Την εκανα εγκατασταση παλι να δω και τωρα μου κανει save κανονικα με το config,μαλλον τυχαιο θα ητανε.Παντως σε συγκριση με την xtreme beta 20 δεν διακρινω ευκολα διαφορες αλλα δεν το εχω με την φωτογραφεια ετσι και αλλιως.
Την εχει ανεβασει και εδω forum.xda-developers.com/mi-8/…mera-mod-t3803984/page128 ποστ 1279 με dark theme.Δοκιμασα με το config του josef77 αλλα δεν κανει save.
Οχι το κάνει άσχετες στιγμές στην ημέρα.Εφοσον δεν το κάνει συνέχεια λογικά κάτι θα παίζει με το ρουτερ,θα δανειστώ ένα άλλο από φίλο μου να δοκιμάσω.Αν το κάνει και με εκείνο θα το στείλω για service.
Το ZTE H168N ειναι το ρουτερ,με 4G οχι δεν μου το κανει.Τωρα πχ εχει κανα 2 ωρο να μου το κανει,του τρεχω speedtest καθε λιγο να δω και πιανει κανονικα 30+mbps.
Αυτο που δινει η wind για το vdsl,απο συσκευες το κινητο και 2 pc ειναι συνεχεια συδεδεμενα ασυρματα.Το note 3 pro το ειχα πανω απο χρονο δεν μου το ειχε κανει ποτε,τωρα με το note 4 μια βδομαδα που το εχω μου το κανει πολυ συχνα.
Πηρα προσφατα ενα redmi note 4x global απο welcomestores αλλα μου κανει νερα με το wifi.Ενω στην αρχη που συνδεεται παει σφαιρα μετα απο λιγο σερνεται και πρεπει να ανοιγοκλεισω το wifi στο κινητο.Ειχα πολυ καιρο το redmi note 3 pro και δεν μου το ειχε κανει ποτε.Ειναι με την 8.2.4.0 global stable τωρα,ειχα δοκιμασει και επαναφορα αλλα δεν...