαλως σας βρηκα και παλι. Στην προσπαθεια μου για αιτηση ξεκλειδωματος,ακολουθησα τον οδηγο αυτο και στην μπλε οθονη η μονη δυνατοτητα που εχω ειναι να πατησω το Unlock ακριβως απο κατω.Το εκανα και με παει σε μια σελιδα που ειναι στα κινεζικα χωρις δυνατοτητα επιλογης αγγλικων και εχει ενα νουμερο,και απο κατω ενα κενο πεδιο οπου μπορεις να πληκτρολογησεις. Τι κανω τωρα οεο;ειμαι στην σωστη σελιδα;τι γραφω εκει αραγε; Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από diamantologo: “Ποιες ειναι οι δυνατοτητες που εχω τωρα με βαση αυτα που θα ηθελα να κανω; ” Αν θέλεις να βάλεις Ελληνική είσαι πολύ κοντά. Με την ρομ που έχεις ξεκλειδώνεις αμέσως(αν έχεις άδεια φυσικά) και μετά περνάς twrp και Ελληνική/ ” Σε ευχαριστω πολυ και παλι,πολυτιμη η βοηθεια σου. Παω να κανω την διαδικασια για το ξεκλειδωμα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από diamantologo: “Εχει πλεον MIUI 8 6.8.18 Beta . ” Έχεις official.... τι ήθελες να βάλεις; ” Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το σκεπτικο μου ηταν να κανω τον ευκολο οδηγο και να βαλω dev με την προυποθεση οτι ξεκλειδωνοντας μελλοντικα,θα περναγα την ελληνικη ROM.Την εκδοση που εχω τωρα την ειδα οταν εγραφα το προηγουμενο μηνυμα. Ποιες ειναι οι δυνατοτητες που εχω τωρα με βαση αυτα που θα ηθελα να κανω;