Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.

• Redmi note 3 Pro

Panos980 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Καλημέρα Προσπάθησε να δημιουργήσεις το φάκελο αποθήκευσης της εφαρμογής στη διαδρομή Καρτα sd-Android-data. Το ίδιο θέμα είχε και το titanium ” Καλημέρα. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Το έκανα στην SDcard μέσα στο PC γιατί δεν με άφηνε αλλιώς. ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ !!! Υ.Γ.: Βασικά είναι λίγο σπαστικό γιατί αν χρειάζεται και σε άλλες εφαρμογές αντίστοιχη λύση, τότε γίνεται λίγο κουραστικό. Επίσης δεν αποτελεί λύση για εφαρμογές που πάω να τους ορίσω την SDcard σαν μέσο αποθήκευσης π.χ. OP…

• Εδώ είναι μερικές καλύτερες φωτογραφίες του μοντέλου: Xiaomi Mi Note 2 leaked hours before official launch Πολύ ευέλικτη και έξυπνη κίνηση για μεγάλη εταιρεία. Φαίνεται πως η Xiaomi "χτυπάει" εκεί που πρέπει στην αγορά, ακριβώς στο σωστό timing...!

• Εξαιρετικό και κατατοπιστικότατο το βίντεο. Μπράβο! Πολύ καλή δουλειά. Αχρείαστο βέβαια να είναι....

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “Στην 2η οθόνη που έστειλες από την εφαρμογή, όταν πατάς το ΟΚ λογικά θα πρέπει να σου ανοίξει το app Documents. Εκεί θα πρέπει να πατήσεις πάνω δεξιά τις 3 κάθετες τελείες και θα σου βγάλει 2 επιλογές, εσυ θα πρέπει να πατήσεις την "Show SD card", μετά ανοίγεις το αριστερό tab και επιλέγεις την κάρτα SD, πατάς στο κάτω μέρος της οθόνης το "Select "SD Card"" και λογικά είσαι εντάξει. Δες και αυτό: en.miui.com/thread-174314-1-1.html ” Όπππππαααααα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Το έκα…

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “Ναι όντως μετά το restart το Documents app απενεργοποιείται.Όταν το ενεργοποιείς το Documents και πας στην εφαρμογή σου, η οποία προσπαθεί, αν κατάλαβα καλά, να γράψει σε ένα αρχείο που βρίσκεται στην sd, σου βγάζει κάποιο μήνυμα η εφαρμογή σου; Θεωρώ δεδομένο αυτό που σου λέει ο @Thracia ότι έχεις δώσει τα σχετικά δικαιώματα στην εφαρμογή σου. ” Το μύνημα που (εξακολουθεί) να μου εμφανίζει η εφαρμογή μετά την ενεργοποίηση των "Documents" είναι αυτό: Screenshot by Lightshot Γ…

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από Panos980: “ΔΥΣΤΗΧΩΣ τζίφος! Απελπισία... ” Δες αυτό που σου έστειλε ο @demakhs στο άλλο νήμα (το 2ο σημείο)Δηλαδή πας στα Settings-> Installed Apps-> All , βρίσκεις την εφαρμογή Documents την ενεργοποιείς και ξανα δοκιμάζεις. ” Redmi note 3 Pro

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Στο εγραψα και πριν Ασφαλεια-δικαιώματα-δικαιώματα Το εκανες? ” Εμμμμ... νομίζω ότι τα έκανα. ΑΝ έχω καταλάβει καλώς τι εννοείς, τότε είναι 1) Αυτή η ρύθμιση στα δικαιώματα Screenshot by Lightshot 2) Και αυτή Screenshot by Lightshot Αλλά τίποτε. Αν βοηθάνε τα screenshots απο την εφαρμογή, τα παραθέτω: 1) Επιλογή του αρχείου στην εφαρμογή απο την SD card Screenshot by Lightshot 2) Μετά το file opening στην εφαρμογή Screenshot by Lightshot Ελπίζω να έχω καταλάβει λάθος και ό…

