Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη... Έχω πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό με τη σύνδεση του κινητού είτε στον υπολογιστή είτε με otg.. Υπάρχει κανένα fix? Έβαλα ξανά την rom, ενεργοποίησα "Επιλογές προγραμματιστών/Εντοπισμός σφαλμάτωνUSB" αλλά τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ (στον υπολογιστή μου βγάζει Unknown device)

• Δηλαδή να ξαναβάλω άλλη rom? Συγγνώμη που ρωτάω αλλά δε θέλω να κάνω κάτι που δε μπορώ να διορθώσω μετά..(Τώρα έχω XTRV-9.2 STABLE 9.2.1.0 NAACNEK)

• Καλησπέρα σε όλους..!!! Προσπαθώ εδώ και πόσο καιρό αλλά δε μπορώ να το φτιάξω με τίποτα.. Μετά το τελευταίο update δε λειτουργεί το otg, η σύνδεση με τον υπολογιστή και το hotspot (συνδέονται οι άλλοι κανονικά αλλά δεν έχουν ιντερνέτ).. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση μέσω του mail ξανά το τελευταίο update αλλά δεν διορθώνεται με τίποτα.. Γνωρίζει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Ευχαριστώ πάρα πολύ το δοκιμάζω τώρα... =============== Φεβ 22nd 2018, 9:38pm =============== Δυστυχώς το δοκίμασα με factory reset, έκανα εντοπισμό σφαλμάτων usb μέσω επιλ. για προγραμματιστές, έλεγξα το otg καλώδιο σε άλλη συσκευή για να δω αν λειτουργεί (ήταν λειτουργικό) αλλά το κινητό τίποτα...Δε συνδέεται μήπως έχετε κάποια ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ..

• Όχι δεν έκανα factory reset. Θα χάσω όλα τα αρχεία αν το κάνω? Πρέπει να κάνω back up? Δε μπορώ να το συνδέσω ούτε στον υπολογιστή...

• Καλημέρα σε όλους.. Έκανα το τελευταίο update (xtrv-9.2 stable) και δεν έχω δυνατότητα πλέον να συνδέσω εξωτερική συσκευή otg. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ

• Καλημέρα ομάδα!, Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις οδηγίες που μου δώσατε το έκανα το update. Την πρώτη φορά δε μου το πέρασε και έγραφε "file corrupted". Επειδή το είχα κατεβάσει με το κινητό λογικά κάτι δε πήγε καλά αλλά μετά όταν το κατεβασα με το PC όλα τέλεια. Από εδώ και πέρα για update ή miui9 θα κάνω ότι λέει ο οδηγός χωρίς factory reset? Ευχαριστώ και πάλι όλους για ολα

• Οχι δεν έχω κάνει. Θα σβηστούν όλα? Πρέπει να κάνω πρώτα και μετά να ξεκινήσω. Αύριο θα το κάνω γιατί πρέπει να σηκωθώ πρωί για δουλειά.. Ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια.

• Εγω έκανα τον 2ο τρόπο από τον Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev με έβαζε μόνο του σε TWRP και μετά λογικά έκανα λάθος επιλογές. Τώρα χρειάζεται να κάνω και factory reset πάλι εκτός από τον 1ο τρόπο του οδηγού?

• Εγινα vip μελος, θαυμάζω την υπομονή σας και ειλικρινά μπράβο σας..!! Προσπάθησα να κάνω update αλλα πάλι το ίδιο μου γράφει. Κατέβασα το αρχείο zip, πήγα ενημερώσεις συστήματος, επέλεξα το πακέτο αναβάθμισης από το φάκελο downloaded_rom, έκανα factory reset, dalvic, install αλλά όταν έκανα reboot δεν έγινε τίποτα. Δε ξέρω τι έκανα λάθος..

• 20€ μου πήρε αλλά όλα ήταν εντάξει με το κινητό. Εγώ φοβήθηκα να πω την αλήθεια μη μου κολλήσει... Ευχαριστώ πάρα πολύ

• Δε ξέρω αν στέλνω σε σωστό μέρος συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά επειδή είμαι καινούργιος θα ήθελα να επιβεβαιώσω πως γίνεται το update. Διάβασα έναν οδηγό (Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)) και έχω αυτό σαν υπόδειγμα. Το κινητό μου είναι xiaomi mi5, μόλις το αγόρασα πλήρωσα σε έναν και μου έβαλε ελληνική έκδοση από εσάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ πολύ