θα κανει update?το οτι δεν βλεπει το τηλ πειραζει?
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ποιος δεν το βλέπει? Πάτα και θα δεις! Αν δεν το κάνει δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα! Άπαξ και ξεκινήσει θα το αφήσεις να τελειώσει όση ώρα και να πάρει!
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H diamantologo έγραψε:
Σηκωνω τα χερια!δεν βγαζω ακρη με την καμια.
Εχασα πολυ χρονο απο την δουλεια μου και εκανα μια τρυπα στο νερο.
Αν καποιος βρισκεται Αθηνα νοτια και θελει και μπορει να με ξεστραβωσει ευχαριστως να κερασω οτι θελει.
Σορρυ παιδες
1. Please input your Name .... .......... Βάζεις κάποιο όνομα που επιλέγεις σαν Nickname
2. ............................................. Με το τοξάκι βρισκεις και επιλέγεις Greece
3. Please input your mobile number..... π.χ +3069.......
4. Please input your unlocking reason .. Copy/Paste τα παρακάτω κινέζικα 我的手机是砖砌在启动循环模式。请批准我的请求开锁。
which translates to "My phone is bricked in boot loop mode. Please approve my unlocking request." in English
Τικάρεις το κουτάκι .... I confirm that l have read bla bla bla , Πατάς Apply Now .
Θα σε πάει σε μιά άλλη σελίδα με ένα κουτάκι για επιβεβαίωση όπου θα βάλεις τον κωδικό που θα σου στείλουν στο κινητό σου σχεδόν
αμέσως που ισχύει μόνο γιά 5 λεπτά .
Πάρτο από εκεί και τέλειωσες με την αίτηση αναμένοντας τον κωδικό γιά ξεκλείδωμα .
Θα ξανακανω μια προσπαθεια και βλεπουμε.
Η παραπανω προταση μου ισχυει παντως -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ποιος δεν το βλέπει? Πάτα και θα δεις! Αν δεν το κάνει δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα! Άπαξ και ξεκινήσει θα το αφήσεις να τελειώσει όση ώρα και να πάρει!
δεν βλέπει καθόλου τη συσκευή το πρόγραμμα, mipc και το βλέπει μόνο όταν το έχω σε fastboot για να κανει update σε Staple η beta
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ξαναεκανα την διαδικασια....
ΚΑΙ ΝΑΙ,ασπρος καπνος βγαινει απο την οθονη μου,εχουμε ΠΑΠΑ!!!!χαχαχαχαχαχχαα
Μαλλον το PC μου την ειχε ακουσει και μια επανεκκινηση το εστρωσε,αφου εκανα ακριβως οτι και πριν αλλα τωρα εγινε οτι γραφει ο οδηγος!
Πηρα λιγο τα πανω μου!
Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου και σε οσους εφτιαξαν τον οδηγο!
Περιμενω τωρα την αδεια για το ξεκλειδωμα! -
@kalosdios αφού το mi pc suite βλέπει το κινητό προχώρα με μια αναβάθμιση εκ των δύο. Αν θες να μπορείς να ξεκλειδώσεις μετά βάλε την beta αν όχι βάλε την stable! Επειδή θα σου περάσει όμως κινέζικη ρομ η πρότασή μου είναι να βάλεις την beta γιατί θα θες να ξεκλειδώσεις σίγουρα μετά και να περάσεις την Ελληνική! Με κινέζικη ρομ δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό το κινητό για καθημερινή χρήση!
-
Τώρα που όλοι είστε πίσω θα σας ρωτήσω πήρα άδεια για unlock bootloader. Την χρησιμοποίησα με επιτυχία. Από αυτά που έχω καταλάβει αν χρειαστεί να κάνω χρήση fastboot rom ή συσκευή κλειδώνει. Πρέπει να κάνω πάλι αίτηση ή ισχύ ή άδεια που πήρα?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Την χρησιμοποίησα με επιτυχία. Από αυτά που έχω καταλάβει αν χρειαστεί να κάνω χρήση fastboot rom ή συσκευή κλειδώνει.
-
Από ότι θυμάμαι η αίτηση ισχύει για τρεις μήνες. Άλλαξε κάτι. Μια αίτηση ανα μήνα για κάθε λογαριασμό με ισχύ τριών μηνών. @lallasgr βοήθησέ μας.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Από ότι θυμάμαι η αίτηση ισχύει για τρεις μήνες.
Μην λέμε χαζομάρες.. όσο είναι όρθιος ο server της xiaomi θα ισχύουν κ οι αιτήσεις.
Το μία το μήνα ισχύει...
Την δικιά σου όμως , που την έχεις ξεκλειδώσει ήδη όσες θες.. -
@geoanto555 δικό μου λάθος, εφόσον κάνεις χρήση της έγκρισης εντός τριών μηνών και ξεκλειδώσεις ισχύει επ' αορίστου.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα