Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• rooted παίρνει updates;

sirgeorge - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

a266a9137fa3665432cc294348a38189.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Redmi 4 - Δουλεύει μόνο με EDGE

sirgeorge - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Έχεις δίκιο αν μπορεί να μεταφερθεί το θέμα μου στο αντίστοιχο τοπικ παρακαλώ!ευχαριστω πολύ!! Sent from my iPhone using Tapatalk

• Καλημέρα φίλοι του φόρουμ!να κάνω και εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου.εχω 4g cosmote και ενώ έχω ενεργοποιήσει το volte όταν κάνω κλήση το σήμα πέφτει σε 3g-h+ που σημαίνει ποιο αργό σερφαρισμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.σε ένα iPhone 6s plus που έχω όταν κάνω κλήση το 4g δε χάνεται και μπορώ να σερφαρω με ταχύτητες 4g! υπάρχει κάποια ρύθμιση για το Xiaomi ή απλά έτσι δουλεύει η συσκευή; ευχαριστώ για το χρόνο σας και πάλι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα!ευχαριστω για την απάντηση.μαλλον θα πρέπει να την παλέψω με αυτόν τον τρόπο! Sent from my iPhone using Tapatalk

• καλησπερα παιδια!νεος χρηστης και νεος στο χωρο των android με xiaomi redmi note 4 global version,αντιμετοπιζω ενα θεμα που δεν εχω βρει λυση!σε ολες μου τις συσκευες μεχρι τη μεταβαση μου στην xiaomi οταν εκανα φωνιτικη κληση απο το bluetooth hands free ανοιγε ο κανονικος dialer της συσκευης,ελεγα το ονομα που ηθελα να καλεσω και επαιρνε τον αριθμο.εδω ομως ανοιγει το google search ή google dialer,δεν ξερω αληθεια τι ανοιγει,και με προτρεπει να κανω κληση μεσω αυτου!φυσικα επρεπε να γυρισω τα ο…

• Ευχαριστώ παιδιά καλός σας βρήκα!!νεος σε αντροιντ θα χρειαστώ βοήθεια!!ευχαριστω εκ των προτέρων!!