Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.

• Με το θέμα της μπαταρίας βγάλατε κάποια άκρη; Εμένα χωρίς τρελή χρήση κρατάει μόνο μία μέρα, άντε στην καλύτερη 1,5. Official 7.1.20 stable Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έβαλα Google messenger,αλλά παρατήρησα οπότε προσπαθώ να στείλω SMS σε περισσότερους από έναν παραλήπτη μου μετατρέπει το SMS σε mms. Γιατί; Κάνω κάτι λάθος; Επίσης μπορώ με κάποια άλλη εφαρμογή να έχω και emoji στο Google keyboard; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλέ μπορεί να μου πει κάποιος σε official ROM 7.1.20 stable τι μπορώ να κάνω για να έχω 160 χαρακτήρες στα SMS ;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Βρε παιδιά κι εγώ την official ROM έχω αλλά παρ όλου που έκανα check για update δε μου βγάζει τίποτα..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Διαπίστωσα κάτι που μου φάνηκε λίγο κουλό! Ενώ το τηλ είναι κλειδωμένο αν κάνεις scroll κάτω σου βγάζει το μενού με τις επιλογές περί internet, lock, data κοκ, στο οποίο παρ ότι είναι κλειδωμένο μπορείς να τα πειράξεις, επεξεργαστείς. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχω official ROM 7.1.20, έχω κατεβάσει το Google messenger για τα μηνύματα. Πως μπορώ να έχω 160 χαρακτήρες στα sms; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μπορώ να αλλάξω χρώμα στα γράμματα που έχω στην επιφάνεια στους φακέλους; Πως; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Προσπαθώ να κατεβάσω κάτι αρχεία με δεδομένα αλλά δε με αφήνει γιατί λέει λόγω μεγέθους αρχείου χρειάζεται wlan. Μπορώ να αλλάξω κάπως την ρύθμιση; Μου απάντησαν παραπάνω ότι υπάρχει ρύθμιση στο settings αλλά δεν το βρίσκω. Που ακριβώς είναι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και ακόμα, το κάνει σε κανένα ενώ κάνω scroll να σκοτεινιάζει η οθόνη; Δεν κλείνει εντελώς. Ενώ κάνω κάποια εργασία σκοτεινιάζει. Τέλος μπορώ από κάπου να αλλάξω το χρώμα των γραμμάτων του μενού. Λόγω wallpaper δε φαίνονται τα ονόματα των files Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

efyv2 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Πας στο app downloads στα settings και αλλάζει εκεί σε unlimited!! Sent from my Redmi Note 3 Pro” Που ακριβώς; Δε το βρίσκω.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Προσπαθώ να κατεβάσω κάτι αρχεία με δεδομένα αλλά δε με αφήνει γιατί λέει λόγω μεγέθους αρχείου χρειάζεται wlan. Μπορώ να αλλάξω κάπως την ρύθμιση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πάντως σήμερα μου το έβαλε. Αν και είχα κάνει αναζήτηση και χθες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Διάφορα fix, τύπου όσοι χρησιμοποιούσαν δύο sim αντιμετώπιζαν προβλήματα με το internet.κ.α. από 7118 σε 7120 System Optimization - Updated VoLTE parameters to improve call sound (03-10)Fix - VoLTE couldn't be used when China Mobile and China Telecom SIM cards where installed simultaneously (03-10)Fix - Icon for missed calls wasn't displayed after turning VoLTE on (03-10)Fix - Dual SIM couldn't connect to mobile networks in some cases (03-10)Fix - Audio made the phone reboot (03-10)Fix - Couldn'…

• Προς ενημέρωση βγήκε Νέο update Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχω βάλει το Google messaging για SMS. Αυτό στηρίζει τους 160 χαρακτήρες και όλα τα παραπάνω που λέει ο φίλος μας; Ξέρει κάποιος; Επίσης παρόλο που το βάζω default μετά από επανεκκίνηση μου το αλλάζει. Επιπλέον όταν στείλω SMS μου βγάζει κάθε φορά ειδοποίηση για να κάνω allow την αποστολή. Λίγο εκνευριστικό... Καμιά πρόταση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχεις όμως ως εργαλείο τον φακό. Με αυτό και ένα Google keyboard το έλυσες το θέμα!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Από απορία υπάρχει κάποιος άλλος λόγος καποιος να βάλει την ελληνική εκτός από τα ελληνικά, γιατι εμένα δεν με πολυχαλάνε τα αγγλικά. Ας πούμε μποεί, λέω, ότι fix βγαίνει από δω και πέρα στο forum να είναι μόνο για ελληνική rom.

• Ωραία κάθομαι και κάνω set up αλλά το σημαντικότερο δε το ρώτησα... Έχω official, έχω βάλει Google apps και άλλες που ήθελα εφαρμογές. Αν μπω στη διαδικασία για dev, unlock, ελληνική θα διατηρηθούν οι ρυθμίσεις και τα apps; Επιπλέον πέρα από το γεγονός ότι θα έχω ελληνικά υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να κάνω την διαδικασία; Τέλος αν την κάνω τα updates θα τα λαμβάνω κανονικά μέσω ΟΤΑ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παιδιά για να μην σας πρήζω όλη την ώρα υπάρχει πουθενά κανένα manual που μπορώ να κατεβάσω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Selfies και φωτο πως τραβάς χρησιμοποιώντας τον fingerprint sensor; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk