Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
razor kenshin - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από razor kenshin: “Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35% ” Πατάς recents, long press στο Mi fit, πατάς το γρανάζι, app permissions και μετά πατάς το toggle του location. Για να είσαι οκ με τον καιρό, επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή την πόλη που θες. Αυτή τη στιγμή έχω κατανάλωση μπαταρίας 1,7% στο mi fit.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
ΜήνυμαΤο δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35%
-
ΜήνυμαΈχετε ζήτημα με battery drain? Σε miui 10 στο redmi note 5 η εφαρμογή είναι μόνιμα πάνω από 15%. Δεν είναι πολύ; Μήπως να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Για την ώρα πήρα πίσω τα location permissions μήπως και μου δημιουργoύν θέμα.
-
ΜήνυμαΣόρι που ρωτάω πάλι αλλά σε σας το call rejection δουλεύει κανονικά; Σε μένα μια δουλεύει και μια όχι. Έψαξα και σε προηγούμενες σελίδες αλλά δε βρίσκω κάτι. Είναι μήπως κάποιο γνωστό bug?
-
ΜήνυμαΠαίδες ερώτηση. Δε με αφήνει να κάνω mute/reject την κλήση παρά μόνο όταν έχω ενεργοποιημένο το screen unlock. Συμβαίνει και σε σας; Χρησιμοποιώ redmi note 5 με την τελευταία global stable.
-
Παιδιά θέλει προσοχή το θέμα. Εγώ παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με αυτοκολλητάκι, σωστό product number κτλ αλλά ο φορτιστής ήταν unofficial και μάλιστα με λάθος αμπέρ με αποτέλεσμα να παίρνει κανένα 7ωρο να φορτίσει. Προφανώς το έστειλα πίσω και ζήτησα τα χρήματά μου. Το περιμένω πλέον από άλλο σκρουτζομάγαζο. Άντε να δούμε