Για σας παιδια προτων να σας πω οτι θα σας βγουν τα ματια με την ορθωγραφια μου ,γιαυτο πρην ειχα γραψει σε γκρικλις.Ειμαι λοιπων κατοχος του Redmi Note 3Pro 32 rom 3 ram. To κινητο για τα 170€ που το πηρα εγω πρην 4 μηνες απλα τα σπαει ειναι Super Duper!!! Δεν μου κολαει δεν μου λαγκαρει και με τιν τελευτεα αναβαθμηση νομιζω οτι ζεστενεται λιγοτερο σε καπια πεχνιδια μπορει να ειναι και η ιδεα μου,παντος τα αξηζει τα λευτα του,το εχω τουμπανιασει στης εφαρμογες και πεχνιδια και η ραμ πολες φορες ειναι ελευθερη στα 1.5 gb ram ,εχω της καλητερες εντηποσης με rom stamle homide δεν εχω εληνικα βεβεα αλλα μεχρη το τελως του 2016 θα πεταστη με apdate αυτο ειναι σηγουρο. Καλως σας βρηκα στο φορουμ, Μπραυω στο φορουμ και στο τοπικ.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
@Billyleon Απαγορεύονται τα greeklish φίλε μου. Κάνε εαν θέλεις επεξεργασία το post σου και φτιάξτο με ελληνικά για να είναι ευκολα αναγνώσιμο. Καλωσήρθες!!
-
Ο/H Billyleon έγραψε:
Gia sas paidia!Eimai katoxos tou Redmi note 3 pro 32 edo kai 4 mines to kinito einai gia ta lefta tou to ligotero super den exo kaena provlima kai den lagari akoma kai me varia pexnidia, To agorasa apo to site To2c irthe grigora , akouste to koufo tora o filos mou eixe paragili apo to idio site arxes tou 2016 ena idio ola ok,prin apo ena mina pige na parei alo ena gia tin gineka tou to parigile se gri xroma kai epidi argouse kai telika den ixe stok tous taexose ligo kai ti kanane lete.........tou stilan 2 idia redminote 3pro 32 kai mia epistoli me signomes trelo etsi alla kalo.Ego ekana mia m.....a kai anagastika na peraso sto diko mou eno irthe me kenzo perasa tin homide kapos etsi legetai kai anavathizetai kanonika xoris kanena provlima,ektos pou den exei elinika omos tha kano ipomoni kai mexri telos tou xronou tha valoun se update ta elinika auto einai to sigouro. Kaloriziko kai megies se opion to agorasi!! kai pedia otan to paretai agoraste tin original case tha me thimithite na ste kala oloi!! BRAVO STO FORUM !!!!!!!
Κάπου στην μέση άρχισα να κουραζομαι από το διάβασμα. -
καλημερα παρεα!!! Ρωτησα και πριν καποιες μερες αλλα ισως δεν το εχει δει καποιος που μπορει να βοηθησει!! ειπα λοιπον να ξανα ενοχλησω για να μου προταθει καμια λυση...Ενω το μικροφωνο στις κλησεις ακουγεται κανονικα στις βιντεοκλησεις μεσω viber messenger ktl η ενταση που με ακουν οι αλλοι εναι πολυ χαμηλη.. το εχω δοκιμασει και ο ιδιος με πανω απο εναν κινητο... Εκανα wipe cache+dalvik αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα...?? Φοραω την τελευταια δικη μας stable..
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@sidnick10 δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το DolbyAtmos
-
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά.
Έβαλα χθες την THUNDER rom του gkalen (6.10.20 με Marshmallow) και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Ωστόσο, έχω κάποια θεματάκια και επειδή ρώτησα τον gkalen και με παρέπεμψε να ρωτήσω σε Kenzo
topic μιας και είναι θέμα ρυθμίσεων, γράφω εδώ μήπως βρεθεί κάποια
λύση. Προκαταβολικά ζητώ συγνώμη αν έπρεπε να το γράψω σε κάποιο άλλο
topic αλλά είμαι λίγο... χαμένος στη μετάφραση...
Κάνω paste το θέμα όπως το έθεσα και στον gkalen:
Την έβαλα χθες την rom και είναι πάρα πολύ καλή. Και κάτι μου λέει ότι η
διαχείρηση της μπαταρίας είναι ακόμα καλύτερη, αν και ακόμα δεν μπορώ
να το πώ με 100% βεβαιότητα.
Ωστόσο, με προβληματίζουν δύο πραγματάκια και θα ήθελα τα φώτα σου:
1) Μου πετάει παντού στις εφαρμογές (συστήματος & μη) για "αν
επιτρέπεται πρόσβαση" σε τοποθεσία, φωτογραφίες, κάμερα κ.ο.κ, ανάλογα
την περίπτωση.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ΔΕΝ με αφήνει καθόλου να πατήσω το κουμπί
"ΕΠΙΤΡΕΨΕ", σαν να είναι freezed! Η ειρωνεία είναι ότι το κουμπί
"ΑΠΕΡΡΙΨΕ" λειτουργεί κανονικά! Τέλος, αν τσεκάρω το κουτάκι "Να μην
ερωτηθώ ξανά" το κουμπί "ΕΠΙΤΡΕΨΕ" γκριζάρει και (πάλι) ΔΕΝ λειτουργεί.
Παραθέτω σχετικά screenshots όταν πήγα απο το άλμπουμ να κάνω ταπετσαρία μια φωτογραφία:
prnt.sc/cxui3p prnt.sc/cxuib8
2) Έχω την εφαρμογή keepass και όταν στην αρχή που ζητάει να ανοίξει
αρχείο του δίνω να ανοίξει απο την SD card, μου πετάει μήνυμα ότι η θα
το ανοίξει σαν Read Only λόγω της αποθήκευσης του αρχείου στην SD card
και δεν θα μπορώ να επέμβω/γράψω/σβήσω στο αρχείο. Ίσως και να
συμβεί/συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές, δεν είμαι . Τι πρέπει να κάνω
για να το λύσω/παρακάμψω αυτό το θέμα. Screenshot: prnt.sc/cxuurq
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με παρέπεμψε ο gkalen εδώ αφού είχα γράψει στο άλλο topic πρώτα...
Κάθε πρόταση/ιδέα βέβαια δεκτή. -
Ο/H Panos980 έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Με παρέπεμψε ο gkalen εδώ αφού είχα γράψει στο άλλο topic πρώτα...
Κάθε πρόταση/ιδέα βέβαια δεκτή.
Αλλιός θα πας
Ασφάλεια-Δικαιώματα-Δικαιώματα και θα τα δώσεις για κάθε εφαρμογή χωριστάYou may think you can fly - but you better not try -
Δε μπορώ να βρω τις φωτό όταν συνδεω το ρυζακι στον υπολογιστή...
Ενώ στο κινητό δείχνουν δρομολόγιο storage emulated 0 good ,όταν συνδεω το κινητό στο emulated δε με βγάζει τπτ...
Μνηστι τοι μου Κύριε δηλαδής..... -
Ο/H Thracia έγραψε:
Κανε ενα reboot και πανω αριστερά θα σου βγάλει το εικονίδιο της sd card,πατα επάνω του ΟΧΙ το eject και ξανα Προσπάθησε.Αλλιός θα πας
Ασφάλεια-Δικαιώματα-Δικαιώματα και θα τα δώσεις για κάθε εφαρμογή χωριστά
Τίποτα δυστηχώς, τα ίδια.
Το περίεργο είναι ότι πάω Ρυθμίσεις-Εφαρμογές-Keepassdroid-Δικαιώματα εφαρμογών και το μόνο που έχει είναι "Αποθηκευτικός χώρος". Το ενεργοποίησα, έκανα reboot, πάτησα στο εικονίδιο για την SD card, πήγα τσέκαρα ότι όντως στα δικαιώματα της keepassdroid είναι ενεργοποιημένο το "Αποθηκευτικός χώρος" και μετά πήγα και έτρεξα την εφαρμογή.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ τζίφος! Απελπισία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα