Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 23.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε κ όλα καλά προς τ παρόν.. Επόμενο βήμα θα μπει ελληνική ρομ ξεκλείδωμα κτλ =============== Ιουλ 20th 2017, 8:02pm =============== Είχα αλλάξει 4 μπλούζες και 5 ντουζ αλλά τέλος καλό όλα καλά τα λέμε παιδιά
-
Λοιπόν τα κατάφερα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά ναστε καλά
-
παιδια εμενα δε κανει ουτε την δονηση να ανοιξει ΣΟΣ
-
διαβασα και για αυτη τη διαδικασια Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) γενικα εχω χαθει οποτε θα ηθελα οποιος εχει χρονο ελευθερο να με σωσει λιγο με τισ γνωσεις του με κανενα team viewer =============== Ιουλ 20th 2017, 3:27pm =============== λοιπον μιλαμε τωρα για ενα xiaomi redmi note 4 nikel συμφωνα με την ερευνα που εκανα πραγματικα καποις να βαλει χερι γτ καηκε ο εγκεφαλος μου και θα καει και το κινητο
-
εχω κατεβασει τα mi flash , pc suite κατεβασα αυτο RedMi Note 4G => dior_images_5.9.10_20150826.0000.7_4.4_cn_888bd18d24.tgz το οποιο πηγα και να βαλω ειναι λαθος ? =============== Ιουλ 20th 2017, 3:08pm =============== ειχε mono google με ειχε πει αλλα ουτε θυμαται και απο αυτο τιποτα ασε τα εχω παιξει ..τωρα εβγαλα το καλωδιο το ξανα εβαλα και δε με διαβαζει πλεον την συσκευη ...πηγα εκει στο πινακα ελεγχου να το ξανα βαλω με ειπε οτι εγινε η εγκατασταση του boutlander ....κακος χαμος αληθεια
-
δε γνωριζω αν ειναι ξεκλειδωμενος να πω αληθεια γιατι το ειχαμε παρει για τον αδερφο απο εξωτερικο και δε ασχοληθηκε με τπτ =============== Ιουλ 20th 2017, 2:42pm =============== και ουτε μεσα μπορω να μπω για να διαβασω τι εχει τι δε εχει γτ σε βγαζει το πατερν κλειδωμενο και οτι θελει 113 λεπτα για να μπεις και δε μπαινει καθολου
-
εχω το xiaomi redmi note 4 nikel εχω ενα προβλημα το κλειδωμα του pattern lock ολο ιδιο προβλημα με τον mpizos και δε μπορω να το κανω =============== Ιουλ 20th 2017, 2:33pm =============== και απλα ειπα να το κανω ενα ολικο φορματ και να ειναι σαν καινουργιο αλλα δε τα κατεφερνω αν μπορει κανεις με κανενα team wier
-
καλησπερα παιδια meta apo to refresh με εβγαλε την συσκευη μου και μολις πατησα το το flash με εβγαλε με κοκκινια γραμματα ακαθοριστο σφαλμα τ να κανω
-
εργαλεια-->αναβαθμιση-->τρεις τελιτσες πάνω δεξια-->επανεκκίνηση στο recovery--> wipe-->factory reset-->back-->back-->install το zip της τελευταίας xtrv που θα χει κατεβασει προηγουμένως στο κινητό του-->ολοκλήρωση της εγκατάστασης -->επανεκκίνηση κ ΈΤΟΙΜΟΣ!! ΠΑΙΔΙΑ πηγα να το κανω κ εγω ετσι τωρα και δε ανοιγει απλα δειχνει φορτιζειτο mi
-
καλησπερα παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ολο ιδιο λογισμικο κινητο