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Panos980: “Το δοκίμασα και τίποτα (το βρήκα όχι ως "Έγγραφα" αλλά ως "Documents" και πράγματι ήταν απενεργοποιημένο). Δείχνει να μην έχει καθόλου σχέση με το θέματάκι μου. ” Μετά την ενεργοποίηση έκανες Restart την συσκευή σου?? ” Ναι, έκανα ενεργοποίηση και το δοκίμασα και με restart και χωρίς restart. Μετά το restart δε, πάλι απενεργοποιείται (μετά την δοκιμή το έλεγξα και το είδα αυτό) μόνο του. Any ideas?

• Παράθεση από pavlidisc: “Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα για να ανακοινωθούν τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά και η τελική τιμή. Πάντως, εάν η συσκευή είναι όπως λένε οι μέχρι σήμερα φήμες και έχει κάτω από 500 δολάρια...βάζοντας σαν παράμετρο και την MIUI που είναι κορυφή (για μένα) στο Android...και γενικά την όλη υποστήριξη που έχει η εταιρία...μιλάμε για άπαιχτο "πακέτο". Μόνο μελανό σημείο για μένα, η εγγύηση της συσκευής και το πώς θα διεκδικήσεις κάτι σε περίπτωση βλάβης. Τίποτε άλλο. Τα 400-500 είναι π…

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Νομίζω πως θα σε ξεπετάξω με 2 κινήσεις: 1) Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 2) XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone ” Με το 1 πιθανόν βρήκα λύση απο το λινκ που μου έδωσες. Με το 2 όμως, δεν γίνεται τίποτα. Το δοκίμασα και τίποτα (το βρήκα όχι ως "Έγγραφα" αλλά ως "Documents" και πράγματι ήταν απενεργοποιημένο). Δείχνει να μην έχει καθόλου σχέση με το θέματάκι μου. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στα rights της SD card μέσα…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Panos980: “Κάποιοι που έδωσαν για συσκευή 700-900ευρώ για συσκευή θα κλάψουν άγρια... ” Τα 1000 ευρώ έχουν μία υποστήριξη από πίσω που δεύτερη δεν υπάρχει.Καλύπτονται με 2 χρόνια Ευρωπαϊκή εγγύηση, γράφουν 180.000 στο Antutu (σιχαίνομαι τον εαυτό μου και μόνο που το αναφέρω σαν κριτήριο...), έχουν την καλύτερη κάμερα στον πλανήτη και ένα λειτουργικό που σκέφτεσαι και αυτό εκτελεί. Να δούμε με τί χρώμα δάκρυ θα κλάψουμε εμείς, εάν δώσουμε για την συσκευή 600 …

• Παράθεση από birel-motosport: “Παράθεση από Panos980: “Αμάν! Τι σουπερυπερτούμπανο είναι αυτό.... Κάποιοι που έδωσαν για συσκευή 700-900ευρώ για συσκευή θα κλάψουν άγρια... ” καλα εκεί κάπου θα δώσετε και για το note 2 ” Αυτό το "θα δώσετε" είναι εντελώς άστοχο. Ωστόσο, ενημερωτικά και μόνο η συσκευή θα βγεί γύρω στα 415 δολάρια (Xiaomi Mi Note 2: Leaked διαφάνειες αποκαλύπτουν όλα τα specs | Techblog.gr)

• Παράθεση από Thracia: “Κανε ενα reboot και πανω αριστερά θα σου βγάλει το εικονίδιο της sd card,πατα επάνω του ΟΧΙ το eject και ξανα Προσπάθησε.Αλλιός θα πας Ασφάλεια-Δικαιώματα-Δικαιώματα και θα τα δώσεις για κάθε εφαρμογή χωριστά ” Έκανα και πάτησα το εικονίδιο (όχι το μικρό κουμπάκι eject). Τίποτα δυστηχώς, τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι πάω Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Keepassdroid-Δικαιώματα εφαρμογών και το μόνο που έχει είναι "Αποθηκευτικός χώρος". Το ενεργοποίησα, έκανα reboot, πάτησα στο εικονίδ…

• Αμάν! Τι σουπερυπερτούμπανο είναι αυτό.... Κάποιοι που έδωσαν για συσκευή 700-900ευρώ για συσκευή θα κλάψουν άγρια...

