Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• Mi5 Miui 7 σε Miui 8 πως?

Marvin - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Γεια σας, έχω ένα xiaomi mi5 με official global stable MIUI 7 (συγκεκριμένα το MIUI 7.2.8.0.0(MAACNDB)) και θέλω να το αναβαθμίσω σε MIUI 8. Δεν γίνεται από το Updater. Τι πρέπει να κάνω?

• Δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα όταν πατάω το "Check for updates" ?? Επίσης δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό ούτε με το αγγλικό Mi Pc Suite ούτε με το κινέζικο... για να κάνω update πρέπει να συνδέσω το κινητό με αυτό το πρόγραμμα απ ότι κατάλαβα.

• Γεια σας, έχω το xiaomi mi 5 64GB με την Official Global Stable ROM. Παρατήρησα ότι στο site με τα dowloads των Official ROM υπάρχει μία νεώτερη έκδοση από αυτή που έχω εγώ δηλαδή η Version: V8.1.4.0.MAAMIDI (MIUI8) ενώ εγώ στο κινητό μου έχω την Version: V8.1.2.0.MAAMIDI (MIUI 8). Μπαίνω στο πρόγραμμα του update και μου λέει δεν βρέθηκε κάποιο update.. Έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό μου?

• Δεν ξέρω τι είναι το custom recovery... Εγώ σκοπεύω να βάλω την Οfficial Global stable και να το έχω στα αγγλικά και αν σε κανένα χρόνο βάλουν ελληνικά καλός αλλιώς δεν με πειράζει.

• Λάθος screenshot :p Αυτό είναι το σωστό!! Δηλαδή με την μια περνάω την official έκδοση και ακολουθώ τον οδηγό?

• Ελπίζω να γράφω στο σωστό topic... :p Λοιπόν Πήρα καινούργιο κινεζοκινητό από ελληνικό eshop το Xiaomi Redmi Note 3 Pro και μου είπαν ότι έχει ελληνικά και είναι official και φυσικά από την χαρά μου τους πίστεψα χωρίς να ψάξω!! Λοιπόν μόλις τσέκαρα τον bootlaoder και είναι ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟΣ :'(. Φαντάζομαι με unofficial τρόπο.... Επειδή έχω unofficial rom θέλω να περάσω την official αγγλική αλλάς τώρα πρέπει να τους στείλω να μου κλειδώσουν τον bootloader με official τρόπο και μετά να τον ξεκλειδώσουν…

• Αν το αφήσω όπως έχει υπάρχει περίπτωση να βγάλει προβλήματα και να κολλάει ή να χαλάσει γρήγορα? Αλλιώς ποιά Ρομ πρέπει να βάλω για να έχω αγγλικά για γλώσσα?

• Γειά σας μόλις γράφτηκα στην κοινότητα και έχω κάτι απορίες. Διάβασα στο φόρουμ όλα τα θέματα σχετικά με official/unofficial Roms και φοβάμαι πως μάλλον έχω unofficial. Χθες αγόρασα το κινητό και ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι το κινητό έχει ελληνικά και μάλιστα είναι official όχι απο μετάφραση. Μετά απο τα ποστ που είδα στο φόρουμ πιστεύω πως τελικά έχω μια unofficial ROM, αλλά κοίταξα στο google και δεν βρίσκω την έκδοση της πουθενά. Θα σας ανέβασω ένα screen shot με τις πληροφορίες να μου πείτε…