Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Agathoklis: “καλησπερα, δεν ξερω αν εχω ποσταρει καλα αλλα ειμαι νεος στο αθλημα (πιο νεος πεθαινεις φαση) και ειδα app και χωθηκα εχω απο σημερα το RN3 και οταν το πηρα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεταξω πανω τις καμερες small ants που εχω για παρακολουθηση του χωρου το βραδυ, στο γραφειο... εχω το muiu του vickamall 7.0.19.0.0 (lhncncj) οταν περασα το app του mi yi εβγαζε στην απιβεβαιωση του κωδικου μου εβγαζε error 20280... μπηκα στο 20280 login failed …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Έχω μια εντύπωση πως μπορεί να λυθεί εαν βγάλεις όλες τις εφαρμογές απο τον φάκελο, διαγράψεις τον φάκελο που θα μείνει κενός και αμέσως μετά ξαναφτιάξεις τον φάκελο με τις εφαρμογές που θέλεις. Βέβαια λύνεται και με την λύση του @johnzairis στο δεύτερο πόστ! Απλά είπα να το γράψω να υπάρχει μελλοντικά εαν το συναντήσει το πρόβλημα κάποιος άλλος.” Το δοκίμασα αυτό αλλά δεν είχε αποτέλεσμα Thanks anyway Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Vasstef - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από anpho81: “Παράθεση από Vasstef: “Σε αυτό το παράθυρο βάζεις email που έχεις δήλωσε στο mi account και από κατά τον κωδικό σου στο mi accounta Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ίδιο μου βγάζει από κάτω είτε βάλω το email είτε το Myaccount ID. Μόλις βάλω τα στοιχεία μου ανοίγει το 3ο κουτάκι από κάτω και θέλει να βάλω κάποιον κωδικό” Δε θυμάμαι σε εμένα να ήταν έτσι Συνδέθηκα στο mi account στο τηλ το οποίο το είχα συνδεδεμένο στο λάπτοπ, περασμένοι driver…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnzairis: “Καλημέρα, είχα και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα. αφού δοκίμασα διάφορα τελικά η λύση ήταν να κάνω εγκατάσταση το Mi Market από εδώ: [Apk File] Mi market Download - App - Xiaomi MIUI Official Forum Όταν το κάνεις εγκατάσταση, θα σου εμφανίσει κάτω από το όνομα του φακέλου ένα "διακόπτη" που μπορείς να απενεργοποιήσεις τις προτεινόμενες εφαρμογές.” Λύθηκε το θέμα Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Vasstef - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από anpho81: “Ρε παιδιά μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και κάτι δεν κατάλαβα σωστά. Έκανα αίτηση για κωδικό για ξεκλείδωμα του bootloader πριν 2 βδομάδες. Ήρθε πριν 3-4 μέρες το μήνυμα ότι εγκρίθηκε η αίτησή μου αλλά δεν ήρθε ακόμα κανένας κωδικός και το unlock tool χρειάζεται κωδικό λέει. Τί να κάνω; Είναι λογικό να έχει εγκριθεί εδώ και 4 μέρες η αίτηση και να μην έχει έρθει ακόμα ο κωδικός;” Κατέβασε το unlock tool και προχώρησε άφοβα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
Recommend Apps
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση της Ελληνικής rom, :), εμφανίζεται το εξής θέμα. Όπως δείχνει και η φωτό όταν έχω περισσότερες από 6 εφαρμογές σε παράθυρο αυτές καλύπτονται από τις προτεινόμενες εφαρμογές. Δε μεγαλώνει δηλαδή το παράθυρο και αν αυτό συμβαίνει το πλαίσιο των προτεινόμενων εφαρμογών δεν μετακινείται αναλόγως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Vasstef - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από oddin: “Παράθεση από ninjamoz: “δουλευει σωστα παιδια η ελληνικη rom στο κινητο γιατι ή αγγλοκινεζικη developer δεν εχει καμια σχεση με την stable ειδικα σε θεμα ταχυτητας ξεκλειδωματος του finger print ” Eχεις δίκιο οτι η κινέζικη developer δεν τα πήγαινε καλά με το fingerprint (πολλές φορές δεν μου το αναγνώριζε). Με την Ελληνική απο εχτές το βράδυ δεν έχω δεί κάτι..φαίνεται μια χαρά.” Και εγώ δεν έχω θέμα Όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Vasstef: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Vasstef: “Όταν το τηλ. μπει σε λειτουργία twrp τι κρατάμε και τι σβήνουμε? Σόρρυ αλλά νιουτον ” Είδες πουθενά ο οδηγός να αναφέρει για διαγραφή ? Αν δεν θέλεις να κάνεις την συσκευή σου ένα ακριβό και όμορφο τούβλο, θα ακολουθείς κατά γράμα τον οδηγό. Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις, και επειδή είναι όντως ακόμη μία περίπλοκη διαδικασία, μην την ξεκινάς καθόλου. Διάβασε καλά τον οδηγό λοιπόν και μην ξεφεύγεις από αυτόν. Ότα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Vasstef: “Όταν το τηλ. μπει σε λειτουργία twrp τι κρατάμε και τι σβήνουμε? Σόρρυ αλλά νιουτον ” Είδες πουθενά ο οδηγός να αναφέρει για διαγραφή ? Αν δεν θέλεις να κάνεις την συσκευή σου ένα ακριβό και όμορφο τούβλο, θα ακολουθείς κατά γράμα τον οδηγό. Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις, και επειδή είναι όντως ακόμη μία περίπλοκη διαδικασία, μην την ξεκινάς καθόλου. Διάβασε καλά τον οδηγό λοιπόν και μην ξεφεύγεις από αυτόν. Όταν αισθανθείς έτοιμος να…