Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε βγάζει τις επιλογές για να περάσεις τον κωδικό Mi λογαριασμό και σύνδεση σε wifi?
Αν ναι, εκεί στον Mi λογαριασμό βάζεις κωδικό wifi αντιγραφή τον κωδικό. Πας στο wifi και κάνεις επικόλληση και σύνδεση. Μόλις συνδεθεί πας στον Mi λογαριασμό και βάζεις κωδικό σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το γνωστό workaround είναι αυτό που αναφέρει
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε βγάζει τις επιλογές για να περάσεις τον κωδικό Mi λογαριασμό και σύνδεση σε wifi?
Αν ναι, εκεί στον Mi λογαριασμό βάζεις κωδικό wifi αντιγραφή τον κωδικό. Πας στο wifi και κάνεις επικόλληση και σύνδεση. Μόλις συνδεθεί πας στον Mi λογαριασμό και βάζεις κωδικό σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά παλεύω να ανοίξω το twrp για να πάρω το recovery από μέσα μιας και είναι η πρώτη φορά που περνάω στο καινούργιο μου mi mix 2s ελληνική xtrv και μου λέει οτί το αρχείο είναι κατεστραμμένο, το κατέβασα δέκα φορές και με διάφορους drivers, δοκίμασα ναλλάξω και τη κατάληξη πάλι τίποτα, πολλά προγράμματα που ανοίγουν img δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα.. Τι να φταίει? Έχω βάλει πρόσφατα windows 10 μήπως πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικά από δω? όπως και κατέβασα και όλες τις εκδόσεις twrp.
-
Twrp κατεβάζεις από εδώ
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Και το περνάς με τον δεύτερο τρόπο όντας ξεκλείδωτος. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Twrp κατεβάζεις από εδώ
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Και το περνάς με τον δεύτερο τρόπο όντας ξεκλείδωτος.
-
-
Βασικά το βαλα τώρα με το δευτερο τρόπο, αλλά δεν μπαίνει ποτέ στο twrp κολλάει στην πρωτη εικόνα του twrp, έβαλα όλες τις εκδόσεις, απότι είδα σε ενα θέμα στο φορουμ, δεν θυμάμαι σε πιο ακριβώς, κιάλλος είχε ακριβως το ίδιο θέμα σε mi mix 2s.
Ξεκλείδωτος είμαι ναι.. -
πως θα βάλω την Global Source στο ΜΙ8;
Γιατί δεν βλέπω να υπάρχει για ΜΙ8 TWRP -
Ο/H dimipapakon έγραψε:
Γιατί δεν βλέπω να υπάρχει για ΜΙ8 TWRP
Αν δεν βλέπει τον εσωτερικό χώρο μάλλον θα θέλει format data. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0