Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Ο/H akalyptos03 έγραψε:

προτιμηστε το απο γνωστα οπως το banggood - gearbest που το εβγαλε προσφορα στα 230 Xiaomi Mi5s: Τιμή και Χαρακτηριστικά
      4EaOHp.jpg

Με paypal ειναι ολα.. οποτε κανενα αγχος..
      Εγω ξαναψωνιζω για πλακα..
      Στο ali εριξα χοντρο Χ για αγορες κινητων και οτιδήποτε ακριβο..
      Δε μας τα λεει καλα το buyer protection τωρα το τελευταιο εξαμηνο.. το λαδι σου βγαζουν ενω εχεις αποδείξεις και δικιο..
      Θα ξαναπαρει μπρος το paypal ;)

Sent from my Le X821 using Tapatalk
    • Το χτύπησα τελικά το mi 5s plus απο το duang και η Παναγία, ο Χριστός και όλοι οι Άγιοι μαζι μου μη φάω καμμιά φόλα. Η τιμή με το κουπόνι ήταν υπερβολικά δελεαστική για ν αντισταθώ.
    • Καλά και με τον κωδικό για το 10% το μαύρο Mi5s έρχεται στα 198,50 $ ήτη 180 € !!!!
      OK πραγματικά τώρα , μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά με τα άλλα καταστήματα ??? πχ με Vickmall υπάρχει διαφορά 90-110 $ (με και χωρίς το κουπόνι).
    • Διαφήμιση
    • Δεν είναι ανάγκη να είναι μούφα τα κινητά, μπορεί να παίζουν άλλα ωραία πράματα: κλεμμένα, ανακατασκευασμένα, μεταχειρισμένα κλπ κλπ
      Θα πρότεινα σε όποιον το παρήγγειλε να τσεκάρει διεξοδικά τη γνησιότητά του και να ψαχτεί με το serial μην είναι στη λίστα των κλεμμένων της xiaomi :P
    • Αυριο θα παρω και εγω ενα mi5s plus..
      Αλλα απ' οτι ρωτησα εχει σφραγισμενα..
      Οποτε θα το.ζητησω ετσι...
      Θα μαθουμε συντομα.
      Δε φοβαμαι παντως αν κρινω απο την προηγουμενη συναλλαγη με το duangtop. Οπως και να εχει το paypal ειναι εκει για εμας.;) Προσωπικα δεν τον ξερω, αλλα φερθηκε πολυ καλα .
      Θα δειξει.
      Τιμη τουμπανο παντως

• Διαφήμιση
    • @itubebox Οσον αφορά το "σφραγισμένα" που λες, δε βρίσκω ενα βίντεο να δεις πόσο εύκολα ένα μεταχειρισμένο/ανακατασκευασμένο iphone σφραγιζεται σε πακέτο και μοιάζει ολοκαίνουργιο...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

@itubebox Οσον αφορά το "σφραγισμένα" που λες, δε βρίσκω ενα βίντεο να δεις πόσο εύκολα ένα μεταχειρισμένο/ανακατασκευασμένο iphone σφραγιζεται σε πακέτο και μοιάζει ολοκαίνουργιο...

Έπρεπε να με έβλεπες πριν μερικά χρόνια πόσες συσκευές "σφραγιζα" την ημέρα!!! Βεβαίως όχι ανακατασκευασμένα η προβληματικά αλλά από επιστροφές.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

@itubebox Οσον αφορά το "σφραγισμένα" που λες, δε βρίσκω ενα βίντεο να δεις πόσο εύκολα ένα μεταχειρισμένο/ανακατασκευασμένο iphone σφραγιζεται σε πακέτο και μοιάζει ολοκαίνουργιο...

Ok εχεις δικιο, εγω γενικα παντως οτι εχω ζητησει να ειναι σφραγισμενο και ειναι , δεν ειχα θεμα.
      Αντιθετως με οτι παρελαβα και δεν ηταν..
      Παντως αν κατι δεν ειναι προσφορα δεν αγοραζω.. και με paypal ποτε δεν εχασα χρηματα.. ο πωλητης που εκανε την οποια μαϊμουδια μονο χανει.
      Απλα μην ξεχνατε ΠΟΤΕ unboxing video και να φαινεται το.πακετο με τα στοιχεια σας, η κατασταση κουτιου, το imei της συσκευης στο κουτι και στη συσκευη (*#06#) και λεπτομέρειες στη συσκευη οπως οθονη για τυχων pixel , καποιο bug η κόλλημα κτλ.

• Ενα leeco pro 3 που ειχα παρει απο ali καποια στιγμη για φιλο, ηταν τιμη χωμα οταν ειχε πρωτοβγει, -60 usd απο το αμεσως ακριβοτερο, και ηταν ολα οπως επρεπε. Απλα ο.πωλητης ειχε κανει μεγαλη παραλαβη και ειχε τιμη χωμα.
      Τωρα τι να σας πω.. άβυσσος η ψυχη των κινεζομαγαζων.. αν δεν ειναι προσφορα εγω ομως δεν αγοραζω.. δεν περισσευουν να τα πεταω.. ;)

• Διαφήμιση
    • Ο/H zt654 έγραψε:

εμένα με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής μου μυρίζεται απάτη.
      Οι λέξεις απάτη και κινεζομάγαζο δεν μπορούν να μπούν ποτέ στην ίδια πρόταση. :rofl:

Σοβαρά τώρα, το πιο πιθανό έιναι να πρόκειται για refurbished κομάτια. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι οι συσκευές δεν θα έιναι καλές η θα δημιουργήσουν
      προβλήματα αλλά είναι απλά το ..ψυχολογικό κομάτι της υπόθεσης , ότι δεν είναι καινούριο δηλαδή.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *