Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
Καλημέρα. Χτες κατάφερα να περάσω μόνη μου την official global stable.., πέρα από κάποιες διαφορές που θέλω ακόμα για να τις συνηθίσω, έχω κάποιες απορίες: Global Stable: μπορώ να βάλω ελληνικά; το αγγλικό μενού δεν με πειράζει.., αλλά με πειράζει πάρα πολύ το ότι δεν μπορώ να γράφω στα ελληνικά. Δεν υπάρχει πιο πρόσφατη με το android 7? αυτή που έβαλα εγώ (από τον οδηγό του kenzo για official rom, είχε μόνο μία επιλογή για κάθε είδος ρομ), έχει miui: MIUI Global 8.0|Stable 8.0.6.0(LHOMIDG) και …
-
@miltoskartalas Εννοεις να παραγγειλω απο Ευρωπη.., κι αν ειναι εκτος ευρωπης να παω σε baggood η gearbest? εμμ οκ.. δεν ξερω τι φαση με το τελωνειο μου το ειπαν κι αλλα ατομα απο το φορουμ. περυσι πηρα απο gearbest κ δεν ειχα κανενα θεμα. οσο για το κοστος επισκευης.., θα μου επιτρεψεις να εχω αντιρρηση γτ στο παρελθον οσα κινητα εχω παει για επισκευη.. μετα απο λιγο ειχαν ξανα το ιδιο θεμα. και ακομα και με εγγυηση που ειχα.., δεν μου το αλλαζαν. το αφηναν ισα ισα μερικες μερες να ηρεμησει, επ…
-
@NasDriver οκ σ ευχαριστω @fog σ ευχαριστω πολύ. Πιο πολύ ήθελα να μάθω με βάση αυτά που έχετε δει οι ίδιοι.., κατά πόσο είναι καλύτερη η μία επιλογή ή η άλλη.. αν πχ το μεγάλο αντέχει πιο πολύ κ γρατζουνιζεται πιο δύσκολα. Αν η amoled είναι καλύτερη από lcd. Για την κάμερα δεν είναι το βασικό μου αλλά αν βρω κάποιο που έχει όλα τα υπόλοιπα κ καλύτερη κάμερα θα το προτιμουσα. Δλδ το διάφραγμα 1.9 είναι καλύτερο από 2.2? Το μέγεθος της οθόνης το ανέφερα για να ξέρετε εσείς. Και για το 4G είχα δει…
-
@NasDriver πληρωνεις για να στο κανουν? κι αν ναι ποσο? @derveni θα το κοιταξω =============== Νοε 22nd 2017, 1:12pm =============== @derveni @NasDriver Μια ερωτηση να κανω.., αφου μπαινετε κ διαβαζετε ολα τα μηνυματα γτ δεν απαντατε σ αυτα ππου πραγματικα ρωταω.., σχετικα με υλικο., καμερα., επεξεργαστη κλπ? να ανοιξω θεμα αλλου?
-
@fog ε δεν τον αφηνω να παιζει με το δικο μου.. αλλα προλαβαινει που κ που και τα πειραζει. κι επειδη κ φορτιστη κ ακουστικα τ βαζε στο στομα του, ειπα μηπως τα βαλα καμια φορα ετσι μεσα στο κινητο και βραχυκυκλωσε. (τριων ειναι) οσο για το sot.. μεχρι προτεινως το χρησιμοποιουσα πανω απο 12ωρο.., περιπου οσο ημουν ξυπνια.. και κραταγε μια μερα.. αντε κ κατι παραπανω. τωρα το χρησιμοποιω 8 ωρες περιπου και θελει δυο φορτισματα.
