Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
Παιδιά παλεύω να ανοίξω το twrp για να πάρω το recovery από μέσα μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω στο καινούργιο μου mi mix 2s ελληνική xtrv και μου λέει οτί το αρχείο είναι κατεστραμμένο, το κατέβασα δέκα φορές και με διάφορους drivers, δοκίμασα ναλλάξω και τη κατάληξη πάλι τίποτα, πολλά προγράμματα που ανοίγουν img δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα.. Τι να φταίει? Έχω βάλει πρόσφατα windows 10 μήπως πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικά από δω? όπως και κατέβασα και όλες τις εκδόσεις twrp.
-
Πότε περίπου τη περιμένουμε για mi mix 2s?? Παλεύω να κατεβάσω τη τελευταία που βρίσκω και δεν έχει ανασταλεί αλλά ούτε mirrors δεν βρίσκει για να ξεκινησει.
-
Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα ένα xiaomi mi mix 2s ελαχιστα μεταχειρισμενο αγορασμενο από ελλάδα, θέλω να του περάσω official developer rom για να ξεκλειδωσω το bootloader μετά και να περάσω την ελληνική xtrv. Το mi pc suite δεν το βλέπει καθόλου το κινητό σε recovery mode, ενώ από τα windows αναγνωρίζεται κανονικά στη διαχειριση συσκευών, δοκιμάζω με xiaomitool, γράφει οτι δεν βρίσκει κάποια έκδοση για το κινητό μου. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω?
-
Παιδιά παλεύω να αναβαθμίσω το twrp γιατί δεν μου δουλεύει η αφή στο twrp. Απλά στο cmd μεσα στο φάκελο adb είμαι κανονικα, λέει: fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Τι κάνω λάθος? Είμαι με windows 10, παλιότερα με τα 7 δεν θυμάμαι ναχα ποτέ θέμα, έχω αλλάξει καμιά 10 xiaomi.. Τώρα έχω το mi note 3. Παιδιά άκυρο το βρήκα...
-
Προσπαθησα απλα ειμαι και με δανεικο λαπτοπ, ειχε windows 10 και στη γραμμη εντολων δεν το έβλεπε το κινητο. Αλλα θα ξαναπροσπαθησω. Δουλευω σεζον και παιδεύομαι χωρις το pc μου.
-
Παιδια εχω ενα θεματακι.. Σε mi note 3 εχω ελληνικη developer 8.3.1, κατεβασα τη τελευταια 8.4.21 αλλα στο tw recovery δεν δουλευει η αφη για να προχωρησω ουτε με τα +/- και power button. Εχετε καμια ιδεα; και για να αναβαθμισω το tw recovery παλι δεν μπορω γτ κανει το ιδιο.
-
Παιδια πέρασα την τελευταία aroma σε mi5s. Έχω θεμα με τον αισθητηρα εγγυτητας. Δοκιμασα τα παντα αλλα δεν δουλεύει. Και τα προγραμματα ππυ τον τεσταρω μου λενε ότι δεν υοαρχει αισθητηρας εγγυτητας (proximity sensor) στο κινητο. Καμια βοηθεια? Επισης παρατηρησα οτι ο τεταρτος επεξεργαστης ειναι σχεδον παντα stopped. Και 5 λεπτα ναναι οι αλλοι 100% ελαχιστα αναβει.
-
Παιδιά καλησπέρα, ειχα ξαναγράψει μιας και λείπω 7-8 μηνες δεν έχω κάνει καθολου αναβάθμιση. Εχω κατεβάσει τη τελευταία aroma developer rom, θέλω να κάνω και πληρη φορμάτ. το πρόβλημα είναι δεν βλέπει το pc το κινητό, ειμαι απο ένα λαπτοπ με windows 10, δοκιμασα τα πάντα και drivers, εντομεταξύ είπα μπας και θελει να ενεργοποιλησω το usb debugging αλλά και αυτό δεν μου το ενεργοποιεί, γράφει the device is temporaly restricted. Ταχω παιξει έψαχνα ενα μήνα pc και καλό ιντερνετ και δεν μπορώ να κάν…
-
Γεια σας παιδια, εχω το mi5s με xtrv 7.4.14 developer, εχω να αναβαθμισω απο το μαρτιο. Λαγκαρει πολυ τελευταια οποτε παω για αναβαθμιση, δεν το κανα τοσο καιρο γτ δεν εχω pc επειδη λειπω για σεζον και φοβομουν μην γινει καμια στραβη και μεινω χωρις κινητο.κατεβασα την τελευταια, κανω ενα factory reset και απλα τη περναω; μεσω twrp ή updater οπως εκανα παντα στα παλια μου xiaomi? Επισης οταν το πρωτοπηρα εβγαζε 155.000 antutu τωρα βγαζει 60.000.
-
καλη επιτυχια
-
Ψηφισα ως ArtyomGR!!! αντε με το καλο!!!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤο διάβασα, νόμιζα official ήταν μιας και το κινητό ήρθε κλειστό σφραγισμένο. Sorry παίδες, από mi3 τα χω όλα τα xiaomi στη σειρά, πάντα περνούσα πολύ απλά τη developer και αναβάθμιση που και που.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΆλλαξα και την ip με άλλο προγραμμα αλλά τίποτα. Log in κανονικά είμαι στον mi account και από το κινητό και από το pc. Παίζει να φταίει μου είμαι και σε άλλες συσκευές log in?
-
ΜήνυμαΠαιδιά στο redmi note 3 pro έχω τη στοκ ρομ που ήρθε από έξω, προσπαθώντας να κάνω unlock την ώρα της διαδικασίας μου βγάζει "Couldn't verify device error when trying to unlock" Έκανα αυτό με το Hotspot Shield (Free VPN) αλλά πάλι το ίδιο.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΤελικά μια χαρά περάστηκε απτο pc και μπήκε κανονικά. Τώρα θα ασχοληθώ με ένα redmi note 3 pro ενός φίλου με κλειδωμένο bootloader.
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΔεν διαλεγει το usb otg. Ειναι γκρι ανοιχτο σαν να μην μπορει να πατηθει. Θα δοκιμασω απτο pc να περασω τη ρομ στη συσκευη.