Διαφήμιση

Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

• Οδηγός
  • Xiaomi
  • Σε αυτή την περίπτωση ή καλύτερη επιλογή είναι η official global stable/ developer...., όχι η official china.

Αλλά, πρέπει να την περάσεις με το miflash και fastboot rom.
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Όπως σίγουρα ξέρεις πλέον.. Με pc suite βάζεις Κινέζικη και με Miflash.. σχεδόν όποια θέλεις..
    Αν θες βοήθεια ..εδώ είμαστε.

προσπαθήσαμε το my flash αλλά όταν το εγκατέστησα δεν μου βγάζει καν εικονίδιο στον υπολογιστή και έτσι δεν μπόρεσα να προχωρήσω. αφού έχω ξεκλείδωτο bootloader δεν μπορώ να βάλω τη δικιά σας τη ROM την ελληνική;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H kalosdios έγραψε:

δεν μου βγάζει καν εικονίδιο στον υπολογιστή
    Δεν είναι σε αυτή τη διαδρομή;
    C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone

• Διαφήμιση
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H kalosdios έγραψε:

δεν μου βγάζει καν εικονίδιο στον υπολογιστή
    Δεν είναι σε αυτή τη διαδρομή;
    C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone

Ναι αλλά έχει μόνο 2αρχεία τίποτα παραπανω

• Καλημέρα σας.

Παιδιά τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα κάπως. Ούτε είπα ότι δεν είναι τοπ το κινητό (δεν θα το αγόραζα αν δεν ήταν) ούτε μου φάνηκε τίποτε βουνό. Η διαδικασία είναι γελοία. Έχω κατάστημα κινητής στον Πειραιά και φλασάρω 10 κινητά ημερησίως. Δεν μπλοκάρω με τα ξιαόμι προς Θεού.

Αυτό που δεν έχει λογική είναι η αναμονή. Είναι τεράστια προσβολή για μένα να περιμένω 2-10 μέρες για να αποφασίσει ο σχιστομάτης αν θα μου δώσει το οκ να ξεκλειδώσω το κινητό που έχω αγοράσει.. ρε δε πα να γ@μηθούνε λέω γω ουστ από δω.

Έχει να κάνει παιδιά καθαρά με γινάτι. Δεν μπορεί να πληρώνει ο πελάτης 250 ευρώ για ένα κινητό και να μην έχει καν google play. Είναι απλά απαράδεκτο. Αισθάνομαι τόσο πολύ μ@λ@κ@ς που καλύτερα να αγόραζα turbox οχταπύρινο :P Είναι καθαρά στο χέρι τους με ένα απλό patch στην ρομ out of the box να ελευθερώσουν τα κινητά και να γίνουν όπως ήταν.

Όμως δεν είναι τόσο απλό. Το μάρκετινγκ επιβάλει άλλη στρατηγική. Αυτή που ακολουθούν τώρα. Ναι αυτό το σέβομαι. Θα βρουν πολλά θύματα με άγνοια αλλά για πόσο καιρό? Εμένα προσωπικά που εκθίαζα τα ξιαόμι και που αγόραζα/πουλούσα από αγγελίες και κινέζικες εισαγωγές από μόνος μου 100 κινητά το μήνα τώρα απλά ΤΕΛΟΣ. Και αυτό γιατί με πιάνει ο πατριωτισμός μου φίλοι μου. Μας έχουνε γ@μίσει κανονικά σαν Έλληνες από όλες τις μεριές... ότι μπορούμε να γλυτώσουμε είναι η γνώμη μου.

Θα μου πεις μα με τα κινητά βρήκες? Ε ναι.. αυτό είναι το χόμπι μου και η αγάπη μου η τεχνολογία. Τη γούσταρα πολύ την ξιαόμι αλλά τώρα με αυτή τη στρατηγική γίνεται βαρύ το θέμα και δεν μου αρέσει καθόλου.

