Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Παράθεση από George 21: “Παράθεση από kontarinis: “Καλησπερα , σε Poco απο last stable παω σε αυτη αφοβα? Αξιζει? ” Ναι μέσω του updater.. ” Ευχαριστω , κατι ακομα εαν δεν μου κανει γυρνάω παλι σε stable ? δεν υπαρχει προβλημα ?
-
Καλησπερα , σε Poco απο last stable παω σε αυτη αφοβα? Αξιζει?
-
πτωση σε νερο
ΜήνυμαΚαληεμρα , περασα και fastboot rom
-
πτωση σε νερο
ΜήνυμαΚαλησπερα στην ομαδα ,επειδή η εβδομαδα εκλεισε με πτωση του NOTE 5 στο νερο , καταφερα και το ανοιξα αφου το ελυσα ολο και το καθαρισα με αλκοολη την 1 φορα μπηκε κανονικα εσβησα να βαλω sim και απο τοτε κολλησε δεν ξεκιναει εχει μεινει στην αρχικη σελιδα που βγαζει το logo τωρα κανω φορματ να ξαναπερασω τα παντα ,καμια ιδεα , περασα λειτουργικο μετα απο φορματ και κολλαει στο σημα το mi συνδέετε στο pc κανονικα μπαινει στο TWRP
-
την περασα και εγω σε note 5 global με format και ολο στησιμο απο αρχη ολα καλα αλλα δεν μου δουλευει και σε αυτην το ΑΝΤ+
-
Γνωρίζει κάποιος εάν παίζει το ANT+ connection σε NOTE 5 ? Στις προηγούμενες έπαιζε κανονικά τώρα βγάζει μήνυμα NO SERVICE
-
Επιτελους VoLTE , περασα την MIUI 10.2 BY XIOAMI -MIUI GR 8.10.25 και τα patces και μου εμφανισε στην cosmote το volte .
-
Καλησπέρα το πέρασα και εγω μετα απο φορματ σε note 5 γενικά οι ήχοι είναι οκ , στις συνομιλίες ειναι χάλια , υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί ?
-
Γνωριζει καποιος εαν περασω PixelExperience_whyred-9.0-20180917-2022-OFFICIAL για να παιξω λιγο , μπορω να γυρισω σε xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.10.11_v10-8.1 εαν βαρεθω η δεν μου κανει
-
Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > ακουστικά & εφέ ήχου > διάλεξε κάποια άλλα που να παίζουν καλύτερα. ” εχω δοκιμασει και εχω βαλει σε αλλο τηλ τα ακουστικα και ολα καλα η ενταση ειναι δυνατη και εχω region Russia
-
καλησπερα , εχω ενα προβλημα στον ηχο με ακουστικα σε Note 5 , οταν παιζω τραγουδια με σκετη μουσικη ολα καλα , οταν εχουν λογια δεν ακους σχεδον καθολου τα λογια , σε BT ολα μια χαρα!!!
-
καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα. Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια?