Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• RE:

Stefanidis - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μοιάζει με "εικονικό" 9008 και όχι πραγματικό :/” Ξέρεις κάτι παραπάνω, πες μου τι να κάνω; Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τί κάνεις στο cit και τί είναι αυτό γιατί έχω και εγώ ένα θέμα Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Stefanidis - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Stefanidis Δες το πως θα πάει με την αυριανή αναβάθμιση. Και συζήτησε το στο νήμα της εβδομαδιαίας rom [XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)​” Είμαι με stable official Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@Stefanidis Σε εμένα ανοίγουν κανονικά δοκίμασα σε tapatalk, viber, miui forum. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα και εμένα άνοιγαν πριν από 10 μέρες περίπου, κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησαν να ανοίγουν, και λέω μήπως έχω πειράξει κατι και δεν μπορώ να το βρω. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τώρα τελευταία έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη , όταν μου έρχεται μία ειδοποίηση κατεβάζω την κουρτίνα και πατάω πάνω για να μου ανοίξει η εφαρμογή , αλλά δεν τίποτα , τι γίνετε; Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Stefanidis - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Δουλεύει μόνο για να βλέπεις, για ενεργοποίηση συναγερμού και αλλά όχι Δεν κάνει κάτι Φυσικά μπορείς να ενεργοποίησης ήχο και βίντεο.

Μήνυμα

Χρησιμοποιώ το αρχείο με το test (rtsp) για να βλέπω την κάμερα από άλλες εφαρμογές όπως tiny cam , καθώς έχω και άλλες κάμερες.να μην χρειαζετε να ανοίγω την δικιά της εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Από όποια έκδοση firmware και να είσαι πας σε όποια θες, αρκεί να βάλεις σε μια κάρτα χύμα μέσα το αρχείο home και τον φάκελο test .κλείνεις την κάμερα ανοίγεις κάνεις reset ξανά κλείνεις πριν ανοίξεις βάζεις την. Κάρτα και ανοίγεις.την αφήνεις ένα πεντάλεπτο, και τέλος.μετά σεταρεις . Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Εγώ πλέον ξαναγύρισα σε1. 8.5.1 k και είδα τεράστια διαφορά σε ποιότητα εικόνας Και ειδικά το βράδυ. Με τα καινούρια firmware Γενικός υπάρχει μια θολούρα ενώ με αυτήν που έβαλα η οξύτητα πάει σύννεφο

• Όλα καλά με το φλασαρισμα αλλά στο region μου βγάζει μόνο Κίνα αλλά έχει Ελληνικά σαν γλώσσα και η ημερομηνία είναι η σωστή και η ώρα. Τι γίνετε ; το αφήνω όπως είναι η του κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από armadoran: “ποια ειναι αυτη??? official stable?” Ναι Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5b736070532c86811c4b5b4f2695627e.jpg Τελικά Στην καινούρια αναβάθμιση μπήκαν και τα ελληνικά σαν γλώσσα Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή . Για να μπεις σε download mode Πρέπει να ξεκλειδωσεις.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kxt: “Παράθεση από geoanto555: “Μπες στο κινητό κανονικά και δώσε adb reboot edl. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις ενώ είσαι με ανοιχτό κινητό και πατήσεις επανακκίνηση κρατώντας το volume + πατημένο ώστε να σε πάει στο "Κινέζικο" μενού.. Εκεί θα επιλέξεις download. ” τα δοκιμασα και τα δυο... δεν λειτουργησε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22897/” Δοκίμασε να περάσεις μέσω updater Όχι την τελευταία global dev αλλά πιο πριν. Όταν την περάσεις θα ξεκλειδώσετε επίσημα και μετά …

• RE:

Stefanidis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Θα το ζητήσεις με developer rom ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις bootloader. Μετά βάζεις την δική μας LAND αντί για την MALMIDE που φοράει και θα είσαι εντάξει.” Ο λόγος που βάζεις την land για να καταλάβω γιατί εγώ την έχω αφήσει με την malmide ( χωρίς ειρωνεία, απλώς να καταλάβω), αν είναι να το γυρίσω και εγώ. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Υπάρχει πρόβλημα με cloud print google Γιατί δεν μου δουλεύει . Είμαι με official dev global , υπάρχει κάποια λύση ;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@stefanakisgr γιαυτό πρέπει να γράφουμε όλο το ιστορικό του τι θέλουμε να κάνουμε γιατί από ότι βλέπω λάθος δρόμο ακολούθησες! Αφού είχες Ελληνική σημαίνει ότι είχες και ξεκλείδωτο bootloader. Απλά έπρεπε να κάνεις τον οδηγό Flash με το MiFlash μέσω fastboot και να πέρναγες απευθείας την global dev! Ούτε brick ούτε τίποτα!!Τώρα ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος? Αν είναι ξεκλείδωτος απλά κάνε το παρακάτω και πέρνα την global dev να ξεμπερδεύεις: Unbrick ή Καθαρ…

• Εσείς γελάτε, Εγώ έχω τρελαθει με τα φλασαρισματα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Όχι, αλλά και να σβηστεί το ξαναπερνάς από τον υπολογιστή!! :)” Συγγνώμη αλλά αν κάνω factory reset (wipe catch , data ,dalvik ) Όχι την internal storage που είναι το αρχείο, πώς θα μπω μετά στην εφαρμογή updater να σεταρω την rom ; Δεν ξέρω κάτι μου διαφεύγει και δεν το καταλαβαίνω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “έκανες factory reset πρώτα όπως λέει ο οδηγός?” Αν κάνω factory reset δεν θα σβήστει το αρχείο που είναι μέσα στο φάκελο στην internal storage;