Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • για να δούμε.. για να δούμε.. θα το παρακολουθώ και εγώ την εξέλιξη με ενδιαφέρον! :D

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H jiohnis έγραψε:

Όχι μόνο το έχει 200 ο duangtop αλλά σου εγγυάται και ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο...
      Ο τύπος με έχει ψήσει πάρα πολύ αλλά φαίνεται too good 2 be true ...
      Η μαλακία είναι ότι αν σου στείλει ανακατασκευασμένο δεν έχεις κάποιο σίγουρο τρόπο να το ελέγξεις (εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω). Και αν σε 1 μήνα σου καεί καμιά μητρική λόγω αυτού, τότε θα τα κλαις... :? :?

PS. Αν σου παίξει κινεζιές με την εγγύηση σε προστατεύει το paypal ???

Επιβεβαιωνω, μου.ειπε το.ιδιο για τελωνειο.. πληρωνει αν πληρωσω.. ;) ;) ;) ;)

Sent from my Le X821 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εριξα μόλις 1 μάτια στο duangtop από περιέργεια.
      Οι τιμές είναι οι γνωστές όπως σε όλα τα γνωστα κινεζομαγα .
      Οι μεγάλες διαφορές - προσφορές είναι στα Mi 5s - Mi5s plus 64 g που έπαθα πλάκα βγαίνει με το κουπόνι που είπε ο φίλος που αγόρασε στα 218 ευρώ δηλαδή σχεδόν 100 ευρώ κάτω από το eglobal .
      Εάν & δεν είχα στο μυαλό να αλλάξω το redmi pro έχω ψηθεί αρκετά αλλά θα το ψάξω λίγο.
    • Κυκλοφορούν και ανακατασκευασμένα όπως κυκλοφορούσαν για το Redmi Note 3 pro πριν βρομίσει το νέο και πλέων δεν αγοράζει κανένας. Επίσης υπάρχει κανάλι απο Hong Kong που δίνει οικονομικότερα συσκευές αλλά χωρίς εγγύηση στον εμπορα. Οπότε τα αγοράζει με ρίσκο να πληρώσει από την τσέπη του τυχών επιστροφές συσκευών ή να κάνει τον Κινέζο. Λίγο προσοχή.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Εγώ πάντως αν μου έλεγε ξηγημενα οτι, "ξέρεις τα δίνω 50€ κάτω επειδή δεν παρέχω εγγύηση", θα το αγοραζα. Γιατί όταν αγοράζω από Κίνα και γνωρίζοντας τον εαυτό μου(δεν μπορώ την άσκοπη αναμονή) δεν περιμένω να μου φανεί χρήσιμη η οποία εγγύηση παρέχει το εκάστοτε κινεζοκαταστημα. Απλά θέλω να ξερω...
      @doctor13 Κάνεις λάθος διάφορα προϊόντα του και κυρίως xiaomi ειναι σε πολύ χαμηλές τιμές...πχ το redmi pro 3/64 είναι στα 160$ γύρω στα 25 $ πιο χαμηλά από το αμέσως ακριβότερο κατάστημα..

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Από Κινέζο και εξηγημενα...... μπαααα. Μόνο από τον Ορέστη Τσανγκ. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Έριξα μια ματιά στο site του duangtop στο κάτω μέρος και είδα στην επιλογή "Why Buy from us" και λέει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση δωρεάν επισκευής.

Η πλάκα είναι ότι τους περισσότερους όρους τους έχουν πάρει copy-paste από το geekbuying και μάλιστα τους έχει ξεφύγει η λέξη geekbuying στην 1η πρόταση του "Why Buy from us" :D :D :D
    • Ειχα ζητησει NL post. Απαντησε αυτο ο duangtop: (τα αστερακια τα εβαλα εγω :) )
      Dear,we have send your package today,the tracking code is RF*********SG by SG post,for our shipping company dont have the NL post,but please not worry,they have warranty for the tax free for this shipping method,and that will have no tax,and if have tax happened,we will pay  for you,thanks!

Sent from my Le X821 using Tapatalk
    • Ενημερωτικά το duangtop απο όσο έχω δεί, εχει την καλύτερη τιμή για το mi6 στα 399 δολλαρια για όποιον ενδιαφέρεται. (Αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι έμπιστος)
    • Dear,thanks for your interesting on our products,yes that the xiaomi mi5s is total new and original,and the box for it is sealed and unopened,it have the factory Rom,we send packages from China,but please not worry,we have tax free warranty for the freeshipping option,and if have some tax happened,we will pay it back to you,thanks!
      *Duangtop
      Aυτααα...
    • Διαφήμιση
    • Γι αυτο το κατάστημα που λέτε το duandtop ειναι δοκιμασμενο ρε παιδιά??? Ψωνίζω πολλά χρόνια από κινεζοσαιτ και χωρίς να θέλω να το παιξω και καλά έμπειρος την έχω φάει στον κ....ο δυο φορές και γενικά ειμαι επιφυλακτικός.Το vickmall έχει τις τιμές που έχει άλλα εχω πάρει σε μένα και δικούς μου ανθρώπους πάνω από 15 κινητά τα τελευταία 2.5 Χρόνια και είμαι ευχαριστημένος.Κάτι άλλο που παρατηρεισα με το duangtop σχετικά με το mi 6 .Μίλησα με φίλο που εδώ και 2 χρόνια ταξιδευει Κίνα και χονγκ κονγκ μου είπε οτι πριν μια εβδομάδα στα καταστήματα το mi6 πωλείται περιπου 365 με 375 δολλάρια ενω σε σάιτ που στέλνουν μονο εκει μέχρι 380.Το σάιτ δεν το ήξερε,ούτε φυσικά για να είμαι ειλικρινής και το βικμολ οταν τον είχα ρωτήσει, απλά η τιμή για το mi 6 του έκανε πολύ εντύπωση