Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
redmi note 2 greenify
Μήνυμαπαιδια το greenify σε τη βοηθαει στο miui εφοσον διαλεγεις εσυ ο ιδιος πειες εφαρμογες θελεις να εκτελουντε αφτομα (ή να κλειδοσεις μερικες) και τις υπολιπες να της καταθαρησεις?
-
Κινέζικα σε Mi-remote
Μήνυμαειχα κατεβασει το τηλεχηριστηριο απο το forum και ηταν ολα στα ελλινηκα αλλα μετα που εβαλα την Dev εγεινε αγγλικα
-
Κινέζικα σε Mi-remote
ΜήνυμαΕπίσεις είναι και όλα στα αγγλικά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8266/ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Lockscreens show...
Μήνυμαευχαριστω πολυ δουλεψε, αλλα γιατι ολη αυτη η διαδικασια?
-
Lockscreens show...
Μήνυμαπου πάω ακριβώς? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8239/ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Lockscreens show...
Μήνυμαρε παιδια τα icons πως γινεται να τα αλλαξω?
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έτοιμα σας τα έχω.. ” πως ακριβως εκανες de-compile?
-
Lockscreens show...
Μήνυμαευχαριστω!
-
Lockscreens show...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Ceaser τι θεμα εχεις? ” Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα θέμα... ” χαχαχ εννοω τι θεμα απο το theme store... χαχαχα να εισαι καλα μου εφτιαξες την διαθεση
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από evankouros: “Μέχρι να βγει η 5.12.10/11, έβαλα την 5.10.29 γι' αρχή. ” Ήδη φόρεσα τη 5.12.10/11(12/13...κ.λ.π..). Την δοκιμάζουμε και βλέπεις αν είναι οκαυ και αποφασίζεις αν θα τη βάλεις ή όχι... (Για αρχή φαίνεται οκαυ, αλλά είναι νωρίς ακόμη για αποτελέσματα...) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8197/ ” Ceaser τι θεμα εχεις?
-
5.12.10/13
ΜήνυμαΚαλημέρα αγαπητή κοινότητα Σήμερα έβαλα την πιο πρόσφατη Dev.Με την προηγούμενη μου κολησε μια φορά το κιν και αναγκαστικά να του κάνω reboot. Με την 5.12.3/4 είχα antutu 50038 Με την 5.12.10/13 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8213/ Γιατί τα γράφω όλα αυτά? Λοιπόν όταν μου ήρθε το κινητό από την Κίνα ήταν ένα χαλί μαύρο. Όταν του πέρασα την ελληνική αναστήθηκε .Γιαυτό νέα μέλη που σκέφτεστε να βαλετε την ελληνική σας αναφέρω ότι είναι μονόδρομος το όλο θέμα! Ευχαριστώ για την υποστήρι…
-
Καλημερα
ΜήνυμαΔεν αντιμετοπηζω τιποτα απο τα παραπανω με την πιο προσφατη Dev
-
Πρόβλημα με αναβάθμιση
ΜήνυμαΕχω την ποιο προσφατη dev και δεν εχω κατι τετοιο