Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 110.
-
Λοιπόν ας γράψω τότε μερικά λόγια: Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε, όταν χτυπούσε το gateway αλλά δυστυχώς λόγο σήματος δεν είχα επαρκές 3/4G, με αποτέλεσμα τα notifications να τα δω μετά από 3 ώρες. Ευτυχώς ήταν false alarm. Οπότε η σκέψη ήταν να δημιουργηθεί ένα κύκλωμα, που μόλις δοθεί κάποια εντολή μέσω τουGateway, να με καλέσει στο κινητό μου τηλέφωνο και να με ειδοποιήσει με ένα ηχητικό μήνυμα. Κάνω μία έρευνα και καταλήγω στα παρακάτω τα υλικά: - Xiaomi Mi Smart WiFi Socket Plug ZigBee Version …
-
Καλημέρα παιδιά, Ύστερα από αναζήτηση για λύση ειδοποιήσεων τηλεφωνικά, μπορώ να πω ότι βρήκα λύση. Από την πλευρά της Xiaomi, το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα SmartPlug, ενώ την λύση του pstn gateway την έκανα με εντολή μέσω ενός ρελέ και ενός αυτόνομου pstn module. Αν σας ενδιαφέρει links κτλ, ενημερώστε με να κάνω ένα αναλυτικό post (εφόσον με αφήσουν και οι moderators για τα links απ' όπου πήρα τα υλικά).
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΜιας και ήρθε και το δικό μου, με τις πληροφορίες που διάβασα εδώ, μέσα σε σχετικά λίγη ώρα είχα σετάρει τις συσκευές μου. Για την τηλεόραση μπαμ μπαμ, ενώ για το air condition το έφτιαξα και μέσω εκ μάθησης, αλλά και με εντολές για μοντέλο GREE. Το κλιματιστικό που έχω είναι ένα KERO-SUN.
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει βελτιωθεί η κατάσταση με το Mi Remote. Εξακολουθεί να έχεις δισλειτουργιές με AC?
-
XIAOMI FLOWER CARE
ΜήνυμαΤο έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
-
Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το setup του mi home το έκανα αρχικά με iOS. Αφού λειτουργούν όλα κανονικά, κάνω login με το account μου στο mi home αλλά με Android λειτουργικό. Μου φέρνει όλους τους σενσορες, εκτός του gateway. Το manually arming του gateway γίνεται κανονικά, άσχετα που μου δείχνει μέσα το σενάριο ότι δεν αναγνωρίζει το gateway. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Οι Android συσκευές που έκανα δοκιμές είναι ένα Samsung J5 και ένα xiaomi redmi 4x.
-
Παιδιά αυτή τη στιγμή το region το έχω στο others και έχει τις ίδιες επιλογές με του Singapore και δεν είχα κανένα πρόβλημα από της αρχές που ασχολούμαι. Αξίζει να τα μεταφέρω το region στο china, ώστε να έχω περισσότερες συσκευές support ή θα έχω θέματα (π.χ notifications)? Η έστω με κάποιο τρόπο να έχω περισσότερα devices στο υπάρχον region?
-
Παράθεση από kokorets: “Προσπαθω να συνδέσω ένα xiαomi gateway με το mi home στο κινητό μου (redmi note 2) αλλά δεν το βλέπει με τιποτα, δοκίμασα διάφορους server μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα, επίσης προσπάθησα και σε 2ο κινητό (samsung) αλλά τίποτα. Μου εμφανίζει wifi του gateway (lumi-gateway-v3_miapa569) συνδέομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό.. Το router μου είναι xiaomi. Ούτε με την εφαρμογή miwifi το βρίσκει.. Το gatrway ανάβει κίτρινο φως που αναβοσβηνει τρεις φορές επαναλαμβανόμ…
-
Παράθεση από kotlid: “@RpMz Βοήθησε με λίγο. Πριν φύγεις πατάς το διακοπτη και οπλίζει ο συναγερμός. Στον συναγερμό έχεις trigger τον αισθητήρα στην κεντρική πόρτα οκ; Έτσι όταν επιστρέφεις και ανοιξεις την πόρτα ο συναγερμός θα χτυπήσει αμεσσα απλά μετα από 15 δευτερόλεπτα ξαναχτυπά το ringtone που έβαλες στο σενάριο και στέλνει ειδοποίηση. Το έχεις δοκιμάσει έτσι και δεν χτύπησε ο συναγερμός όταν μπήκες; Εφοσον έχεις trigger τον αισθητήρα της πόρτας ο συναγερμός θα χτυπήσει αμεσσα , το σενάριο…
-
Παράθεση από Jiasios: “Παράθεση από RpMz: “Παράθεση από kotlid: “Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway. ” Φυσικά και είναι οπλισμένος ο συναγερμός, με άλλο σενάριο. Όταν ανοίξει η κεντρική πόρτα, έχω αφήσει ένα περιθώριο 15 sec, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να πατήσω το wireless switch και να απενεργοποιήσ…