Όσο για το ότι ανακατεύεις την samsung με το S7 (λέγοντας το πράμα) αλλά και το αποκορύφωμα βάζοντας μέσα και την ακατονόμαστη εκεί απλά χαμογέλασα και τίποτε άλλο. Θα μου πεις γιατί ασχολούμαι και απαντάω? Ε... είναι καθαρά θέμα ευγένειας φιλότιμου και πατριωτισμού αδερφέ. Με συγχωρείς αλλά κακώς κάθεσαι και κουράζεσαι γράφοντας. Κατανάλωσε ενέργεια διαβάζοντας, αγοράζοντας και δοκιμάζοντας και άσε καλύτερα τους σχολιασμούς.

Φίλε Μάκη. Όπως είπα και ποιο πάνω. Δεν μου φάνηκε καθόλου βουνό. Σε 2 λεπτά είχα ολοκληρώσει την διαδικασία. Το τελευταίο μήνυμα της αναμονής με εξόργισε. Θα βρω τρόπο και θα το παρακάμψω όλο αυτό. Σιγά τα αυγά. Με fastboot και oem unlock αφού πρώτα φλασάρουμε patchάκι με fastboot μπορούμε να ξεπεράσουμε όλη αυτή τη γελοιότητα των ριζοφάγων. Αλλά άντε βρες χρόνο να ψάξεις για το πατσάκι.. εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς ψάχνουμε να πατσάρουμε τη μ@λ@κί@ που αγοράσαμε 250 ευρώ... ε ρε ξύλο που θέλει ο Έλληνας !!!!

:D :D :D
  • Ο/H kalosdios έγραψε:

Όταν κάνεις εγκατάσταση σου ζητάει άδεια 2-3 φορές .. και καλά αν είναι αξιόπιστο πρόγραμμα..
    Πατας να εγκατασταθεί;

• Καλημέρα στην όμορφη παρέα,
    Όπως έγραψα χθες σε άλλο thread, κατάφερα και "ανέστησα" ένα πεθαμένο Redmi Note 3 ενός φίλου χάρις στον καταπληκτικό οδηγό του @lallasgr.
    Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το ξεκλείδωμα του bootloader πρέπει να γίνει οπωσδήποτε με τον λογαριασμό του κατόχου, η μήπως μπορώ να το κάνω και με τον δικό μου λογαριασμό, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και μπλεξίματα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H sso έγραψε:

η μήπως μπορώ να το κάνω και με τον δικό μου λογαριασμό, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και μπλεξίματα.
    Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε λογαριασμό αρκεί να έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα..
    Φυσικά μετά κάνεις διαγραφή από μέσα..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H kalosdios έγραψε:

Όταν κάνεις εγκατάσταση σου ζητάει άδεια 2-3 φορές .. και καλά αν είναι αξιόπιστο πρόγραμμα..
    Πατας να εγκατασταθεί;

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H sso έγραψε:

η μήπως μπορώ να το κάνω και με τον δικό μου λογαριασμό, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και μπλεξίματα.
    Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε λογαριασμό αρκεί να έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα..
    Φυσικά μετά κάνεις διαγραφή από μέσα..

Όχι εγκαθίσταται απλά και κανονικά το απεγκατέστησε αρκετά και εγκατέστησα 3με4 φορές αλλά πάλι τίποτα δεν μου εμφανίζει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας αλλά ούτε και όλα τα αρχεία μέσα στο φάκελο έχω Windows και 64 bit

• Αλλά καλό είναι να κάνει αίτηση και με το δικό του λογαριασμό να υπάρχει τι δικαίωμα για να μην σε ψάχνει.
  • Ο/H kalosdios έγραψε:

εγκατέστησα 3με4 φορές
    Ποιο Miflash έβαλες;

• Διαφήμιση
  • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H sso έγραψε:

Μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε λογαριασμό αρκεί να έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα..Φυσικά μετά κάνεις διαγραφή από μέσα..
    Εννοείς διαγραφή του λογαριασμού μου;
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.