Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H psybill έγραψε:

Ναι κατάλαβα τι θέλεις, απλά για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχα καταλάβει λάθος. Δοκίμασε και το Light flow που σιγουρα το κάνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η free έκδοση
      Το δοκίμασα χθες και τίποτα. Μου έσπασαν τα νεύρα :P . Το παράξενο είναι οτι κανείς δεν διαμαρτύρεται γι'αυτό σε κανένα forum. Και μου φαίνεται τρομερό λάθος εκ μέρους της xiaomi. Τι να πω :/
    • Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες.
      Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις?
    • Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά για MI Smart Plug.

Στην συγκεκριμένη πρίζα μπορώ να φτιάξω σενάριο, π.χ μόλις βλέπει motion detection, να δίνει εντολή στην πρίζα και να κόβει τάση?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H psybill έγραψε:

Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες.
      Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις?
      Έχει διαφορετική ειδοποίηση το gateway σε συνδυασμό με τις παγίδες πόρτας και τα υπόλοιπα ? το έχω στο πρόγραμμα και αυτό.

Δεν ξέρω αν φταίει η global rom, που έχω αλλά σε μένα δεν λειτουργεί το light flow. Ναι του είχα δώσει πρόσβαση. Θα περάσω κάποια στιγμή την ελληνική και θα το rootαρω για να δω τι παίζει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια :)
    • Ο/H AlexisDS έγραψε:

Ο/H psybill έγραψε:

Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες.
      Έχει διαφορετική ειδοποίηση το gateway σε συνδυασμό με τις παγίδες πόρτας και τα υπόλοιπα ? το έχω στο πρόγραμμα και αυτό.
      Δεν ξέρω αν φταίει η global rom, που έχω αλλά σε μένα δεν λειτουργεί το light flow. Ναι του είχα δώσει πρόσβαση. Θα περάσω κάποια στιγμή την ελληνική και θα το rootαρω για να δω τι παίζει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια :)
      Ναι, η ειδοποίηση όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός στο σπίτι είναι διαφορετική.

Και για να μην κάνω άλλο post, σήμερα είδα δελτίο τύπου της info quest για το Tech fest που διοργανώνεται στο Golden Hall από αύριο μέχρι τέλους του μήνα θα παρουσιαστούν τα smart home προϊόντα της Xiaomi. Η ανακοίνωση αναφέρει τα 5-6 προϊόντα που φέρνει στην Ελλάδα η info-quest ως επίσημος διανομέας της Xiaomi. το γράφω απλά για τη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει στα σκαριά καμία εξέλιξη να έρθουν περισσότερα προϊόντα και μόνο με αυτά smart home ΔΕΝ κάνεις.
      Ένα έξυπνο σπίτι με προϊόντα Xiaomi, παρουσιάζει η Info Quest Technologies στο Tech Fest του Golden Hall | Quest Holdings
    • Ο/H Jiasios έγραψε:

Αυτοσχεδιαζεις παιζοντας με τα σεναρια. Δεν υπάρχει ετοιμη επιλογη.
      Ε αυτό ρωτάω, πείτε σενάρια να το κάνουμε αυτό. Δηλαδή να υπάρχει delay όταν μπαίνεις να προλαβαίνεις να το κλείσεις πριν αρχίσει να χτυπάει. Αν και εδώ που τα λέμε και να χτυπήσει δεν έγινε και τίποτα, το κλείνεις εύκολα. Αλλά επειδή έχω ορίσει να ενεργοποιούνται και να γράφουν οι κάμερες κλπ βαριέμαι μετά να τα κλείνω και να σβήνω τα alarms.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H RpMz έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά για MI Smart Plug.

Στην συγκεκριμένη πρίζα μπορώ να φτιάξω σενάριο, π.χ μόλις βλέπει motion detection, να δίνει εντολή στην πρίζα και να κόβει τάση?
      Αν αναφέρεσαι σε αυτή τη πρίζα τότε ναι έχει την δυνατότητα να ανοίγει, κλείνει και να ανοιγοκλείνει μόλις ανιχνευθεί κίνηση.
      Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
    • Διαφήμιση
    • Το εχετε προσεξει οτι στο mihome δε μπορεις να ρυθμίσεις με ακριβεια τα χρωματα στις rgb λαμπες ενω στο yeelight app μπορεις; προσπαθηστε να κανετε το φως κοκκινο, στο mihome μενει ροζ, στο yelight κατακοκκινο.
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Jiasios έγραψε:

Το εχετε προσεξει οτι στο mihome δε μπορεις να ρυθμίσεις με ακριβεια τα χρωματα στις rgb λαμπες ενω στο yeelight app μπορεις; προσπαθηστε να κανετε το φως κοκκινο, στο mihome μενει ροζ, στο yelight κατακοκκινο.

Η πιο καλή λύση για μένα τουλάχιστον είναι να βρεις το χρώμα που θέλεις να το φωτογραφίσεις μέσα από το App ώστε να το αποτυπώσει η λάμπα όσο καλύτερα γίνεται και αν σου αρέσει να το σώσεις στα favorite !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Jiasios έγραψε:

Τι παιζει με τη νεα ρυθμιση timezone που μπηκε σε ολες τις συσκευες; λυνει το πρόβλημα διαφορας θερινης ώρας που ειχαμε;

Θα δείξει στο μέλλον !!! Εγώ πάντως τα έβαλα όλα στην δικιά μας ζώνη ώρας και βλέπουμε !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro