Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 349.

• το εχω ελεγξει φίλε..ειναι σε ολα true εκτος το τελευταιο (charger screen)

• Παράθεση από ikleos: “τωρα παω για twrp και ρομ? ” υπάρχει η ελληνική stable miui 10 ?

• τωρα παω για twrp και ρομ?

• @NasDriver θελω να σε ευχαριστησω ξανα για την πολυτιμη βοηθεια σου. Πήγα άμεσως για unlock...και δεν ξερω..εμενα η xiaomi ισως με αγαπησε έγινε unlock απο την πρωτη....!!!!!

• Καλησπέρα ξανα παιδια...εκατσα τωρα να αρχίσω την διαδικασια αλλα έχω και παλι το ιδιο προβλημα με το miflash. Μου δειχνει οτι εκανε εγκατασταση την ρομ σε 2-3 δευτερολεπτα...μου γράφει ενα success αλλα το κινητο μενει σε fastboot. Το κάνω επανεκκινηση και τιποτα δεν περασε.

• @alvin1983 έχεις δίκαιο φίλε..την έσβησα. Σε ευχαριστώ

• Παράθεση από NasDriver: “Το ίδιο πράγμα κάνουν αλλά το ένα κλειδώνει τον bootloader ενώ το άλλο όχι...θεωρητικά δεν πρέπει να κλειδώσει ” @NasDriver για να σε πιάσω σε αυτό που λές δηλαδή δοκιμάζω με clean and lock και αν δεν την περναει δοκιμάζω με clean all bat, και αν περαστεί θα περαστει με ξεκλείδωτο bootloader . Σκοπος όμως δεν είναι να τον κλειδώσουμε? Εχτός αν θα τον κλειδώσουμε μετα

• Παράθεση από alvin1983: “@ikleos αυτό το αρχείο που κατέβασες στο downloaded rom λέει blockota κάπου στην αρχη ή μέση? διάβασέ το προσεκτικά. ” δεν βρήκα ακομα το αρχείο αυτο....αλλά το πιο παλιο που βρήκα ναι γράφει blockota

• Παράθεση από NasDriver: “Ίσως να είναι το καλύτερο, ετοίμασε τον υπολογιστή με drivers, αρχεία κτλ ώστε να περάσεις την κινέζικη fastboot rom...ία μικρή σημείωση, στο miflash καλύτερα να επιλέξεις το flash_all.bat και όχι flash_all_andlock.bat όπως λέει στην διαδικασία...αν όλα πάνε καλά, κλειδώνεις μετά τον bootloader ” δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αν την εγκαταστήσω με flash_all.bat. ?

• πουθενά δεν την βρίσκω....ίσως ξεκινήσω απο τώρα την διαδικασία της china dev.

• Στον φάκελο αυτό έιναι μόνο η V9.6.7.0

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι. Φρόντισε μέχρι να ξεκλειδωσεις να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις προς αποφυγή απροόπτων.” Ούτε επανεκκίνηση πρέπει να κάνω το τηλέφωνο??? Λογικά κατέβηκε η ρομ από μόνη της Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ikleos: “Προχωράω κανονικά? Η' υπάρχει πρόβλημα? ” Όχι! Δες εδώ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER Και αν είσαι με global rom σε china version κινητό ακολούθησε τις οδηγίες. ” ΟΚ....απόψε θα δοκιμάσω ξάνα την διαδικασια αυτή. Γιατί την είχα δοκιμάσει στην αρχή απο το miflash και αφού έδειχνε οτι την περνούσε στο τέλος τίποτα δεν γινόταν. Η διαδικασια έμεινε όπως παλια? China dev με το miflash - clean and lock - α…

• Παιδιά καλημέρα, λόγω υποχρεώσεων έχασα πολλά επεισόδια . Εγώ παρέμεινα στη global stable με ξεκλείδωτο bootloader. Σήμερα μου ήρθε OTA με την Miui10 v10.0.2.0. Προχωράω κανονικά? Η' υπάρχει πρόβλημα? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Και γιατί δεν το ξεκλειδώνεις με τον σωστό τρόπο;;” Το Mi 8 θα το ξεκλειδώσω με τον σωστό τρόπο εννοείται, απλά είπα να δοκιμάσω πάνω στο Max 3 αυτο που έγραψε ο #omek07 αν ισχύει Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “@ikleos τι θες να κάνεις κάπου χάθηκα με όλο αυτό...” Φίλε έκανα root το Mi Max 3 για να δοκιμάσω αυτό που λέει στο post #834 Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα. Το bind θα το βρω εκεί που λέει mi unlock status? Sent from my MI 8 using Tapatalk d6a4d706d23b9d477bae082a83bcd9f9.jpg

• Παράθεση από ikleos: “Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 , Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind. Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη. Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται??? ” Τελικά περασα το magisk μεσω sideload και αυτή τη στιγμή έχω root στο Mi Max 3 . Παω εκει που λέει ο @omek07 αλλά δεν με υπάρχει πουθενά να βάλω το mi account μου για να κ…

• RE:

ikleos - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Παλιά όταν μου ζητάει password to twrp, νομίζω ,, πατούσα το cancel,, η , έσερνα δεξιά το κάτω βέλος. Και η ερώτηση: Υποστήριζει 4G+ ? Έστειλα sms, (cosmote),, 4G στο 1333, και μου απάντησαν, ότι είναι ενεργοποιημένη ήδη. Αλλά δεν έχει 4G+, όπως sony, huawei Δείχνει 4G” Το cancel το πατάω αλλά πάλι δεν διαβάζει την μνήμη. Αν εννοείς το Max 3 ναι έχει 4G, για 4G+ δεν γνωρίζω γιατί εμάς εδώ (Κύπρο) στο 4G είμαστε ακόμα Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• Παιδιά κατι ασχετο - αλλα σχετικο με αυτό που λεεί ο @omek07 , Εκανα εγκατάσταση πανω στο Μi Max 3 το ΤWRP για να περάσω το magik και να δοκιμασω αυτα που λεει ο φιλος με το bind. Στο TWRP ομως οταν ξεκιναω ζητά password αλλιως δεν μου διαβάζει την μνημη. Αυτο το password μονο με wipe data φτιάχνεται???