-
@fog καταρχας ευχαριστω. κατα δευτερον: ακριβως επειδη κοιταξα για συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που θελω κατεληξα σ αυτα τα τρια, κ βαση τιμης γτ υπηρχαν κινητα που θα ηθελα και εκαναν 400+. εκεινα τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια και στα τρια η παρομοια και επειδη τα θελω.. δεν τα σχολιασα. σχολιασα αυτα γτ δεν ξερω καποια πραγματα.αυτο με οθονη κ μπαταρια πηγαινε στο μι μαξ 2. οποτε καλυτερα να το αφησω. 6.44" ειναι οντως πολυ αλλα θα το συνηθιζα. αν ειναι ομως να με παιδεψει με την μπαταρια.. να τ…
-
Γεια σας. Εχω αποφασισει να παρω ενα απ αυτα τα 3 κινητα: Lenovo Vibe P2, Xiaomi Mi Max 2 ή Xiaomi Mi A1 Και θελω καποιες διευκρινισεις για να παρω την τελικη αποφαση... μιας και ερχεται black Friday.. (Τα χαρακτηριστικα τα γραφω με την σειρα που εγραψα τα κινητα. P2,Mi Max2,MiA1) 1) Υλικο: aluminium alloy/glass, plastic, ή aluminium alloy/metal? 2) οθονη: super amoled ή LCD IPS? 3) cpu: Snapdragon καλυτερα απο Mediatek.., γιατι? 3a) 1.4GHz σε τι ακριβως διαφερει απο αυτα με 2GHz? 4) Camera: Son…
-
@NasDriver Δεν ξερω ποιος εισαι στο fb.., εκει εχεις αλλο ονομα. αλλα οκ @derveni Θα προσπαθησω το απογευμα και θα σου στειλω pm ειτε μπορεσω να το κανουμε ετσι ειτε οχι.., για να ξερεις. Κανονικα το διαβαζε 9008.. το θυμαμαι γιατι τα κοιτουσα κατα γραμμα στην κυριολεξια. Με την διαδρομη παιζει.. αλλα και παλι δεν καταλαβαινω το γιατι.., γιατι ελεγε κανε εναν φακελο με ονομα kenzo στον τοπικο. βαλε μετα τα αρχεια απο το συμπιεσμενο της ρομ.., επελεξε τον κλπ. νταξει σε μια επιλογη φακελου πιστευ…
-
@derveni Καλημερα. Λοιπον.. χτες απο τις 1 το μεσημερι μεχρι τις 7 το απογευμα επιχειρουσα να περασω την official rom. Μπηκα πρωτα στον οδηγο για τους drivers και ολα καλα. Μετα μπηκα στον οδηγο που μου ειχες προτεινει εσυ για περασμα ρομ συγκεκριμενα για αυτο το μοντελο. περασα τους drivers.. το εβαλα σε test mode (το laptop, ειναι x64bit το τσεκαρα). Τωρα μου ελεγε να κατεβασω 3 προγραμματα, αν θυμαμαι καλα τους τιτλους: To Mi PCSuite, Το Mi Flash Tool, και το MiFlashSetup (τελευταια εκδοση γι…
-
@derveni δεν ξερω για τα προγραμματα που λετε. αν ειναι καλυτερο το bootloader, να κατεβασω κατευθειαν εκεινο. τωρα για τις 6:30 θα προσπαθησω. γτ πρεπει να μεταφερω και ολα τα αρχεια στον υπολογιστη μην χαθουν κλπ. μαλλον θα μου παρει ωρα γτ δεν εχω ιδεα και πρεπει να ειμαι προσεκτικη. αυτα ολα τα κανω δοκιμαστικα. για το teamviewer και τους κωδικους που ειπες.. να υποθεσω πως θες τους κωδικους μου απ το φορουμ για να μιλαμε κατευθειαν απο δω? δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. σε τετοια θεματα ειμ…
-
@fog ευχαριστω για τις πληροφορίες @derveni οχι ακομα. λογικά αύριο θα το κάνω. Μάλλον θα αγοράσω καινούριο έτσι κ αλλιως. Οπότε λέω ας δοκιμάσω ότι μπορώ. Έχει κι ένα θεματακι με την υποδοχη για τα ακουστικά. Δεν τα "διαβάζει" ή παίζει μόνο το ένα. Αλλά το κάνει και με ακουστικά που σε άλλα κινητά ακούγονται κανονικά. Πάλι σε xiaomi λέω να πάω... Για mi max 2
-
@spideman3 Για τους drivers οκ. Ειδα τον οδηγο, είδα και έναν άλλο που είναι συγκεκριμένα για το RN3 pro, οπότε μάλλον θα ακολουθήσω εκείνον για σιγουριά. Ευχαριστώ @derveni Ο ενας οδηγος λεει : "Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaomiTool για όλα τα κινητά Xiaomi" και ο άλλος : "Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)" Υποθέτω προτείνεις τον δεύτερο επειδή είναι συγκεκριμένα για το δικό μου κινητο. (Θα συμφωνήσω μάλλον μαζί σου για να μην ψάχνομαι σε περί…
-
Παιδιααλ θέλω βοήθεια. Το κινητό το έχω εδώ κ ένα χρόνο. Έχω διάβασει κάποια πράγματα στο φόρουμ αλλά είναι πάρα κ δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα. 1. Πως βλέπω ποια Ρομ έχω κ αν είναι επίσημη; miui version γράφει miui global 8.0 | stable 8.0.1.0.0(LHOMIDG) 2. Απ ότι κατάλαβα global δεν είναι επίσημη, οπότε υπαρχει αναλυτικός οδηγός για να περάσω την επίσημη; Δεν ξέρω τίποτα, πως κάνω flash, τι είναι και πως ξεκλείδωνω τον bootloader κλπ.. Δηλαδή θέλω ο οδηγός να είναι βήμα βήμα 3. Τι προβλήματα μπο…
-
Καλησπερα. Μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα αλλά είναι πάρα πολλά τα σχόλια για να τα ψάξω... Πως αλλάζω ένα προεπιλεγμένο πρόγραμμα για μια ενέργεια; Πχ έβαλαν στο messenger να σου βγαίνουν τα μηνύματα του κινητού σε συνομιλία όπως του fb, και όταν με ρώτησε αν θέλω να είναι το messenger το κύριο πρόγραμμα για τα μηνύματα, πάτησα καταλάθος ναι.. πως το αλλάζω κ βάζω κανονικά τα μηνύματα του κινητού; Ευχαριστώ...