Επίσης εκτός από αυτό που σας είπε ο φίλτατος @gkalen όσοι έχετε παλιά συσκευή και δεν υπάρχει ενημέρωση για το κινητό σας, την ίδια ώρα που το κινητό σας επανεκκινεί, μπορείτε να κάνετε ένα Factory Reset και να ξαναπεράσετε από πάνω την ίδια την Ρομ που έχετε τώρα.
Μπορεί κάτι να μην της έκατσε καλά. Αν και έτσι συνεχίζει, πάλι Factory Reset και πάμε στην τελευταία που λειτουργούσε καλά.
Καλημέρα, το Redmi 3 της γυναίκας μου φοράει την έκδοση gtv 6.5.12 dev και επειδή έχει αρχίσει να γίνεται αργό έλεγα να του κάνω μια αναβάθμιση.
Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ και έχω μείνει λίγο πίσω με τις εξελίξεις, πρέπει να κατεβάσω την ρομ και μετά wipe cache και wipe dalvic cache και μετά φλας την ρομ, σωστά?
Ποια είναι η τελευταία καλή dev rom? Ευχαριστώ.
Η 8.4.19 είναι βασισμένη επίσης σε android 5.1 όπως αυτή που φοράς τώρα.
Βέβαια έχει αλλάξει η miui Version και καλό είναι να κάνεις ένα factory reset κατά την εγκατάσταση. Πρόσεξε ότι θα χάσεις ρυθμίσεις. Φρόντισε να κάνεις συγχρονισμό σε mi και Google account.
Ποιο twrp έχεις περασμένο;
Κατέβασε και βάλε με τον δεύτερο τρόπο από εδώ το πιο τελευταίο για τη συσκευή σου TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Και πάνω από όλα πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε ένα backup μέσα στο twrp και πέρασε το σε υπολογιστή.
Έχεις ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό; Τσεκαρε αν έχεις ακόμα δυνατότητα ξεκλειδωματος σε περίπτωση που χρειαστεί (μπες στο miunlock και δες αν μπορείς να ξεκλειδώσεις).
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Αφού το είχα ξεκλειδώσει παλιά πρέπει να το τσεκάρω πάλι?
Για να πάω σε official global μήπως και παίρνει οτα updates?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Αφού το είχα ξεκλειδώσει παλιά πρέπει να το τσεκάρω πάλι?
Για να πάω σε official global μήπως και παίρνει οτα updates?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θελήσεις να βάλεις official global rom μόνο μέσω fastboot rom - εγκατάσταση με miflash tools αλλά να ξέρεις θα πάρει αρκετή σαβούρα προεγκατεστημένη της google.
Εμένα έχει πάρει με αυτόματο update την global stable 9.6.2.0 (LAMIFD) και μάλιστα είναι το 2ο σε globale st. Δεν ξέρω πως έγινε γιατί πριν είχα gl dev με εβδομαδιαία ενημέρωση. Το έχω αναφέρει εδώ και δεν βρέθηκε κάποιος να το εξηγήσει.
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk