Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 349.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasvi: “Λοιπόν... 1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ). 2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο) 3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε..... 4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις. Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber…
-
Συμφωνώ... Αλλα θα σου στελνουν και δεν θα τα πιάνεις.... Αρα καθε λιγο πρεπει να τα ανοίγεις εσυ Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Ναι αλλα οταν τα εβγαλες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις απο viber.. Whatsapp... Και αλλων ειδών εφαρμογές? Γενικα ειδοποιήσεις που απενεργοποιησες απο αυτοματη έναρξη σου έρχονται ειδοποιήσεις? Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
-
Καλησπέρα ξανα απο εμένα παιδια.....Εχω δουλεψει καλα μπορω να πω την ΜΙUI 8 πανω στο MI NOTE ( καθαρη εγκατασταση) και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....εχω προσεξει ομως μερικα προβληματακια/bugs και θελω να τα αναφερω...: 1) Στο second space δεν υπαρχει η επιλογη για να ανοιξεις data παρα μονο wifi.... Αρα αν θελω να ειμαι σε data στο second space πρεπει να τα ενεργοποιησω πρωτα απο το first space. 2) Επισης στο second space ενεργοποιησα να μου ερχονται ειδοποιησεις απο το first …
-
Μολις την εβαλα και εγω σε Mi Note . Ολα καλα μεχρι στιγμης και πολυ καλη ανταποκριση .
-
Στο Redmi Note 3G που εγκατέστησα την miui 8 δεν υπαρχει η επιλογη Second Space στις ρυθμισεις.
-
Παράθεση από NasDriver: “@ikleos Κάνεις ότι λέει από το "ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Διορθώθηκε το πρόβλημα με το TWRP Recovery" και κάτω για να βάλεις την Ελληνική ” Ναι φιλε τα εχω κανει ολα και εχω μπρικαρει το τηλ....μετα μεσω του test point εχω επαναφερει το τηλ και τωρα ειμαι οπως αναφερα στο ποστ μου. Απλα ρωταω για να μην κανω το ιδιο λαθος παλι.
-
Καλησπέρα και από εμενα παιδια....Λοιπον εχω μπερδευτει λιγο γιατι οι οδηγοι ειναι λιγο μπερδεμενοι ....ή ισως εγω να κανω κατι λαθος... Καταρχας εχω ξεκλειδωσει τον bootloader του Redmi Note 3 pro Που εχω στα χερια μου μεσω του Miflash με την kenzo global stable rom ....ακολουθως μεσω updater περασα την τελευταια developer rom απο miui και ολα ειναι οκ. Eδω ειναι που εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω μετα....Απλα θελω να περασω ελληνικη ρομ για να εχω την ελληνικη γλωσσα. Δο…
-
Αγορά Note 3 pro 32gb
ikleos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Πόσες φορές δοκίμασες; Δοκίμασε πάλι. Εμένα ξεκλείδωσε σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Δες εδώ: Ξεκλείδωμα του Bootloader.. Ρώτησε στο παραπάνω θέμα Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” φιλε τελικα τα καταφερα...ισως να ειχα λαθος στο οτι χρησιμοποιουσα παλαιοτερο version of Mi flash....ευχαριστω
-
Αγορά Note 3 pro 32gb
ikleos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Ποιά ρομ έχεις τώρα; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” MIUI 7 Global 6.5.19 Beta
-
Αγορά Note 3 pro 32gb
ikleos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Καλησπέρα φίλε. Αν θέλεις ελληνικό μενού και μία σταθερή ρομ της οποίας τα updates όμως θα περνάς μόνος σου θα επιλέξεις την official developer rom γιατί έτσι μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader που είναι απαραίτητο. Αν τώρα δεν σε πειράζει το αγγλικό μενού επιλέγεις την global και πέρνεις τα updates ΟΤΑ. Το Vickmall είναι ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά των Ελλήνων. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα φίλε....έχω το ιδιο μοντέλο που αναφέρε…
-
Πολυ καλα παιδια....ολα μια χαρα με τον οδηγο....πολυ ευκολο. Το μονο κακο ειναι οτι χανονται οι ρυθμισεις του τηλεφωνου και πρεπει να τις καταχωρησεις ξανα. Ευχαριστω πολυ Κατι που προσεξα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να πιασω 4G , μονο Η+.... αυτο εχει να κανει κατι με την ROM? γιατι εχω ελεγξει ολες τις ρυθμισεις του DATA και ειναι ολα οκ.