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Νομίζω πως θα σε ξεπετάξω με 2 κινήσεις: 1) Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 2) XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone ” Ευχαριστώ για την απόκριση & απάντηση! Πάω να το μελετήσω το θέμα... Και κάθε άλλη πρόταση/ιδέα βέβαια δεκτή. smile.png

• Παράθεση από demakhs: “Τι στο καλό, διπλά τα βλέπω?? Redmi note 3 Pro ” Χμμμ.... και εγώ το ίδιο, διπλά τα βέπω. Με παρέπεμψε ο gkalen εδώ αφού είχα γράψει στο άλλο topic πρώτα... Κάθε πρόταση/ιδέα βέβαια δεκτή.

• Καλησπέρα και απο μένα παιδιά. Έβαλα χθες την THUNDER rom του gkalen (6.10.20 με Marshmallow) και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ωστόσο, έχω κάποια θεματάκια και επειδή ρώτησα τον gkalen και με παρέπεμψε να ρωτήσω σε Kenzo topic μιας και είναι θέμα ρυθμίσεων, γράφω εδώ μήπως βρεθεί κάποια λύση. Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη αν έπρεπε να το γράψω σε κάποιο άλλο topic αλλά είμαι λίγο... χαμένος στη μετάφραση... smile.png Κάνω paste το θέμα όπως το έθεσα και στον gkalen: Την έβαλα χθε…

• Redmi note 3 Pro

Μήνυμα

Καλησπέρα και απο μένα παιδιά. Έβαλα χθες την THUNDER rom του gkalen (6.10.20 με Marshmallow) και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ωστόσο, έχω κάποια θεματάκια και επειδή ρώτησα τον gkalen και με παρέπεμψε να ρωτήσω σε Kenzo topic μιας και είναι θέμα ρυθμίσεων, γράφω εδώ μήπως βρεθεί κάποια λύση. Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη αν έπρεπε να το γράψω σε κάποιο άλλο topic αλλά είμαι λίγο... χαμένος στη μετάφραση... Κάνω paste το θέμα όπως το έθεσα και στον gkalen: Την έβαλα χθες την rom …

• Καλησπέρα συμφορουμίτες. Στο lock screen αν κάνουμε αριστερό slide βγαίνει (και πολυ σωστά) η εφαρμογή της κάμερας. Στο δεξί slide της lock screen γιατί μου βγάζει την εφαρμογή του phone ενώ θα έπρεπε να μου βγάζει το Mi Remote όπως το ίδιο γράφει ("Σύρετε δεξιά για να ανοίξετε το Mi Remote"); Καμιά ιδέα; Xiaomi RN3 Pro 2/16, MIUI 8 GTV 6.6.23/Dev

• *Ξαναγράφω το post μου εδώ που είναι on topic, απλά για να γνωστοποιήσω/καταθέσω την (μικρή ακόμα) εμπειρία μου απο χθες. ΟΛΑ ΟΚ!!! Απο χθες που την έβαλα, μου φαίνονται πολλά πράγματα πολύ καλύτερα σε σύγκριση με την ρομ του κινεζομάγαζου. Καταρχήν, έφυγαν οι αμφιβόλου ποιότητος και σκοπιμότητος κινεζοεφαρμογές του συστήματος, μαζί με κάτι διαφημήσεις που μου έριχνε το κινητό κάθε λίγο και λιγάκι ό,τι και αν έκανα εκείνη την στιγμή. Κατα δεύτερον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορεί να "γράφει" στην SD card (=root…