Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Νομιζα οτι θα κανει το ιδιο, δηλαδή θα έρχονται παλι ειδοποιήσεις, θα το δοκιμασω, αλλα οντως εχω 2 επαφες που θέλω αν ειναι αναγκη να με βρουνΟ/H poseidvn έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αν εγκατέστησες την έκδοση 3.5.4 πάνω από την 3.5.3 χωρίς διαγραφή, δοκίμασε να την διαγράψεις πρώτα και μετά να την εγκαταστήσεις ξανά. Από ότι βλέπω και στα δικά μου κινητά, αυτή τη φορά μάλλον ήθελε διαγραφή η προηγούμενη έκδοση να καθαρίσουν όλα. Τώρα φαίνεται εντάξειΟ/H razor kenshin έγραψε:
Έχετε ζήτημα με battery drain? Σε miui 10 στο redmi note 5 η εφαρμογή είναι μόνιμα πάνω από 15%. Δεν είναι πολύ; Μήπως να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Για την ώρα πήρα πίσω τα location permissions μήπως και μου δημιουργoύν θέμα.
-
Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35%
-
Φίλε μου που ακριβώς βρίσκονται τα location services που αναφέρεις;; όλα εντάξει με την κατανάλωση μπαταρίας;Ο/H razor kenshin έγραψε:
Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35%
-
Πατάς recents, long press στο Mi fit, πατάς το γρανάζι, app permissions και μετά πατάς το toggle του location.Ο/H razor kenshin έγραψε:
Για να είσαι οκ με τον καιρό, επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή την πόλη που θες. Αυτή τη στιγμή έχω κατανάλωση μπαταρίας 1,7% στο mi fit. -
Δεν βρίσκω το apk αρχείο.Το έκανα unzip με το WinRAR και δεν υπάρχει apk αρχείο μέσα
Το βρήκα οκ το κατέβασα από chrome -
Τι θέλεις να κάνεις και σε ποιό band. Mi band 2 ή Mi Band 3;Ο/H Manolis Divanis έγραψε:
Δεν βρίσκω το apk αρχείο.Το έκανα unzip με το WinRAR και δεν υπάρχει apk αρχείο μέσα
-
Μήπως έπαθες αυτό που πάθαινα με το hermit που το κατέβαζε σαν zip; Κάνε το αυτό που κατέβασες μετονομασία σε .APK και πες μου ή κατέβασε το με άλλο browserΟ/H Manolis Divanis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμενα ενω δουλευε κανονικα το mifit αρχησε σημερα να μενει το gps αναμενο συνεχεια με τα γνωστα αποτελεσματα..
-
Εμένα το mi Fit 3.5.4 μου το έκανε αυτό από την αρχή κ αναγκάστηκα να πάω στο 3.5.3 πάλιΟ/H gregory_gr έγραψε:
Εμενα ενω δουλευε κανονικα το mifit αρχησε σημερα να μενει το gps αναμενο συνεχεια με τα γνωστα αποτελεσματα..
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0