Καλησπέρα, έχω την τελευταία έκδοση της ελληνικής ρομ και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για OTA update.. Πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Τα updates της ελληνικής ρομ τα κάναμε χειροκίνητα, έχει αλλάξει κάτι?
Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση, πέρασα την AROMA και πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά! Μόνο μια ερώτηση: πως μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ακουστικού? Νομίζω ότι ακούω αρκετά χαμηλότερα όταν μιλάω στο τηλ σε σχέση με την global dev που είχα πριν.
Παράθεση από 8@nos: “Αν είχες λάβει μήνυμα από τη xiaomi για το ξεκλείδωμα είναι official. Κάνε έναν έλεγχο και αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader προχώρα κανονικά σύμφωνα με τους παραπάνω οδηγούς. ” 'Ηταν εξαρχής ξεκλείδωτος και παρέμεινε αφότου πέρασα την global dev μέσω updater. Έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το κλειδώσω πρώτα και μετά να το ξεκλειδώσω πάλι έχω μπερδευτεί μ αυτά λίγο
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από bilnas7: “Καλησπέρα, είχα περάσει μέσω του updater την τελευταία επίσημη global developer rom αλλά ο bootloader παρέμεινε ξεκλείδωτος. Μπορώ να συνεχίσω για να περάσω την AROMA rom? Αν ναι, ποιον οδηγό είναι καλύτερα να ακολουθήσω? Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα! Ακολούθησε αυτό τον οδηγό με τη διαφορά ότι πρέπει να κατεβάζεις αυτή τη rom, και μετά ακολουθείς αυτό τον οδηγό για την εγκατάσταση ;)” Thanks! Η απορία μου είναι αν πρέπει πρώτα να φλασάρω ξανά, με το mi flas…
Καλησπέρα, είχα περάσει μέσω του updater την τελευταία επίσημη global developer rom αλλά ο bootloader παρέμεινε ξεκλείδωτος. Μπορώ να συνεχίσω για να περάσω την AROMA rom? Αν ναι, ποιον οδηγό είναι καλύτερα να ακολουθήσω? Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, μόνο αν το αγοράσεις από τα μαγαζιά που συνεργάζεται η Infoquest θα είσαι σίγουρη οτι έχει επίσημη ρομ με ελληνικά. Εγώ που το αγόρασα από άλλο ελληνικό μαγαζί είχε custom rom
Δεν εχει φίλε. Τουλάχιστον με την φεικ ρομ που. φοραει το δικο μου. Αυτές [Download] Latest MIUI Roms for Xiaomi Redmi 4X - Xiaomi Firmware δεν είναι επίσημες fastboot roms? Επίσης αν δεν ειναι official ξεκλειδωμένο, τι κίνδυνος υπάρχει αν προσπαθήσω να περάσω την ελληνικη?
Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού και έχω μπερδευτεί λίγο. Το πήρα από ελληνικό μαγαζί αλλά έχει fake rom και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω? Ξέρουμε πότε θα υπάρξει official global rom ?