Το δοκίμασα χθες και τίποτα. Μου έσπασαν τα νεύραΟ/H psybill έγραψε:
Ναι κατάλαβα τι θέλεις, απλά για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχα καταλάβει λάθος. Δοκίμασε και το Light flow που σιγουρα το κάνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η free έκδοση

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο δοκίμασα χθες και τίποτα. Μου έσπασαν τα νεύραΟ/H psybill έγραψε:
Ναι κατάλαβα τι θέλεις, απλά για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχα καταλάβει λάθος. Δοκίμασε και το Light flow που σιγουρα το κάνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η free έκδοση
Έχει διαφορετική ειδοποίηση το gateway σε συνδυασμό με τις παγίδες πόρτας και τα υπόλοιπα ? το έχω στο πρόγραμμα και αυτό.Ο/H psybill έγραψε:
Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες.
Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις?
Ναι, η ειδοποίηση όταν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός στο σπίτι είναι διαφορετική.Ο/H AlexisDS έγραψε:
Έχει διαφορετική ειδοποίηση το gateway σε συνδυασμό με τις παγίδες πόρτας και τα υπόλοιπα ? το έχω στο πρόγραμμα και αυτό.Ο/H psybill έγραψε:
Προφανώς οι περισσότεροι έχουν το gateway και εκεί η ειδοποίηση είναι διαφορετική και σίγουρα την καταλαβαίνεις από τις άλλες.
Εγώ πάντως έβαλα μόλις το Light flow και χωρίς να κάτσω να το ρυθμισω τέλεια, είχα διαφορετικό ήχο για την εφαρμογή. Έδωσες πρόσβαση στην εφαρμογή για να μπορεί να διαχειρίζεται ειδοποιήσεις?
Δεν ξέρω αν φταίει η global rom, που έχω αλλά σε μένα δεν λειτουργεί το light flow. Ναι του είχα δώσει πρόσβαση. Θα περάσω κάποια στιγμή την ελληνική και θα το rootαρω για να δω τι παίζει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια
Ε αυτό ρωτάω, πείτε σενάρια να το κάνουμε αυτό. Δηλαδή να υπάρχει delay όταν μπαίνεις να προλαβαίνεις να το κλείσεις πριν αρχίσει να χτυπάει. Αν και εδώ που τα λέμε και να χτυπήσει δεν έγινε και τίποτα, το κλείνεις εύκολα. Αλλά επειδή έχω ορίσει να ενεργοποιούνται και να γράφουν οι κάμερες κλπ βαριέμαι μετά να τα κλείνω και να σβήνω τα alarms.Ο/H Jiasios έγραψε:
Αυτοσχεδιαζεις παιζοντας με τα σεναρια. Δεν υπάρχει ετοιμη επιλογη.
Αν αναφέρεσαι σε αυτή τη πρίζα τότε ναι έχει την δυνατότητα να ανοίγει, κλείνει και να ανοιγοκλείνει μόλις ανιχνευθεί κίνηση.Ο/H RpMz έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά για MI Smart Plug.
Στην συγκεκριμένη πρίζα μπορώ να φτιάξω σενάριο, π.χ μόλις βλέπει motion detection, να δίνει εντολή στην πρίζα και να κόβει τάση?
Ο/H Jiasios έγραψε:
Το εχετε προσεξει οτι στο mihome δε μπορεις να ρυθμίσεις με ακριβεια τα χρωματα στις rgb λαμπες ενω στο yeelight app μπορεις; προσπαθηστε να κανετε το φως κοκκινο, στο mihome μενει ροζ, στο yelight κατακοκκινο.
Ο/H Jiasios έγραψε:
Τι παιζει με τη νεα ρυθμιση timezone που μπηκε σε ολες τις συσκευες; λυνει το πρόβλημα διαφορας θερινης ώρας που ειχαμε;