Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Αυτό που δίνεται στο forum.Υπάρχει κιαλλο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Λοιπόν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την άδεια των Κινέζων. Μπορείς να φλασάρεις οποιαδήποτε weekly multi και να έχεις ρουτ στην συσκευή δίχως κανένα ξεκλείδωμα bootloader. Απορώ πραγματικά γιατί τόσος ντόρος.
Σωκράτη φιλαράκι μου καλά είσαι?! Σε πεθύμησα φίλε. Πάρε με στο κινητό μου να τα πούμε! -
Γιατί φίλε μου δεν είναι όλοι τόσο καλοί όσο εσύ με τα κινητά και καλό είναι να πηγαίνουν νόμιμα να ξεκλειδώσουν και να περάσουν όποια ρομ θέλουν χωρίς να έχουν επικινδυνότητα να brickάρουν τα κινητά τους!
-
-
Απλά όπως ξες και συ είναι καλύτερα να έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader μιας και είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις ότι θες στο κινητό. Αυτό που λέω είναι να αποφεύγεται το unofficial unlock των bootloader γιατί στην περίπτωση που ξεχάσεις ένα βήμα μπορεί να το brickάρεις το κινητό προσπαθώντας να περάσεις μια νέα ρομ! Εννοείται ότι υπάρχει η λύση του EDL αλλά δεν είναι η καλύτερη λύση! Είναι αρκετά επικίνδυνη διαδικασία για οποιοδήποτε κινητό το φλας μέσω edl! Δεν λέω ότι είναι του θανατά, απλά πολύ πιο επικίνδυνο σε σχέση με το φλασάρισμα μέσω fastboot αφού έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader!! Το ξέρω ότι όλα γίνονται, απλά το φόρουμ όπως σου ξανα είπα δεν το διαβάζουν μόνο έμπειρα άτομα όπως εσύ και εγώ αλλά και πολλοί που ασχολούνται πρώτη φορά με το φλας ενός κινητού οπότε πιστεύω ότι πρέπει να τους οδηγούμε με τον πιο σωστό και λιγότερο επικίνδυνο τρόπο για να φλασάρουν το κινητό τους και όχι με αλχημείες και έξτρα βήματα!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγω θα προτείνω να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει με δική του ευθύνη...
Όποιος κάνει του κεφαλιού του όμως θα πρέπει να ΄βρίσκει μόνος του την λύση στα προβλήματα που θα προκύπτουν.
Αυτό είναι το πιο δίκαιο και λέω να το εφαρμόσουμε.....
Σωστά.γι'αυτό όποιος δεν ξέρει όπως εγώ δεν κάνω τίποτα μέχρι να ειμαι 100% σίγουρος ότι θα ξεκινήσω και θα τελειώσω καλά.γι'αυτό και κάνω ερωτήσεις πολλές,γιατί κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.όπως αφού έχω ξεκλείδωτο bootloader γιατί να μην βάλω την ελληνική τον,δεν έχω καταλάβει επίσης αν βάλω κάποια άλλη με mi flash αν θα μπορώ να κάνω update ota
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nectons έγραψε:
Λοιπόν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την άδεια των Κινέζων. Μπορείς να φλασάρεις οποιαδήποτε weekly multi και να έχεις ρουτ στην συσκευή δίχως κανένα ξεκλείδωμα bootloader. Απορώ πραγματικά γιατί τόσος ντόρος.
Αν εννοείς multi τις unofficial που κυκλοφορούν με πειραγμένο bootloader κάνεις λάθος φίλε μου. -
-
Ο/H nectons έγραψε:
Σωκράτη φιλαράκι μου καλά είσαι?! Σε πεθύμησα φίλε. Πάρε με στο κινητό μου να τα πούμε!
Γεια σου Νεκ. Έχεις pm
Στάλθηκε από το P6000 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα