Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis55: “Υπάρχει δυνατότητα με GCam να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην SD; Δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις όπως στην ενσωματωμένη κάμερα. Έχω εγκαταστήσει την έκδοση F1v9.4a_6.2.030. ” Δεν γνωρίζει Κανείς;;;
-
Pocophone F1 Gcam
ΜήνυμαΥπάρχει δυνατότητα με GCam να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες στην SD; Δεν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις όπως στην ενσωματωμένη κάμερα. Έχω εγκαταστήσει την έκδοση F1v9.4a_6.2.030.
-
RE:
ΜήνυμαΚι όμως έτσι έγινε. Μετά το αυτόματο έκανα χειροκίνητα ξανά με download και ήταν το ίδιο. Επώθηκε ότι ίσως κατέβασαν λάθος rom στον server αλλά κι αυτό δύσκολο φαίνεται. Τι να πω...Παράθεση από NasDriver: “Από global developer σε global stable με αυτόματη αναβάθμιση, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει και το ότι έγινε δεν μπορεί να εξηγηθεί :/” Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα έχει πάρει με αυτόματο update την global stable 9.6.2.0 (LAMIFD) και μάλιστα είναι το 2ο σε globale st. Δεν ξέρω πως έγινε γιατί πριν είχα gl dev με εβδομαδιαία ενημέρωση. Το έχω αναφέρει εδώ και δεν βρέθηκε κάποιος να το εξηγήσει.fc0f4e5579dc06f08e747d24b7744e20.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως όλοι έτσι κι εγώ είχα καταλάβει ότι το update αυτό θα οδηγούσε στο android 7. Αλλά τι 7 που ούτε στο 6 δεν μας πήγε. Δεν αμφισβητώ την άριστη δουλειά που κάνει η ομάδα υποστήριξης και τους ευχαριστούμε όλους γι' αυτό που κάνουν για μας. Απλά η απογοήτευση είναι που μας βγάζει αυτό το παράπονο.
-
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB White Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone