Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 128.
-
αλλαζουν αρκετά συχνά οι επιλογές για παραγγελίες από 3 χώρες . Πλέον το gearbest έχει την επιλογή priority line που έχει ουσιαστικά πληρωμένα τα τέλη . Πήρε φίλος ογκώδες πράγματα & δεν πέρασε τελωνείο τίποτα . Έχει κόστος 20+ ευρώ βέβαια αλλά γίνεται η σύγκριση με eglobal & επιλέγει ο καθένας τι τον συμφέρει. Το gear- bangg έχει μεγαλύτερη ποικιλία γενικά από eglobal.
-
Εάν είχα υποψία ότι είχε ευθύνη κάποιο από τα παιδιά εδώ εγώ θα το έγραφα . Να μην ανησυχει & δεν υπάρχει λόγος . Ναι εγώ προσωπικά γι'αυτό προχώρησα αλλά έχω ευθύνη 100 %. Άλλωστε το θυμάμαι & το έγραψα ότι & αυτός την έχει πατήσει . Εννοείται ότι ο Κινέζος το έπαιξε έξυπνα . Επειδή εμένα είναι σε στάδιο επεξεργασίας ακόμα από 17/05 Προσπάθησα - έστειλα μνμ email Οπως κανουμε συνήθως π.χ στο gearbest πατώντας στην παραγγελία να κάνουμε ακύρωση . Τίποτα ,άφαντος . Εχθές είχα νευριάζει & έστειλα …
-
καλημερα Εγώ χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί σίγουρα δεν με πίεσε κάποιος να προχωρήσω στην παραγγελία & μετά από 4 περίπου χρόνια που κάνω αγορές την πάτησα . Σίγουρα για να κάνεις απάτες πρέπει να είσαι έξυπνος . Απλά εάν θυμάμαι καλά το παιδί που το πρότεινε & ξεκινήσε το θέμα ανέφερε ότι είχε παραγγείλει παλιότερα & ήταν όλα μια χαρά . Έχει κάνει & τώρα ο ίδιος νέα παραγγελία . Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου αλλά εάν δεν ήταν ο ίδιος εγώ δεν θα είχα προχωρήσει . Άλλωστε άργησ…
-
Προσωπικά δεν μου έχει ξανατυχει να μην μπορώ να επικοινωνήσω μέσω email- chat με τον πωλητή για να λύσω κάποια διαφορά .Του έχω στείλει αρκετά email απο την Πέμπτη & μετά αλλά στα @@@ του . Είχα την εντύπωση ότι μπορώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή μέσω paypal .Τέλος πάντων δεν πιστεύω πλέον ότι θα στείλει κάτι έτσι & αλλιώς γιατί έχει εξαφανιστεί. Άρα θα βρεθεί τρόπος να μην χάσουμε τα χρήματα.
-
Παράθεση από Red21: “@doctor13 Κανονισε να τον ξυπνησεις να σου στειλει και εσενα κανενα συλλεκτικο νοκια και να δυσκολεψεις την θεση σου......πολυ γρηγορα το εκανες το dispute!!! Μετα τις 10-15 μερες πρεπει!!! No stress!!! ” Αγχώθηκα με όλα αυτά που διάβασα σήμερα . έστειλα μήπως έχει & άλλες αναφορές το paypal & ακυρωθεί η παραγγελία χωρίς αποστολή. Έχω κάνει πολλές συναλλαγές τα τελευταία χρόνια με κινητά , tablet κάμερες κ.α & ποτέ δεν χρειάστηκε να το ψάξω με το paypal λόγω του ότι δεν χρει…
-
Ήρθε ενημέρωση η οποία & έγινε , δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα. Πήγα στις ρυθμίσεις για ακουστικά & έγινε βαθμονόμηση πατώντας το + - & αρχικά αναγνώριζε τα ακουστικά & όταν τα έβγαζα επίσης . Μετά από λίγο πάλι τα ίδια . Όταν βάζω τα ακουστικά τα αναγνωρίζει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ότι τα έχω βγάλει . Διορθώνεται μόνο Κάνοντας επανεκκίνηση .
-
Έχω πάρει σχεδόν τα πάντα από Κίνα . Ποτέ δεν έχασα χρήματα . Είχα διαβάσει αρκετά πριν ξεκινήσω τις αγορες & εμπιστεύομουν μαγαζιά που είχαν καλες Κριτικές & ποτέ πάνω από 100 ευρώ αγορά από alli. Η προσφορά ειδικά για το mi5-m5s-plus είναι αρκετά δελεαστική αν & δεν σκεφτόμουν καν να αλλάξω το redmi pro που έχω 6 μήνες. Είναι η 1η φορά που δεν ξέρω το κατάστημα & με αγχωνει η αγορά & θεωρώ ότι κάπου θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν είναι στο προϊόν - στο τελωνείο εάν τελικά μπεί - η στην εγγύ…
-
Εριξα μόλις 1 μάτια στο duangtop από περιέργεια. Οι τιμές είναι οι γνωστές όπως σε όλα τα γνωστα κινεζομαγα . Οι μεγάλες διαφορές - προσφορές είναι στα Mi 5s - Mi5s plus 64 g που έπαθα πλάκα βγαίνει με το κουπόνι που είπε ο φίλος που αγόρασε στα 218 ευρώ δηλαδή σχεδόν 100 ευρώ κάτω από το eglobal . Εάν & δεν είχα στο μυαλό να αλλάξω το redmi pro έχω ψηθεί αρκετά αλλά θα το ψάξω λίγο.
-
Μου ήρθε απάντηση ότι είναι Chinese version το max Παράθεση από doctor13: “γεια σάς ,θέλω να πάρω το max 128g Από eglobal σκέφτομαι που έχει στα 249 -5 ένα κουπόνι νομίζω βγαινει μία χαρά . Έρχεται με official rom ? Ξέρει κάποιος ? Έστειλα μνμ & στο κατάστημα αλλά ακόμα Δεν το δέχεται ίσως γιατί είμαι κάτω από 6 μήνες στο eglobal ? Ψώνιζα από gear-bangg ”