Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• Mi5 Miui 7 σε Miui 8 πως?

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Οκ ξεκίνησα να φτιάχνω το καλώδιο βραχυκυκλώνω το πράσινο με το μαύρο??

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μπαα τίποτα... απλά ανοίγει πάλι στο λογότυπο και δεν κουνιέται

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ενώ ήμουν σε fastboot mode πατούσα συνέχεια το + όπως είπες και νομίζω έκλεισε τελείως το κινητό. Να το ανοίξω? Να πατήσω κάποια κουμπιά? @geoanto555

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Συνδέω το deep flash cable με το κινητό και τον υπολογιστή εννοείς?

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Αφού φτιάξω το καλώδιο τί κάνω? Υπάρχουν άλλοι τρόποι να μπω σε recovery mode ?

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δοκίμασα αυτό που είπες και απλά κάνει επανεκκίνηση... πφφφφφφ δηλαδή πρέπει να βρω ένα καλώδιο ίδιο με του φορτιστή και να το χαλάσω...

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το MIUI που έιχε ήταν 7.2.8 κάτι τέτοιο... είδα λίγο στο φορουμ τι είναι το deep flash cable και δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω γιατί χρειάζομαι το καλώδιο.. υπάρχει έτοιμο να το αγοράσω? =============== Φεβ 21st 2017, 5:22pm =============== Από gearbest.. Αν φτιάξω αυτό το καλώδιο θα γίνει σίγουρα?? Και τί πρέπει να κάνω αφού το φτιάξω?

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Όχι πρώτη φορά το ακούω και δεν μου αρέσει όπως ακούγετε

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ναι φεύγει και δεν μένει τίποτα....

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δυστυχώς όχι....

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το τρέχω και με το που ανοίγει το cmd κλείνει το fastboot mode και δεν προλαβαίνω να δω τι γράφει

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Πάτησα το Volume + και το power button αλλά απλά αναβοσβήνει μια φορά η οθόνη και μετά ξαναβλέπω το λογότυπο αλλά δεν ανοίγει...

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Εγώ το άφησα αλλά αυτό έβγαλε ένα σφάλμα και το κινητό δεν έκανε επανεκκίνηση οπότε πάτησα το power button...μάλλον βλακεία έκανα ε? Τώρα μόνο σε fastboot mode μπορώ να μπω αλλά έχω κλειδωμένο bootloader..

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Με αυτό τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) Με το αγγλικό Pc Suite την κατέβασε μόνο του κόλλησε στο 86.25% και κάποια στιγμή έκλεισε...

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Έχω κλειδωμένο bootloader. Έκανα αίτηση στην xiaomi δέχτηκε και τώρα προσπαθούσα να περάσω china dev αλλά νομίζω κόλλησε και έβγαλε σφάλμα... Τώρα το κινητό δεν ανοίγει και δείχνει μόνο το λογότυπο και όταν πατάω το power button απλά κλείνει και ανοίγει η οθόνη και βλέπω μόνο το λογότυπο χωρίς να ανοίγει το κινητό.

• Το κατάφερα να το δει και ξεκίνησα να περνάω update με το αγγλικό Pc suite αλλά τώρα έγινε άλλο ΣΦΑΛΜΑ!!! Εκεί που περνούσε στο κινητό το upadate έβγαλε σφάλμα σταμάτησε και τώρα δεν ανοίγει το κινητό!! Βγάζει το λογότυπο το mi αλλά όταν κρατάω το power button δεν ανοίγει απλά σβήνει και ανοίγει η οθόνη πάλι στο λογότυπο!!

• Προσπαθώ να βάλω official σε ένα Mi5 με unofficial rom . Ούτε ο υπολογιστής περνάει drivers όταν συνδέω το κινητό ούτε το Mi Pc Suite το βλέπει. Δοκίμασα σε 2 υπολογιστές και πάλι τα ίδια. Επίσης στο device manager μου βγάζει το adb με το κίτρινο θαυμαστικό όπως λέτε στο spoiler πατάω update και επιλέγω να βρει από το internet drivers αλλά δεν βρίσκει τίποτα!! Τι να κάνω?

• Οκ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω

• Διάβασα τους οδηγούς αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που έχω fake rom... 16880396_10208927118395175_417538228.png

• Παιδιά έχω πρόβλημα!! Έχω ένα Mi5 32GB το οποίο το παράγγειλα από gearbest. Το gearbest έλεγε έχει κινεζορομ αλλά όταν το άνοιξα βρήκα ελληνικά...νομίζω έχει ψεύτικη ρομ οπότε προσπάθησα με αυτό τον οδηγώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πήρα το οκ από την xiaomi αλλά ενώ πέταξα μέσα στο κινητό το zip με την china developer πηγαίνω στις βουλίτσες στον UPDATER και δεν γίνεται τίποτα μου λέει failed. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ?