Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
ευχαριστω πολυ @derveni για την συνεννοηση και τον @thanos485 για την παραγγελια και ελπιζω το προβλημα να επιλυθει!! =============== Φεβ 23rd 2017, 7:20pm =============== εμφανισε κατι ακομη το κινητο και δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω... δεν ανοιγουν τα δεδομενα τηλεφωνιας ωστε να εχω ιντερνετ ουτε μετα απο reboot
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμαπρεπει να τσεκαρεις το ονομα της rom σου για να διαπιστωσεις αν ειναι official αρχικα και αν εχεις unofficial πρεπει να την αλλαξεις με την αυθεντικη
-
ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστο @derveni που παρελαβε το κινητο μου το εβγαλε απο την μπρικ κατασταση και περασε νεα oficial rom με την οποια το κινητο ρολαρει τελεια... πραγματικα η αντιδραση του στο προβλημα μου ηταν αμεση και καιρια!! αντιμετωπιζω ομως ακομα ενα προβλημα το αρχικο δλδ που ειχα με το κατω ηχειο ενω το πανω της ανοικτης ακροασης δουλευει κανονικα για την ωρα... δεν πρεπει να ειναι το προβλημα αφου οταν κανω ηχογραφηση με ακουω τελεια... @thanos485 ο χρηστος μου ειπε να απευθυν…
-
πραγματικα ειμαι σε απογνωση με αυτο που συνεβη στο κινητο και δεν εχω και δευτερη συσκευη οποτε δεν ξερω τι αλλο να κανω... θελω να ρωτησω αν ειναι καποιος απο λαρισα που να μπορει να βρεθουμε καπως και να με βοηθησει... μου προτειναν στο αλλο ποστ που εκανα να χρησιμοποιησω το deep flash cable αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα απο αυτα και φοβαμαι κιολας στη σκεψη οτι πιανω καλωδια... πραγματικα θα χρωσταω ευγνωμοσυνη σε οποιον μπορεσει να με βοηθησει απ το να τον κερασω καφε μεχρι αργοτερα που θα …
-
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΙΖ!!!!! πηγα να κανω εγκατασταση νεας official rom στο κινητο συμφωνα με τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και ενω ολα πηγαιναν καλα οταν πατησα flash εβγαλε την ενδειξη "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" οποτε επανελαβα τη διαδικασια με τη ρομ που προτεινει και στη συνεχεια το κινητο μπρικαρε χωρις να μπορω καν να το βαλω σε fast boot...
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμασ ευχαριστω πολυ θα προσπαθησω και θα δω τι μπορω να κανω =============== Φεβ 21st 2017, 8:32pm =============== υπαρχει πιθανοτητα αν εγκαταστησω ρομ για το redmi not 3 (οχι προ) να μου βγαλει θεμα???
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμαna I photo
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμαοντως ειναι κλειδωμενος ο bootloader... τωρα πρεπει να βαλω αλλη ρομ?
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμαθα το τσεκαρω τωρα παντως δεν εχω βαλει ποτε μονος ρομ στο κινητο οτι κανει το κανει αυτοματα απο τη στιγμη που το αγορασα... πως θα ξερω τι ειδους επεξεργαστη εχει το κινητο μου?
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυμαη ρομ που εχει το κινητο ειναι η: MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL)
-
προβλημα με το μικροφωνο
Μήνυματις τελευταιες 2 μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κατω μικροφωνο του κινητου και λεω το κατω γιατι οταν μιλαω με ανοιχτη ακροαση στην οποια λειτουργει το πανω μικροφωνο του κινητου ο συνομιλητης μου μ ακουει κανονικα... εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα φαινεται να εχω παλι το ιδιο θεμα... τι μπορω να κανω?