Γεια σας, έχω ένα xiaomi mi5 με official global stable MIUI 7 (συγκεκριμένα το MIUI 7.2.8.0.0(MAACNDB)) και θέλω να το αναβαθμίσω σε MIUI 8. Δεν γίνεται από το Updater. Τι πρέπει να κάνω?
Mi5 Miui 7 σε Miui 8 πως?
-
-
Καλύτερα ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" της συσκευής σου, θα βοηθήσει πολύ
-
Ο/H Marvin έγραψε:
Δεν γίνεται από το Updater.
Κάνε έλεγχο bootloader για αρχή
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Στην υπογραφή μου υπάρχουν οδηγοί για το κινητό σου... Μπορείς και με Mifllash να περάσεις μια Official.. -
Έχω κλειδωμένο bootloader. Έκανα αίτηση στην xiaomi δέχτηκε και τώρα προσπαθούσα να περάσω china dev αλλά νομίζω κόλλησε και έβγαλε σφάλμα... Τώρα το κινητό δεν ανοίγει και δείχνει μόνο το λογότυπο και όταν πατάω το power button απλά κλείνει και ανοίγει η οθόνη και βλέπω μόνο το λογότυπο χωρίς να ανοίγει το κινητό.
-
-
Με αυτό τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Με το αγγλικό Pc Suite την κατέβασε μόνο του κόλλησε στο 86.25% και κάποια στιγμή έκλεισε... -
-
Εγώ το άφησα αλλά αυτό έβγαλε ένα σφάλμα και το κινητό δεν έκανε επανεκκίνηση οπότε πάτησα το power button...μάλλον βλακεία έκανα ε? Τώρα μόνο σε fastboot mode μπορώ να μπω αλλά έχω κλειδωμένο bootloader..
-
-
Πάτησα το Volume + και το power button αλλά απλά αναβοσβήνει μια φορά η οθόνη και μετά ξαναβλέπω το λογότυπο αλλά δεν ανοίγει...
-
Λοιπόν αρχικά κάνε μια δοκιμή και ενώ είσαι σε fastboot mode τρέξε το αρχείο edl.cmd ώς διαχειριστής.
Δες στις θύρες com αν εμφανίζεται το κινητό...
dropbox.com/s/53hhacxvplgn2kc/fastboot%20edl.zip?dl=0 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0