Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.

• το redmi note 4 έπρεπε να είχε βγει , έχω φίλο με εισαγωγή τέλος Φεβρουαρίου που παρέλαβε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν παίρνεις κάνα τηλ ,ότι ήταν να πάθεις το επαθες .

• Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από doctor13: “Όντως γκατεμια δείχνει η παραπάνω φωτο . Δεν πήγε όμως κέντρο διαλογής & να γυρίσει πίσω. Απλά έκανε το κλείσιμο & το ακύρωσε άμεσα . Εγώ να ρωτήσω έχω 1 δέμα που δείχνει Στο trackchek ότι έφτασε Ελλάδα 21/3 αλλά στο site των ΕΛΤΑ τίποτα. Συνήθως την επόμενη προχωρά Τι έγινε τους παραπεσε & δεν το έχουν σκαναρει ? ” Εχω κι εγώ κάτι παρόμοιο με nl που έφτασε χθες άρα είναι πολύ πιθανό να αργήσει όσο και το δικό σου ” καλημερα Τελικά έπρεπε να γρά…

• Όντως γκατεμια δείχνει η παραπάνω φωτο . Δεν πήγε όμως κέντρο διαλογής & να γυρίσει πίσω. Απλά έκανε το κλείσιμο & το ακύρωσε άμεσα . Εγώ να ρωτήσω έχω 1 δέμα που δείχνει Στο trackchek ότι έφτασε Ελλάδα 21/3 αλλά στο site των ΕΛΤΑ τίποτα. Συνήθως την επόμενη προχωρά Τι έγινε τους παραπεσε & δεν το έχουν σκαναρει ?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32857/

• Εφτασε Ελλάδα & είναι αεροδρόμιο Συνήθως το κλείσιμο γίνεται αμέσως που σημαίνει ότι γλύτωσες το τελωνείο & φορτώνεται για να πάει κέντρο διαλογής Αττικής. Για κάνε 1 ανανέωση στο tracking να δεις Μόνο τότε θα πεις ότι το γλύτωσες. Αν και εγώ μόνο όταν είναι στο κέντρο διαλογής λέω ότι είναι σίγουρο γιατί έχω διαβάσει για ακυρώσεις κλεισίματος από το αεροδρόμιο & μετά εισαγωγή στο τέρας .

• Σήμερα παρέλαβα κινητό & tablet σε διαφορετικές συσκευασίες & με άλλα ψιλοπραγματα μέσα . Κανένα πρόβλημα με τελωνείο αν & ειδικά η συσκευασία του tablet ήταν μεγάλη . Με nl που συνήθως έρχονται οι περισσότερες παραγγελίες έρχονται πολύ γρήγορα τώρα τελευταία μάλλον μειώθηκε ο όγκος παραγγελιών . Το tablet έκανε λιγότερο από 20 ημέρες . Άποψη μου όσοι είσαστε βόρεια Ελλάδα να χαλαρώσετε λίγο & θα βρεθεί τρόπος άμεσα . Το gearbest ενώ δίνει την επιλογή δεν στέλνει τελικά τριγωνική. Έχουν ενημερωθ…

• καλημερα ναι , πριν γράφει κλείσιμο από κ.δ αεροδρόμιου λογικά ? Κάτσε να φορτωθεί βέβαια Αλλά 99% το αποφύγες το τελωνείο όπως στο είχα γράψει εάν θυμάσαι . Περασε & εμένα 1 xiaomi redmi 4 pro της συζύγου . Δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα γιατί έχω δείγμα με προσωπικές παραγγελίες & με στοιχεία !

• Παράθεση από jgougos: “Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL. ” και για τους 2 από αεροδρόμιο Αθηνών περνάει χωρίς να υπάρχει περίπτωση …

• απο φίλο που έχω στο νησί έχω την αντίθεσή άποψη . Από Αθήνα περνάει .Εάν κλείσει από αεροδρόμιο Αθηνών δεν υπάρχει πιθανότητα να μπεί τελωνείο. Μήν αγχώνεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει ,δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από προσευχή χαχα ! Η κατάσταση του 1 χαρά θα είναι . Το tracking τι λέει ?

• @giannaris7 Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο στο forum η αλλιώς να ρωτήσεις όπως κάνεις τώρα . Κανένας δεν τα ξέρει όλα αλλά θα είχες 1 σφαιρική εικόνα τι να περιμένεις . Εννοείται ότι εάν μπεί τελωνείο θα χρεωθείς + την αναμονή . Υπάρχουν οδηγοί στο youtube για αγορές από Κίνα . Από το gearbest εννοείς . Βόρεια η Νότια μένεις ?

• καλημερα Νομίζω ότι έχουν χάσει την μπάλα στην salonika . Ίσως θα πρέπει να κάνετε κάτι Αθήνα καμία σχέση τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία & έχω κάνει πολλές παραγγελίες από τον Δεκέμβριο & από φίλους ( Για Αθήνα γράφω μόνο μην παρεξηγηθεί ) Θα γράψω περισσότερα από εβδομάδα που θα παραλάβω 2 δέματα πάνω από 200 ευρώ .Παίρνανε αέρα οι βόμβες & σταματάνε τα tampered glass έλεος ! Όσοι γραφουν για τέλος της αγοράς απο Κίνα θεωρώ ότι το κάνουν μόνο για προσωπικο όφελος .

• Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από doctor13: “εχει εικόνα καποιος εάν οι Μαλαισιανοι στέλνουν γρήγορα η να την ρίξω με Nl ? ” Το ερώτημα δεν ειναι με ποια μεταφορική θα έρθει αλλά αν μπει στο τελωνείο. Κι αν μπει στο τελωνείο φασκελοκουκούλωστα. Θα γεράσεις περιμένωντας. ” δεν με βοήθησες & πολύ χαχα Δεν αγχώνομαι & πολύ με το τελωνείο αν & είναι πάνω από 22 ευρώ δεν είναι πολυ ακριβό αυτό που θέλω . giannaris7 μην αγχώνεσαι με το gear Δεν σου έχει σταλεί email ότι έφυγε ? Τι ημερομηνία είχ…

• Παράθεση από zisistil: “@demakhs Και νόμιζα ότι εγώ με 20 παραγγελίες έως τώρα είμαι υπερβολικός. =============== Μαρ 15th 2017, 9:47pm =============== Malaysia Post μάτια μου.................Χαχαχαχχαχαχ! Για να δούμε τι λένε από ταχύτητα δεμάτων και οι Μαλαισιανοί. ” εχει εικόνα καποιος εάν οι Μαλαισιανοι στέλνουν γρήγορα η να την ρίξω με Nl ?

• Όντως συνήθως από Τσεχία είναι πιο αργό & δεν έχεις συχνή ενημέρωση για το που είναι το δέμα σου . Να προτιμάς nl . Μήν αγχώνεσαι όμως δεν πρόκειται να χαθεί .

• Θα μιλήσω οκ ,κάπου διάβασα ότι στο expedited shipping στο gearbest σου δίνει επιλογή για europe express που είναι προπληρωμενοι οι φόροι. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι η επιλογή που έχω κλικαρει στην φωτογραφία

• ναι το ξέρω ότι dhl περνάει στάνταρ τελωνείο & μάλιστα πολύ ακριβά γιατί κάνουν τον εκτελωνισμο οι ίδιοι. Απλά δεν νομίζω ότι είναι dhl ,κάτι με το γερμανικό ταχυδρομείο νομίζω. Θα μιλήσω με gear την δευτέρα εκτός & εάν ξέρει κανένας. Ανεβάζω & φωτο

• Deviantart Παράθεση από gassious: “Μπορεί να καταλάβει κάποιος παιδιά αν είναι τριγωνική και αν μας έχουν τσακώσει στο τελωνείο για αυτό αργεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31812/ ” καλημερα , καταρχήν φυσιολογικά πάει , δεν έχει αργήσει , λογικά τέλος της επόμενης εβδομάδας θα φανεί . Μην αγχώνεσαι Εκτός από eglobal μου είπε 1 φίλος πήρε από honorby & σε 2 ημέρες ήταν Ελλάδα . Έριξα 1 μάτια πολύ καλές τιμές για ευρωπαϊκή αποθήκη =============== Μαρ 10th 2017, 2:08pm ==============…

• ευχαριστω ,αλλά πρέπει να κρατήσω back up γιατί θα χαθούν όλα ?

• καλησπερα , έχω κάνει αναβάθμιση της rom & τώρα έχω xtrv beta 1 Με αγχωσε λίγο διαβάζοντας για προσοχή . Να κάνω επανεκκίνηση πρώτα & μετά να περάσω την beta 2 ?

• Καλημέρα Επειδή όντως έχουμε διαβάσει αρκετά ας ανεβάσω 1 ενθαρρυντική φωτό. Τα 3/5 ήταν από banggood & πάνω από 22 ευρώ ( βάζουν χαμηλές τιμές έξω )χωρίς καν IMG_20170303_101149.jpgνα το ζητήσω . Ευτυχώς δεν είχα θέμα. Το gearbest βάζει ακριβώς τις τιμές σε όλα άρα ίσως παίζει ρόλο εκτος & ζητήσεις low 1 κινητό έχω που φοβάμαι από gear . Αφήστε τις ιδέες & βρείτε λύση χαχα !

• καλησπερα , εγώ αγοράσει την λάμπα yeelight . Την έχω συνδέσει ,ξέρω πως σεταρισματα αλλά έχω θέμα γιατί δεν μπορώ να την δουλέψω από την εφαρμογή mi home ενώ την έχω συνδέσει γιατί ? Με την εφαρμογή yeelight δουλεύει αλλά θέλει σεταρισμα συχνά . Αυτό οφείλεται ότι κλείνω τον διακόπτη μερικές φορές? Εάν την κλείνω μόνο από την εφαρμογή δεν θα έχει κατανάλωση ?