Δεν ξέρω τι είναι το custom recovery...
Εγώ σκοπεύω να βάλω την Οfficial Global stable και να το έχω στα αγγλικά και αν σε κανένα χρόνο βάλουν ελληνικά καλός αλλιώς δεν με πειράζει.
καλησπερα,σημερα έγινα κάτοχος ενός mi4s(δώρο),ή αγορά έγινε από honor buy και του έχουν περάσει την ρομ από xiaomi eu.λ λογικά θα έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader αλλά επειδή έχω 32 bit windows 7,δεν ξερω αν μπορώ να κάνω την διαδικασία στην αρχή του νήματος ή χρειαζεται οπωσδήποτε 64bit υπολογιστή;
Αν όντως βρεθεί ξεκλειδωτος,μετα πρέπει να περάσω official developer για να κλειδώσει έτσι;[tabmenu][/tabmenu]
Καλησπέρα έχω ένα μικρό θεματάκι με το command προσπαθώ και τρέχω στο cmd την εντολή που δίνει ο οδηγός στη πρώτη σελίδα και λέει οτι
¨Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου.
Γιατί γίνεται αυτο αφού το κινητό είναι σε fastboot.
Να πω οτι η συσκευή ειναι το note 3 pro με 7.3.7.0 stable rom,Πως μπορώ να τσεκάρω τον bootlloader για να αρχίσω σιγά-σιγά τις αλχημείες?
ο έλεγχος δεν χρειάζεται Χ64... επίσης οι official δεν χρειάζονται unlock bootloader.
καλημερα @NasDriver.οκ για τον ελεγχο.οσον αφορα για official,αυτη που εχει τωρα δεν ειναι,σωστα?αρα μαλλον θα βρω ξεκλειδωτο bootloader οποτε θα πρεπει να περασω την official μεσω mi pcsuite ?επισης δοκιμασα να δω τι recovery εχει και μεσω updater-επανεκκινηση σε recovery και με power-vol+,και στα δυο βγαζει κινητο με καλωδιο,το οποιο ειναι το φαστβοοτ αν δεν κανω λαθος?
edit.την official την ανεφερα με το σκεπτικο να ξεκλειδωσω σωστα μην παθω αυτο και να βαλω GTV.
@NasDriver ειναι ξεκλειδωτο οπως φοβομουν,για να μη σε πρηζω αλλο,θα κατσω να μελετησω την ολη διαδικασια απο την αρχη,νομιζω ειναι η ιδια με mi4c,εκτος των αρχειων φυσικα που θα διαλεξω για την δικη μου συσκευη.