Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H razor kenshin έγραψε:
Έχετε ζήτημα με battery drain? Σε miui 10 στο redmi note 5 η εφαρμογή είναι μόνιμα πάνω από 15%. Δεν είναι πολύ; Μήπως να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Για την ώρα πήρα πίσω τα location permissions μήπως και μου δημιουργoύν θέμα.
-
Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35%
-
Το δοκίμασα αλλά δεν έστρωσε. Αντίθετα έφτιαξε με τα location services. Με το που έβγαλα τα permissions όλα οκ. Έπεσε στο 2%, ενώ πριν είδα μέχρι και 35%
-
Για να είσαι οκ με τον καιρό, επιλέγεις μέσα από την εφαρμογή την πόλη που θες. Αυτή τη στιγμή έχω κατανάλωση μπαταρίας 1,7% στο mi fit. -
Δεν βρίσκω το apk αρχείο.Το έκανα unzip με το WinRAR και δεν υπάρχει apk αρχείο μέσα
Το βρήκα οκ το κατέβασα από chrome -
Ο/H Manolis Divanis έγραψε:
Δεν βρίσκω το apk αρχείο.Το έκανα unzip με το WinRAR και δεν υπάρχει apk αρχείο μέσα
-
Ο/H Manolis Divanis έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμενα ενω δουλευε κανονικα το mifit αρχησε σημερα να μενει το gps αναμενο συνεχεια με τα γνωστα αποτελεσματα..
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Εμενα ενω δουλευε κανονικα το mifit αρχησε σημερα να μενει το gps αναμενο συνεχεια με τα γνωστα αποτελεσματα..
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0